Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δυστυχως δεν θελουν τους αγροτες.Αυτη ειναι η αληθεια και αυτα δειχνει και η σταση τους.Ποσοι μπορουν να καλιεργησουν με 2 ευρω το πετρελαιο?ποσοι με το αγροτικο ρευμα να εχει φτασει οσο το οικιακο?ποσοι με τα λιπασματα σε διπλη τιμη?με τα μεροκαματα (αν βρεις)να εχουν αυξηθει και αυτα.με τα υλικα συσκευασιας 25τοις εκατο πανω?ολα αυτα ξαφνικα απο την μια χρονια στην αλλη!και φυσικα τα προιοντα στον παραγωγο(αν εισαι τυχερος και τα δωσεις) πιο κατω,ενω στον καταναλωτη....

Γιάννη δεν είναι να έχεις όλα τα παρελκόμενα . Είναι να έχεις χρήμα και να παίρνει το πετρέλαιο από το διλιστιριο , με άλλη τιμή, είναι να παίρνει τα λιπάσματα από Ιταλία με άλλη τιμή, πολύ χαμηλές, όπου και να το πιάσεις βρωμάει,
Εδώ πάντως βλέπω ότι όσοι έχουν τρακτέρ κλπ διαρκώς νοικιάζουν χωράφια‼️τα χιλιαριζουν κάποιοι‼️
Στα φωτοβολταϊκά μπήκε φρένο....έχει πέσει μπλοκ για πόσο,δε ξερω

Γιάννη όλοι η αγρότες πού είναι το καθαρά το επάγγελμα τους έχουν μηχανιματα αλλιώς δεν θα μπορούσαν να καλιεργεισουν, μιλάμε για καλλιέργεια κηπευτικών, εκεί καλλιεργούν αραποσιτη, βαμβάκια, σιτιρα, και για αυτό καλλιεργούν πολλά στρέμματα, είναι άλλο κομμάτι. Αγρότες αλλά με διαφορετική καλλιέργεια. Τα κηπευτικά είναι νωποί κατανάλωση, και εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι, δηλαδή όλοι τη δουλειά την χαλάνε αυτή που προμηθεύουν τα σούπερ μάρκετ, γιατί ο παραγωγός δεν μπορεί να μπει εύκολα. Δεν είναι λαχαναγορά για να στήλη ο οποιοσδήποτε. Και αυτό το γνωρίζουν πολλοί καλά και για αυτό εκμεταλλευονται την κατάσταση, και έχουν διπλαρωση αυτούς που δεν μπορούν να καλιεργεισουν μόνοι τους. Με λίγα λόγια σύγχρονη τοκογλυφία. ;) ;)

Γιάννη όλοι η αγρότες πού είναι το καθαρά το επάγγελμα τους έχουν μηχανιματα αλλιώς δεν θα μπορούσαν να καλιεργεισουν, μιλάμε για καλλιέργεια κηπευτικών, εκεί καλλιεργούν αραποσιτη, βαμβάκια, σιτιρα, και για αυτό καλλιεργούν πολλά στρέμματα, είναι άλλο κομμάτι. Αγρότες αλλά με διαφορετική καλλιέργεια. Τα κηπευτικά είναι νωποί κατανάλωση, και εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι, δηλαδή όλοι τη δουλειά την χαλάνε αυτή που προμηθεύουν τα σούπερ μάρκετ, γιατί ο παραγωγός δεν μπορεί να μπει εύκολα. Δεν είναι λαχαναγορά για να στήλη ο οποιοσδήποτε. Και αυτό το γνωρίζουν πολλοί καλά και για αυτό εκμεταλλευονται την κατάσταση, και έχουν διπλαρωση αυτούς που δεν μπορούν να καλιεργεισουν μόνοι τους. Με λίγα λόγια σύγχρονη τοκογλυφία. ;) ;)
Έχεις δώσει προσφορά σε σούπερ μάρκετ και δεν μπήκες?

Βλέπω ότι ο Ρώσος θέλει να κάνει το Τούρκο παγκόσμιο ενεργειακό κόμβο να το δούμε και αυτό οι απολίτιστοι να κάνουν κουμάντο στους υπολοιπους, τελικά άσχημο πράγμα να στριμώχνεσαι (Ρωσία) και να καταλήγεις να κάνεις τέτοιες μαλακίες αν τυχόν γίνουν μόνο και μόνο για αντίδραση.Και επειδή είμαστε η ουρά του σκύλου που αληλοκυνηγιεται με τη Ρωσία βλέπω στο τέλος ο μόνος που θα δαγκωθεί να είμαστε εμείς.Εξελιξεις πολύ χάλια για όλο το κόσμο.

Έχεις δώσει προσφορά σε σούπερ μάρκετ και δεν μπήκες?
Όχι δεν έχω δώσει προσφορά, αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση μου,να το ψάξω να δω με τη προοπτικές μπαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ, τι έτσι απλά δίνεις μια προσφορά και μπήκες, όλο και κάποιους όρους θα έχει.

Όχι δεν έχω δώσει προσφορά, αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση μου,να το ψάξω να δω με τη προοπτικές μπαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ, τι έτσι απλά δίνεις μια προσφορά και μπήκες, όλο και κάποιους όρους θα έχει.
Πολλοί σκληροί οι όροι των σ.μ και λογικό γιατί σε βάζουν σε μεγάλες εγγυημένες αγορές. Έχει στο νου σου ότι τα στελέχη τους που θα κάνουν την διαπραγμάτευση , είναι λίγοι και περιζήτητοι στην αγορά , και είναι πολύ ικανοί .

Για να μπεις σε σουπερ μαρκετ πρεπει να εχεις παραγωγη για αρκετο χρονικο διαστημα,ωστε να προμηθευεις και φυσικα να αντεξεις τον χρονο πληρωμης που μπορει να φτασει και 6μηνο...συνηθως 3-4 μηνες.
Το ξέρω πώς πληρώνουν, όσο για την παραγωγή υπάρχει, δεν σταματά, το θέμα είναι ότι μπορεί να θέλει την Άρτα με τα Γιάννενα μαζί, για να μπεις.

Το ξέρω πώς πληρώνουν, όσο για την παραγωγή υπάρχει, δεν σταματά, το θέμα είναι ότι μπορεί να θέλει την Άρτα με τα Γιάννενα μαζί, για να μπεις.
Ο παππούς μου έλεγε ότι όσο πιο γερικος είναι ο ταύρος τόσο πιο σκληρό κέρατο έχει.
Κατέβασε το κεφάλι Τριαντάφυλλε και ορμα!

Για ποιο λόγο ας πούμε ,εσύ ,θα ήθελες να πουλάς σε σούπερ μάρκετ?δεν είναι καλύτερα η λαϊκή‼️?

Status
Not open for further replies.
Back