Αυτοί θα μας σώσουν ....Τρώγονται,τα κοπρόσκυλα.
Άμα πας για Φασσες με 24γρ θα φταίνε τα φυσίγγια ή εσύ που τα πήρες?Αυτοί θα μας σώσουν ....
Για φάσες δεν πάω ! ...Άμα πας για Φασσες με 24γρ θα φταίνε τα φυσίγγια ή εσύ που τα πήρες?
Εδώ πάντως βλέπω ότι όσοι έχουν τρακτέρ κλπ διαρκώς νοικιάζουν χωράφιατα χιλιαριζουν κάποιοιΓιάννη δεν είναι να έχεις όλα τα παρελκόμενα . Είναι να έχεις χρήμα και να παίρνει το πετρέλαιο από το διλιστιριο , με άλλη τιμή, είναι να παίρνει τα λιπάσματα από Ιταλία με άλλη τιμή, πολύ χαμηλές, όπου και να το πιάσεις βρωμάει,
Θα πάθεις καμία ηλιαση.Φεύγω για θάλασσα ....
Έχεις δώσει προσφορά σε σούπερ μάρκετ και δεν μπήκες?Γιάννη όλοι η αγρότες πού είναι το καθαρά το επάγγελμα τους έχουν μηχανιματα αλλιώς δεν θα μπορούσαν να καλιεργεισουν, μιλάμε για καλλιέργεια κηπευτικών, εκεί καλλιεργούν αραποσιτη, βαμβάκια, σιτιρα, και για αυτό καλλιεργούν πολλά στρέμματα, είναι άλλο κομμάτι. Αγρότες αλλά με διαφορετική καλλιέργεια. Τα κηπευτικά είναι νωποί κατανάλωση, και εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι, δηλαδή όλοι τη δουλειά την χαλάνε αυτή που προμηθεύουν τα σούπερ μάρκετ, γιατί ο παραγωγός δεν μπορεί να μπει εύκολα. Δεν είναι λαχαναγορά για να στήλη ο οποιοσδήποτε. Και αυτό το γνωρίζουν πολλοί καλά και για αυτό εκμεταλλευονται την κατάσταση, και έχουν διπλαρωση αυτούς που δεν μπορούν να καλιεργεισουν μόνοι τους. Με λίγα λόγια σύγχρονη τοκογλυφία.
Όχι δεν έχω δώσει προσφορά, αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση μου,να το ψάξω να δω με τη προοπτικές μπαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ, τι έτσι απλά δίνεις μια προσφορά και μπήκες, όλο και κάποιους όρους θα έχει.Έχεις δώσει προσφορά σε σούπερ μάρκετ και δεν μπήκες?
Πολλοί σκληροί οι όροι των σ.μ και λογικό γιατί σε βάζουν σε μεγάλες εγγυημένες αγορές. Έχει στο νου σου ότι τα στελέχη τους που θα κάνουν την διαπραγμάτευση , είναι λίγοι και περιζήτητοι στην αγορά , και είναι πολύ ικανοί .Όχι δεν έχω δώσει προσφορά, αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση μου,να το ψάξω να δω με τη προοπτικές μπαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ, τι έτσι απλά δίνεις μια προσφορά και μπήκες, όλο και κάποιους όρους θα έχει.
Το ξέρω πώς πληρώνουν, όσο για την παραγωγή υπάρχει, δεν σταματά, το θέμα είναι ότι μπορεί να θέλει την Άρτα με τα Γιάννενα μαζί, για να μπεις.Για να μπεις σε σουπερ μαρκετ πρεπει να εχεις παραγωγη για αρκετο χρονικο διαστημα,ωστε να προμηθευεις και φυσικα να αντεξεις τον χρονο πληρωμης που μπορει να φτασει και 6μηνο...συνηθως 3-4 μηνες.
Ο παππούς μου έλεγε ότι όσο πιο γερικος είναι ο ταύρος τόσο πιο σκληρό κέρατο έχει.Το ξέρω πώς πληρώνουν, όσο για την παραγωγή υπάρχει, δεν σταματά, το θέμα είναι ότι μπορεί να θέλει την Άρτα με τα Γιάννενα μαζί, για να μπεις.
Σοφός ο παππούς σου. Και το κρατάω αυτό.Ο παππούς μου έλεγε ότι όσο πιο γερικος είναι ο ταύρος τόσο πιο σκληρό κέρατο έχει.
Κατέβασε το κεφάλι Τριαντάφυλλε και ορμα!
Πως νομίζεις βγήκε τέτοιος εγγονός;Σοφός ο παππούς σου. Και το κρατάω αυτό.
Για ποιο λόγο ας πούμε ,εσύ ,θα ήθελες να πουλάς σε σούπερ μάρκετ?δεν είναι καλύτερα η λαϊκή?Γιάννη όλοι η αγρότες πού είναι το καθαρά το επάγγελμα τους έχουν μηχανιματα αλλιώς δεν θα μπορούσαν να καλιεργεισουν, μιλάμε για καλλιέργεια κηπευτικών, εκεί καλλιεργούν αραποσιτη, βαμβάκια, σιτιρα, και για αυτό καλλιεργούν πολλά στρέμματα, είναι άλλο κομμάτι. Αγρότες αλλά με διαφορετική καλλιέργεια. Τα κηπευτικά είναι νωποί κατανάλωση, και εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι, δηλαδή όλοι τη δουλειά την χαλάνε αυτή που προμηθεύουν τα σούπερ μάρκετ, γιατί ο παραγωγός δεν μπορεί να μπει εύκολα. Δεν είναι λαχαναγορά για να στήλη ο οποιοσδήποτε. Και αυτό το γνωρίζουν πολλοί καλά και για αυτό εκμεταλλευονται την κατάσταση, και έχουν διπλαρωση αυτούς που δεν μπορούν να καλιεργεισουν μόνοι τους. Με λίγα λόγια σύγχρονη τοκογλυφία.