Aυτοί μου φαίνεται ότι θέλουν να μας σβήσουν σχεδόν ΟΛΟΥΣ!!Δεν τους νιαζει η αγροτιά…έχουν σκοπό να την σβήσουν από την Ελλάδα αν μπορέσουν…..
Aυτοί μου φαίνεται ότι θέλουν να μας σβήσουν σχεδόν ΟΛΟΥΣ!!Δεν τους νιαζει η αγροτιά…έχουν σκοπό να την σβήσουν από την Ελλάδα αν μπορέσουν…..
Μια χαρά "δουλεύει" το πράγμα - το αφήγημα δίνει και παίρνει.
Ας μην ξεχνάμε τι είπεΧτες είδα τον Κυριάκος!!!! Στην Βουλή να περηφανεύεται ότι 700χιλ.. πολίτες έχουν κάνη ετιση για το μάρκετ πας την πρωτι μέρα…. ΝΤΡΟΠΗ έπρεπε να κλαίει…θέλω να βρίσω αλλά σέβομαι τον χορό που μας φιλόξενη… ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Να το δω κι αυτό και να φύγω μετανάστης !Ας μην ξεχνάμε τι είπεκαι ο ναύαρχος ε.α. Αποστολάκης που άφησε ανοιχτό το παράθυρο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά...
Έξυπνος επιχειρηματίας της μόδας.Εγω θα ψήνω κρέας τώρα όσο για τους ακόλουθους του μπορεί να ψήνουν και μαρούλι και να νομίζουν ότι τρώνε μπριζόλα δικό τους θέμα.Η αλήθεια είναι πως διάβασα κάπου ότι υπήρξε Κινέζος που εζησε 250 χρόνια πριν το 1800 αν θυμάμαι γεννημένος αλλά με βότανα στο βουνό με ηρεμία και διαλογισμό και Kung Βέβαια έτρωγε και ζούσε με τρόπο έτσι που είναι αδύνατον να κάνει κάποιος την σημερινή εποχή .Και μια άλλη αλήθεια είναι ότι μελέτη αμερικανικού πανεπιστημίου λέει ότι οι vegan της σημερινής εποχής έχουν 10% περίπου μικρότερο προσδόκιμο ζωής.Τωρα ο κάθε ένας κρατάει ότι βολεύεται εγώ κρατάω το ελληνικό μέτρον άριστο .
'Αμ δεν είναι αυτό το πρόβλημα παλληκάρια.View attachment 67581
Ότι ο Μορτης κολατζιζει φυτικό μπιφτέκι είναι εμφανές
Χάρισμα σου βοσκήσε όσο θες μπας και καθαρίσουν τα κυνηγετικά μονοπάτια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα !Κάπου το μακρινό 92 φοιτητής τότε ήρθε η αδελφή μου και προσφέρθηκε να μου μαγειρέψει μακαρόνια με κιμά.
περιχαρής εγω περίμενα πως και πως το μεσημεριανό. Καθόμαστε μου βάζει μακαρονια προσθέτει κιμά από πάνω. Πάω να το ανακατατέψω πέρα από μια περίεργη μυρωδιά, που νόμιζα ότι είχε λόγω διαφόρων μπαχαρικών που είχε μέσα παρατήρησα ότι ήταν τελεια ομοιόμορφος Η πρώτη πιρουνιά ήταν κάπως. Την ρώτησα τι είχε μέσα, δεν μου απάντησε, την δεύτερη την έφτυσα σε μια χαρτοπετσετα και έπλυνα το στόμα μου. Τότε μου είπε ότι είχε βάλει κιμά σόγιας. Την γμσβσα, και έφυγα για το κοντινότερο σουβλατζίδικο με δικά της λεφτά. Ακόμα το το θυμάται και το λέει όταν βρισκόμαστε και τρώμε κάτι με κιμά μέσα.
Επειδή είμαι προφανώς μεγαλύτερος από σένα συνάδελφε και ήμουν φοιτητής ΑΠΘ επί γέρου Μητσοτάκη,σου λέω ότι υπήρχε τόση αντιπαλότητα έως και έχθρα μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το '89-'95 (που το έζησα στο Πανεπιστήμιο) ώστε θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ και ΤΡΕΛΛΟ να φανταστεί κανείς τότε συγκυβέρνηση.Κι όμως το 2012 επί ΣαμαροΒενιζέλου έγινε μια χαρά!Να το δω κι αυτό και να φύγω μετανάστης !![]()
Καλά ,πιο τρελο από αυτο που εγινε το 89 ,δηλαδη το σχηματισμό κυβέρνησης με τον Τζανετάκη , Νέας Δημοκρατίας , ΚΚΕ και του τότε ΕΑΡ υπο τον Λεωνίδα Κυρκο ,δεν υπάρχει.Επειδή είμαι προφανώς μεγαλύτερος από σένα συνάδελφε και ήμουν φοιτητής ΑΠΘ επί γέρου Μητσοτάκη,σου λέω ότι υπήρχε τόση αντιπαλότητα έως και έχθρα μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το '89-'95 (που το έζησα στο Πανεπιστήμιο) ώστε θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ και ΤΡΕΛΛΟ να φανταστεί κανείς τότε συγκυβέρνηση.Κι όμως το 2012 επί ΣαμαροΒενιζέλου έγινε μια χαρά!![]()
Μην το αποκλειεις καθολου, για το ''καλο μας'' θα κανουν οτι κρινουν απαραιτητο και αναγκαιο.Καλά ,πιο τρελο από αυτο που εγινε το 89 ,δηλαδη το σχηματισμό κυβέρνησης με τον Τζανετάκη , Νέας Δημοκρατίας , ΚΚΕ και του τότε ΕΑΡ υπο τον Λεωνίδα Κυρκο ,δεν υπάρχει.
Ομως όλα αυτά όπως και αυτό που ανέφερες εσύ το 2012 εξυπηρετούσαν ή κάποια σκοπιμότητα ή κάτι άλλο σοβαρότερο.
Δεδομένων των σημερινών συνθηκών και καταστάσεων επουδενί θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.
Όσο για την ηλικία άστο, σου ρίχνω.![]()
Αδερφέ όσο κρατάς τουφέκι και έρχεσαι σε επαφή με την φύση'Αμ δεν είναι αυτό το πρόβλημα παλληκάρια.
Μήν κάνετε ότι δεν το βλέπετε.
Θα έρθει και θα επιβληθεί ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ κι αυτό κι ένα σωρό άλλα παρόμοια (με ένα σωρό δικαιολογίες, θεωρίες, τρομοκρατία και παραμύθια της προπαγάνδας τους πληρωμένα ΑΔΡΑ) και ΔΕΝ θα έχεις δικαίωμα επιλογής πλέον.
Μπριζόλες και κοψίδια και ψάρια και "παλιού τύπου" "ανθιυγιεινά" φαγιά - ποτά κλπ μόνο για την ελίτ που θα μας κυβερνά (άν είστε απ' αυτούς πάω πάσσο και το προσπερνάτε ομοίως).
Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια - αηδία καταντήσαμε που έλεγε και ο αείμνηστος Θαν. Βέγγος.
Η απόφαση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ - πάντα ήταν και πάντα είναι.
Άν δεν δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι σε όλο αυτόν τον συρφετό που έχει καθήσει στο σβέρκο μας από την μεταπολίτευση και μετά δεν θα δούμε προκοπή εις τον αιώνα τον άπαντα...
ΤΩΡΑ - όχι σε τρία τέρμινα.
Υ.Γ. : Μην ξεχνάτε να έχετε πρόχειρες τις μάσκες καλού - κακού και να κοιτάτε και τον ουρανό πότε πότε για τυχόν εξωγήϊνα μπαλόνια και διαστημόπλοια... μπορεί να έρθουν όλα μαζί.
"Και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου...'.Μην το αποκλειεις καθολου, για το ''καλο μας'' θα κανουν οτι κρινουν απαραιτητο και αναγκαιο.
Κάπου το μακρινό 92 φοιτητής τότε ήρθε η αδελφή μου και προσφέρθηκε να μου μαγειρέψει μακαρόνια με κιμά.
περιχαρής εγω περίμενα πως και πως το μεσημεριανό. Καθόμαστε μου βάζει μακαρονια προσθέτει κιμά από πάνω. Πάω να το ανακατατέψω πέρα από μια περίεργη μυρωδιά, που νόμιζα ότι είχε λόγω διαφόρων μπαχαρικών που είχε μέσα παρατήρησα ότι ήταν τελεια ομοιόμορφος Η πρώτη πιρουνιά ήταν κάπως. Την ρώτησα τι είχε μέσα, δεν μου απάντησε, την δεύτερη την έφτυσα σε μια χαρτοπετσετα και έπλυνα το στόμα μου. Τότε μου είπε ότι είχε βάλει κιμά σόγιας. Την γμσβσα, και έφυγα για το κοντινότερο σουβλατζίδικο με δικά της λεφτά. Ακόμα το το θυμάται και το λέει όταν βρισκόμαστε και τρώμε κάτι με κιμά μέσα.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα !
Κάπου στα '90s ομοίως είχαμε πάει σε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που πρόσφερε τέτοια προϊόντα (κιμά σόγιας, μπιφτέκια σόγιας και άλλα τέτοια σκ@τ@ που διαφημίζονταν και ξεκινούσαν να γίνουν μόδα και καλά) παρακινούμενοι από φίλο που επέμενε να τα δοκιμάσουμε. Διάλεξα μακαρόνια με κιμά (είμαι μακαρονάς πώς να το κάνουμε) και τα έφαγα μέχρι τέλους με την δέουσα υπομονή (είμασταν και σε μαγαζί με κόσμο).
Φεύγοντας στη συζήτηση που κάναμε (όχι τα σχόλια μέσα στο μαγαζί ενώ τρώγαμε) τους είπα πως τέτοια αηδία δεν είχα ξαναφάει - κι οι άλλοι που δοκίμασαν άλλα πιάτα δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Έτρεξα δε ΑΜΕΣΩΣ να φάω μια αλμυρή κρέπα από το Ναυαρίνο (καπνιστό κασέρι, σαλάμι αέρος, καπνιστή μπριζόλα, καλαμπόκι και τυροκαφτερή) γαι να "στανιάρω" κάπως.
Ποτέ ξανά !![]()
Εννοείται πώς θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να έχουν τον πρώτο λόγο στα πράγματα.Μην το αποκλειεις καθολου, για το ''καλο μας'' θα κανουν οτι κρινουν απαραιτητο και αναγκαιο.
Άμ αυτό λέμε φίλε μου - θα έρθει η στιγμή που ΔΕΝ θα σου επιτρέψουν την αποκομιδή τροφής από την φύση μέσω κυνηγίου.Αδερφέ όσο κρατάς τουφέκι και έρχεσαι σε επαφή με την φύση
δεν πρόκειται να σου επιβάλλει κανένας Λούλης το γεύμα σου
Κράτα παρτίδες με τσοπάνηδες και το τραπέζι σου θα είναι πάντα νορμάλ όπως μεγάλωσαν γενιές και γενιές
Αύριο παραλαμβάνω δύο κοκκορια από Λυγουριό μεριά
μεγαλωμένα από Φίλο τσοπάνη
και άσε τον κάθε πισωκίνητο να ονειρεύεται σογιες και γκουρμέ σταφιδόψωμα![]()
Θα μπορούσε να συμβεί σε χώρες του βορρά ή προς Αμέρικα μεριά που δεν υπάρχει παραδοσιακή κουζίνα ήθη έθιμα και παραδόσειςΆμ αυτό λέμε φίλε μου - θα έρθει η στιγμή που ΔΕΝ θα σου επιτρέψουν την αποκομιδή τροφής από την φύση μέσω κυνηγίου.
Τότε τι γίνεται; "Αντάρτικο" στα βουνά ; Σαν τους κλέφτες και τους αρματολούς πρίν το '21;
Να μην σου πώ που θα τα βάλουμε όλοι τα όπλα μας τότε....
Για να μην φτάσουμε εκεί ο σοφός λαός λέει "προσέχουμε για να έχουμε" ή "των φρονίμων τα παιδιά πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν" κι όχι αυτό που κάνουμε τώρα με τις εξυπνάδες και τις απλές διαπιστώσεις.
O νεοέλληνας αν δέν τρώει άνετα ρύζι με τα ξυλαράκια δέν ξεπορτίζει ....Θα μπορούσε να συμβεί σε χώρες του βορρά ή προς Αμέρικα μεριά που δεν υπάρχει παραδοσιακή κουζίνα ήθη έθιμα και παραδόσεις
Εδώ δύσκολα εφαρμόζεται κάτι παρόμοιο
Ο Έλληνας όσο προκάτ σαβουρα καταναλώσει
πάντα θα επιστρέφει στο κοψιδι και στο κουτάλι
αυτές είναι αξίες που δεν αλλάζουν