Ακόμη και εγώ που το ανέβασα,δυστυχώς δεν εμβάθυνα στην ανάγνωσή του...Εχεις δίκιο Στέλιο ετσι είναι οπως άλλωστε το περιέγραψα κι εγω ,ο οποιος ομως παρασύρθηκα απο την ταχύτητα ανάγνωσης του άρθρου .
Ακόμη και εγώ που το ανέβασα,δυστυχώς δεν εμβάθυνα στην ανάγνωσή του...Εχεις δίκιο Στέλιο ετσι είναι οπως άλλωστε το περιέγραψα κι εγω ,ο οποιος ομως παρασύρθηκα απο την ταχύτητα ανάγνωσης του άρθρου .
Δεν πιστευω να σου κανει εντυπωση, εμενα παντως οχι......
Απλα μας δουλευει.Γ. Στουρνάρας: Γιατί δεν αποταμιεύουμε στην Ελλάδα - Σε ελεύθερη πτώση η αποταμίευση των νοικοκυριών https://www.imerisia.gr/oikonomia/t...potamieyoyme-stin-ellada-se-eleytheri-ptosi-i
Αυτός ο μαλάκας ζει αλλού ο που φυσάει ο άνεμος ο ξεγανωτος τενεκές μαγαριζει και που έχουμε το ίδιο όνομα που απορεί κιόλας γιατί δεν αποταμιεύσει ο κόσμος .
Αυτος και οι όμοιοιτου ,καθως και η πλειοψηφία των πολιτικών κάνουν ότι είνα δυνατό για να μας πείσουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και καμία επαφή με τα προβλήματα της κοινωνίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση την ακρίβεια ,το κόστος ζωής και τους μισθούς Δυστυχώς όμως παρόλα αυτά ο λαός αποδεικνύει το πόσο μαζοχιστής είναι.Γ. Στουρνάρας: Γιατί δεν αποταμιεύουμε στην Ελλάδα - Σε ελεύθερη πτώση η αποταμίευση των νοικοκυριών https://www.imerisia.gr/oikonomia/t...potamieyoyme-stin-ellada-se-eleytheri-ptosi-i
Αυτός ο μαλάκας ζει αλλού ο που φυσάει ο άνεμος ο ξεγανωτος τενεκές μαγαριζει και που έχουμε το ίδιο όνομα που απορεί κιόλας γιατί δεν αποταμιεύσει ο κόσμος .
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο. Ξεκίνησε από τα φυσιγγια για να κοπεί αναίμακτα το κυνήγι και παει και αλλού...... Κοίτα κάτι φωστήρες ρε φουστη μου....Τι μαλάκες παράγει αυτη η χώρα .
View attachment 88248
Δεν ειναι τυχαια η φραση --τα σκ@τ@ και οι φελλοι επιπλεουν--.Τι μαλάκες παράγει αυτη η χώρα .
View attachment 88248
Το χει κάψει λίγο ο μαύρος θέρμανσης από το τσιμπούτι φταίει και αυτό το ταιντ δεν το βάζε στο πλυντήριο το βάζε σε πιάτο.
Αμααααααν !!!!
και αυτό το δημοσίευμα είναι προεκλογικό με σκοπό την αναστάτωση και να στείλει ψήφους στα ακροδεξιά
και αυτό το δημοσίευμα είναι προεκλογικό με σκοπό την αναστάτωση και να στείλει ψήφους στα ακροδεξιά