Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το θέμα είναι να καταλάβει ο κάθε ένας πως δουλεύουν πλέον οι σωτήρες των εθνών ότι ψάχνονται με οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο για πόλεμο η και διαχείριση πληθυσμού έστω η για οτιδήποτε άλλο .Το τι διεστραμμένοι άνθρωποι χρηματοδοτούνται από τα λεφτά του κοσμακης για να φτιάχνουν ιούς και εμβόλια ώστε να χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν αν χρειαστεί .Γιατί αυτό δεν είναι επιστήμη και εξέλιξη είναι στοχευμένη εργασία για δημιουργία ενός βλαβερου παράγοντα.Και το αποτέλεσμα φάνηκε και ακόμη δεν έχει φανεί ολοκληρωτικά έστω και αν δεχθώ ότι κατά λάθος υπήρξε διαφυγή έτοιμο το εμβόλιο και πάρτε να έχετε και τώρα κάθε 3 και λίγο ξαφνικιτιδα σε όλες τις ηλικίες πλην τις μεγάλες πάνε αδιάβαστοι οι μεσήλικες και όχι μόνο, οι μεγάλες ηλικίες ούτως η άλλως αν κολλήσουν γρίπη η H1N1 έχουν μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας γι'αυτό άλλωστε έχει γίνει ολόκληρη εκστρατεία εδώ και χρόνια και καλώς έγινε για το εμβόλιο της γρίπης ως προληπτικό εμβόλιο όπως και τα υπόλοιπα που ξέρουμε χρόνια. Το οποίο το σκαλίζουν κάθε χρόνο να το πάνε εκεί που θέλουν και αυτό σε πειραματικό στο τέλος σιγά σιγά.Ποτε δεν θα βρεθεί λύση για κάποιες αρρώστιες γιατί δε συμφέρει είτε οικονομικά είτε πληθυσμιακά κάποιους.

Μάλιστα τώρα ο Σκέρτσος μας εξήγησε γιατί στη γερμανία η τιμή στον προϊόντων είναι η μισές από ότι στην ελλάδα .
Απλά γιατί μπορει να είναι υποδεεστερης ποιότητας.
Να μας ζήσεις λεβέντη μου . Να σε χαίρονται τα πρόβατα που σε ψηφίζουν.
Ψηφίζουν και τα πρόβατα στην Ελλάδα;Δεν το ήξερα! ;)

Όσο και αν τον συγκεκριμένο δεν τον συμπαθώ, αυτή η ΚΥΑ πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς.
https://www.iefimerida.gr/ygeia/karkinos-paheos-enteroy-dorean-self-test-kya
Τι να το κάνεις που κάνουν ένα καλό και από πίσω 10 άσχημα υπολειτουργούν πάντα και δε ξέρω πόσο θα αντέξουν κάποιοι που βάζουν πλάτη συνεχώς και κάθε μέρα βγαίνουν φάρμακα πρώτης ανάγκης από τις λίστες ,καθώς τα εναπομείναντα είναι υποδυέστερα πολλές φορές άρα θα πρέπει να τα σκάσεις.

Ισραηλινοί βομβάρδισαν σχολείο του ΟΗΕ. Δεκάδες η τραυματίες και οι νεκροί και μεταξύ αυτών μικρά παιδιά τα θραύσματα από τις βόμβες που έπεσαν, έδειξαν οτι αυτές ήταν Αμερικανικής προέλευσης.

'Βομβαρδισμός σχολείου στη Γάζα: Οι ΗΠΑ ζητούν «πλήρη διαφάνεια» από το Ισραήλ."​

"Με κοινή τους ανακοίνωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Αργεντινή, Αυστρία, Βραζιλία, Βουλγαρία και άλλες χώρες, κάνουν έκκληση στις δύο πλευρές να προχωρήσουν με κάθε τρόπο σε συμφωνία."

Αυτα τα διαβάζεις και απλά τους φτύνεις .

Ως πότε οι Έλληνες θα αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας κύριε Γεωργιάδη;​

Μέχρι να καταλάβουν , αν αυτό γίνει ποτέ , ποιούς ψηφίζουν. Αλλά βλέπεις προτιμούν να ψηφίζουν περαν των άλλων , αυτούς που γλύφουν εκεί που έφτυναν. Για να μην πω κάτι άλλο.

Ως πότε οι Έλληνες θα αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας κύριε Γεωργιάδη;​

Μέχρι να καταλάβουν , αν αυτό γίνει ποτέ , ποιούς ψηφίζουν. Αλλά βλέπεις προτιμούν να ψηφίζουν περαν των άλλων , αυτούς που γλύφουν εκεί που έφτυναν. Για να μην πω κάτι άλλο.
Η δουλειά μου στο τομέα της υγείας,,, να έρθει εμένα ο Γεωργιαδης και ο κάθε Γεωργιαδης να μου πει ότι όλα δουλεύουν ρολόι στην δημόσια υγεία νοσοκομεία κτλ...

Έχω 3 διευθυντές σε διάφορα και άλλους 10 συγγενής γιατρούς και νοσηλευτές όλα πηγαίνουν αυτόματο πιλότο και είναι χάλια οι δε διευθυντές μου λένε ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε κατηγορούμενοι γιατί κανονικά με το προσωπικό που υπάρχει δεν έπρεπε βάση νόμου ούτε να εφημερευουμε δεν καλύπτομαστε επουδενί ο ένας έφερε συνοδεία με ασθενοφόρο ο ίδιος από επαρχία αναγκαστικά ασθενή για εντατική και το νοσοκομείο έμεινε στην εφημερία χωρίς γιατρό τι να λέμε τωρα .Όλοι οι πολιτικοί τα γνωρίζουν αυτά γι'αυτό δεν πρέπει να ψηφιστεί ουδείς από όσους έχουν κυβερνήσει και γενικώς κανείς από όσους είναι μέσα στη βουλή οι άνθρωποι δεν τους νοιάζει τίποτε απολύτως εκτός ο εαυτός τους .

Έχω 3 διευθυντές σε διάφορα και άλλους 10 συγγενής γιατρούς και νοσηλευτές όλα πηγαίνουν αυτόματο πιλότο και είναι χάλια οι δε διευθυντές μου λένε ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε κατηγορούμενοι γιατί κανονικά με το προσωπικό που υπάρχει δεν έπρεπε βάση νόμου ούτε να εφημερευουμε δεν καλύπτομαστε επουδενί ο ένας έφερε συνοδεία με ασθενοφόρο ο ίδιος από επαρχία αναγκαστικά ασθενή για εντατική και το νοσοκομείο έμεινε στην εφημερία χωρίς γιατρό τι να λέμε τωρα .Όλοι οι πολιτικοί τα γνωρίζουν αυτά γι'αυτό δεν πρέπει να ψηφιστεί ουδείς από όσους έχουν κυβερνήσει και γενικώς κανείς από όσους είναι μέσα στη βουλή οι άνθρωποι δεν τους νοιάζει τίποτε απολύτως εκτός ο εαυτός τους .
Άστο Γιάννη βρωμάει από παντού το σύστημα...

Η πολιτικοί μας φυλάσσουν την δημοκρατία δεν έχουν καιρό να ασχολούνται με μικρό πράγματα .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back