Με pedigree όλοι τους...
https://lawandorder.gr/aftoi-einai-...kai-aftokinita-stin-anatoliki-attiki-eikones/
https://lawandorder.gr/aftoi-einai-...kai-aftokinita-stin-anatoliki-attiki-eikones/
Τσιμουχεσ λαδιου θεςΑπό το εργαλείο που έσκασε θα είναι...
Μπερδεύω στο ρελαντί
Εδώ πήρε τα πιστόνια στην μασχάλη τι τσιμούχες λες τώραΤσιμουχεσ λαδιου θες
Σοβαρα τωρα δεν εχω ιδεα τι εγινε!Εδώ πήρε τα πιστόνια στην μασχάλη τι τσιμούχες λες τώρα
ΌρθιοςΣοβαρα τωρα δεν εχω ιδεα τι εγινε!
Φτανει να ειναι καλα ο Αλεξ
Κάτι τέτοιο σε πολαπλασιο βαθμό με τα επώνυμα κουστούμια που είχα αναφέρει πριμ λίγες μέρες αγορά στην Ιταλία 60/70 € 400/500 πώληση στους μαλακές από τους καλούς εμπόρους.Πως νομίζετε ότι γίνονται ζαμπλουτοι κάποιοι από την αφέλεια και τη μαρκομανια των υπολοίπων .
Το πιο αστειο που διαβασα για τον Αυγενακη ηταν το παρακάτω:https://www.dimokratia.gr/politiki/579976/kalyptan-5-meres-ton-trampoykismo-toy-aygenaki/
Φανταστείτε στη θέση του Αυγενάκη να ήταν κάποιος βουλευτής του Βελόπουλου! Ή παλαιότερα π.χ. ο Κασιδιάρης:ποια άραγε θα ήταν η στάση των ΜΜΕ;
Ελαχιστοι τιμουν τα παντελονια τους στο Ελληνικο κοινοβουλιο, την ψηφο του λαου και τα χρηματα που παιρνουν....Το πιο αστειο που διαβασα για τον Αυγενακη ηταν το παρακάτω:
"Εκανε τοσο χαμο...και ταξιδευε με δικά μας λεφτα.
Φαντασου να ειχε πληρώσει το εισιτηριο απο την τσεπη του"
Τωρα θα ελεγα κατι για το ποτε αυτη η χωρα απο την αρχαιοτητα ακομα ζουσε στιγμες ανακαμψης και προοδου, αλλα θα πέσουν να με φανε.Ελαχιστοι τιμουν τα παντελονια τους στο Ελληνικο κοινοβουλιο, την ψηφο του λαου και τα χρηματα που παιρνουν....
Οι υπολοιποι, απλα ανανδροι, α-γενεις, τιποτενιοι σαν ανθρωποι,......
Και νόμιζα ότι οι Γάλλοι έχουν αρ@@@## κότες και αυτοί ας φάνε το. Π@@@@ του μακρόν πάλι
εγώ άλλο βρήκα το ποιο αστείοΤο πιο αστειο που διαβασα για τον Αυγενακη ηταν το παρακάτω:
"Εκανε τοσο χαμο...και ταξιδευε με δικά μας λεφτα.
Φαντασου να ειχε πληρώσει το εισιτηριο απο την τσεπη του"
Δεν τον έβγαλαν,οι Γάλλοι.Και νόμιζα ότι οι Γάλλοι έχουν αρ@@@## κότες και αυτοί ας φάνε το. Π@@@@ του μακρόν πάλι
Η Γαλλία είναι χώρα αλλοεθνών-αλλοδαπών-λαθρομεταναστών δε ξέρω πόσα χρόνια θα κρατήσει πριν γίνουν οι λευκοί μειονότητα μετά θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει. Μια χώρα που κάθε βδομάδα έχουν και ένα τρομοκρατικό, αποκεφαλισμούς, σκοτωμένα μωρά στα καρότσια κ.α Οι Ευρωπαίοι στο σύνολο έχουν χτυπήσει μπιέλα.Δεν τον έβγαλαν,οι Γάλλοι.
Για να το πάω,καθαρά,κυνηγετικά:Ο Μελανσόν, είναι φανατικός αντικυνηγός.
Κανέναν στο έδαφος της αφού είχε προκαλέσει 3/4 στα εδάφη των άλλων για ευνόητους λόγους.75 χρόνια ΝΑΤΟ λοιπόν. Η συμμαχία κατάφερε να μην έχει για 75 χρόνια ούτε έναν πόλεμο στο έδαφος της .
Πρωτοφανές επίτευγμα στην ανθρώπινη ιστορία.
Μια συμμαχία στο απόγειο της δύναμης της
Η Γαλλία είναι η Αμερική της Ευρώπης θα τολμούσα να πω και όταν θέλεις να κάνεις το δημοκράτη μαζεύοντας κάθε καρυδιάς καρύδι κάτι ανάλογο με εμάς κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι ο εκφυλισμός σου είναι πολύ κοντά αλλά όταν το καταλάβεις είναι αργά.Οσο και αν φαίνεται δημοκρατικό και φιλανθρωπικό για να έχεις ένα λαό μεσα στη χώρα σου 10 εθνοτήτων με διαφορετικές κουλτούρες ,ήθη ,έθιμα,παραδόσεις, θρησκείες είναι αδύνατον να υπάρχει ειρηνική συμβίωση και ομαλή λειτουργία,κάποιους θα αδίκεις πάντα ,για κάποιους θα κάνεις τα στραβά μάτια ,καποιους θα τους ανέχεσαι γιατί πληρώνεσαι γι'αυτό ,από κάποιους θα έχεις αλλού είδους συμφέροντα,δεν είναι συμβατό δόγμα κοινοπολιτείας αυτό αποδεδειγμένα όσο και να θέλουμε να κάνουμε τους φιλάνθρωπους.Η συνύπαρξη χρειάζεται απαραίτητα αμοιβαίο σεβασμό και μεγαλύτερο σεβασμό στον οικοδεσπότη σου .Δεν μπορεί να εφαρμοστεί καν η ισονομία σε κάποια πράγματα .Θα περάσουμε και από αυτό το στάδιο μετά από χρόνια και τα χουνέρια της κάθε χώρας θα επανέλθει πάλι κάποια ισορροπία με έναν ενδοιασμό πάντα στη σκέψη μου αν κάποιες μικρές πληθυσμιακά χώρες αντέξουν την καταιγίδα και δεν αλλοιωθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος .Γιατί η στοχευμένη εξαθλίωση δεν είναι μόνο πληθυσμιακής μετακίνησης και φύσεως αλλά οικονομικής επικράτησης κυρίως και συμφερόντων που γεννούν όλα τα υπόλοιπα.Τελος πάντων θα θυμηθώ πάλι κάποια λόγια ενός συνχωρεμένου συγγενή μου από παιδί που ήμουν που μου έλεγε η ελλαδιτσα μας πάει όσο μπορείτε κρατήστε τις αρχές και τις αξίες σας μην τις διαπραγματεύεστε γιατί αν τις χάσετε εκτός απο πατρίδα θα χάσετε και τον εαυτό σας και θα είσαστε σαν πρόβατα που υπακούν στο εκάστοτε τσοπάνη του μαντριού .Και πάντα στο τέλος κρατάτε γερά, ήταν οι λέξεις προφητικές για μένα γιατί μου τις έλεγε από 10 χρόνων και τις θυμάμαι και δυστυχώς να που ήρθαν .Η ιστορία είναι ότι κάτι τέτοιους τους λένε γραφικούς και φοβικούς που ίσως και να είναι αλλά σίγουρα αυτοί αντιδρούσαν στην κατάντια που ήρθε ενώ οι προοδευτικοί την έφεραν .Η Γαλλία είναι χώρα αλλοεθνών-αλλοδαπών-λαθρομεταναστών δε ξέρω πόσα χρόνια θα κρατήσει πριν γίνουν οι λευκοί μειονότητα μετά θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει. Μια χώρα που κάθε βδομάδα έχουν και ένα τρομοκρατικό, αποκεφαλισμούς, σκοτωμένα μωρά στα καρότσια κ.α Οι Ευρωπαίοι στο σύνολο έχουν χτυπήσει μπιέλα.