Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
η ανωνυμία μας εδώ μέσα μας επιτρέπει να λέμε πράγματα που δεν θα λέγαμε έξω ( εγώ δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από εδώ μέσα , ούτε σκοπεύω να το κάνω )
Λοιπόν, όσες φορές είχαμε φιλικούς ηγέτες προς τις κυρίαρχες δυνάμεις , ωφεληθήκαμε
Ο Βενιζέλος τριπλάσιασε την Ελλάδα , αλλά όταν του καλο άρεσε και είπε να την εξαπλασιάσει, χάσαμε τη Μ.Ασια
Πάντα σου επιτρέπουν τόσο όσο,και πρέπει να αντιληφθείς και εκμεταλλευτείς το παιγνίδι τους.
Όταν φοβήθηκαν το γιο του Γέρου Παπανδρέου, πρώτα έκαναν την αποστασία και μετά Χούντα. Όχι θα άφηναν να τους βγει νέος Τιτο και να αποδυναμωθεί η ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ.
Επίσης δεν ήθελαν στα μετοπισθεν του ΝΑΤΟ μια Κούβα και έναν Κάστρο, έτσι το ελληνικό κράτος (χούντα) μαζί με CIA οργάνωσαν τη δολοφονία του Μακαριου. Μακάρι να πετύχαινε. Θα έβαζαν και εκεί μια ωραία δικτατοριούλα 7 χρόνια , θα περνάγε ο κίνδυνος και σήμερα το κυπριακό κράτος θα ήταν εννιαίο δημοκρατικό (οι δικτατορίες κρατάνε όσο τις χρειάζονται ) . Ούτε εισβολή , ούτε διχοτόμηση.
Αλλά οι Κύπριοι ήθελαν ανεξάρτητο μάγκα ηγέτη, που έκλεινε το μάτι και στους σοβιετικούς . Και ήρθε το Πάσχα όπως λες , όχι μόνο για τα αρνάκια , αλλά και για όσους νομίζουν ότι είναι λύκοι.
Όλα αυτά είναι μια προσπάθεια να βλέπω την ιστορία σαν να στέκομαι στην Ανδρομέδα και να παρατηρώ τη γη.
Σου αναρτησα και την θεση του Οτανη οταν εγινε το συμβουλιο των επτα επαναστατων για να επιλεξουν πολιτευμα για τους Περσες...
Απο τις ιστοριες Ηροδοτου...
Η θεση του με εκφραζει απολυτα...

Τι να πεις... 84 χρονων, ενα βημα πριν τον ταφο, αντι να εχει καταλαβει τη ματαιοτητα της ζωης και να δωσει αγαπη εστω τωρα στο τελος, φερθηκε σαν κτηνος.

View attachment 89223
Η κοινή λογική και η αντίληψη δυστυχώς έχει χαθεί και χειροτερεύει .

Δημοκρατία και πολίτευμα όλοι λογικά γνωρίζουμε το ρόλο τους αναφερόμενος στις παραπάνω αναρτήσεις.Τούτη η χώρα ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη των κατορθωμάτων που με αίμα κατάφεραν οι πολίτες της ,όπως δεν εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της γνώσης ,την αντίληψη περί ζωής ,το μέγιστο επίτευγμα της, δημιουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.Όλα δημιουργήματα των Ελλήνων πολιτών πως γίνετε να μην έχεις ικανότητα να τα διαχειριστείς προς όφελος σου? Είναι κάποια πράγματα δυσνόητα,το αποτέλεσμα να κυνηγάς λυκοφιλίες και να προσπαθείς να διαβάσεις τις κινήσεις του άλλου σερνόμενος από πίσω σα σκυλί ξεπουλώντας ότι έχεις με την σκέψη (ας έχω δυνατούς φίλους θα μου πετάξουν και κάποιο ξεροκοματο).Η Ελλάδα είναι ιδέα ο Έλληνας είναι ήρωας αλλά και βλαξ εφόσον άντεξε 400 χρόνια και αντέχει και τώρα αυτά που τον χρεώνουν συνεχίζοντας και καταντωντας κλωτσοσκουφι και γκαρσόνι των (φίλων ) Ευρωπαίων και όχι μόνο .Όλα πλέον είναι λεφτά και όσο και να διαβάζει κάποιος και ότι γνώσεις και να αποκτήσει Έλληνας δε γίνετε ,Έλληνα σε κάνει η στάση ζωής και η αντίληψη των πραγμάτων γύρω και σίγουρα δε σε κάνει η φυγή με βάρκα την ελπίδα αυτό σε κάνει φραγκάτο μόνο.Τελικα αυτό που λείπει από τη χώρα είναι η ψυχή και η αντίσταση προς το χειρότερο τα οποία μάλλον εξαλειψαν οι (φίλοι) μας μοιράζοντας αβερτα χρήμα χωρίς αντίκρυσμα όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι εύκολα σου αλλοίωσαν τις όχι και τόσο ισχυρές αξίες της ζωής.Πλεον όλα είναι λεφτά για όλον το κόσμο και δύναμη που προέρχεται από αυτά τίποτε άλλο.Οι πατρίδες πάνε για βρουβες και θεωρείται πλέον ευχής έργον μια καλή συνεργασία που τι θα επιφέρει λεφτά πάλι τίποτε άλλο δεν έχει αξία.

Τι να πεις... 84 χρονων, ενα βημα πριν τον ταφο, αντι να εχει καταλαβει τη ματαιοτητα της ζωης και να δωσει αγαπη εστω τωρα στο τελος, φερθηκε σαν κτηνος.

View attachment 89223
Mακάρι να μπορούσαν να τον τσακίσουν το σκ@τόψυχο βρωμόγερο!!

Mακάρι να μπορούσαν να τον τσακίσουν το σκ@τόψυχο βρωμόγερο!!
Και οι δυο βρωμογεροι ειναι,τι σε εχει πιασει?Οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος ειναι, οποιος και να βγει εσυ και εγω το ιδιο ψωμι θα φαμε...

Η κοινή λογική και η αντίληψη δυστυχώς έχει χαθεί και χειροτερεύει .
Εδώ νομίζω ότι πρόκειται περί σκληροκαρδίας και δαιμονικής συμπεριφοράς μάλλον από το 84 ετών ΤΕΡΑΣ!.no.
Και οι δυο βρωμογεροι ειναι,τι σε εχει πιασει?Οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος ειναι, οποιος και να βγει εσυ και εγω το ιδιο ψωμι θα φαμε...
Παρανόηση,ίσως απάντησα σε λάθος μήνυμα:αυτός ο π@υστης που έβριζα δεν ήταν ο Αμερικάνος αλλά ο δαιμονισμένος σκ@τόγερος που έσερνε το σκυλάκι!!.think.

Διάβασε την διευκρίνησή μου πιο κάτω...

View attachment 89223
Δυστυχώς δεν είναι ο μοναδικός υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και προπαντός αυτοί που ασχολούνται με ζώα είναι μεγαλομενοι έτσι σε πολύ δύσκολες συνθήκες και δεν έχουν συνεσθηματα....βάζω στοίχημα ότι αυτός ζει σε σταυλο

Δυστυχώς δεν είναι ο μοναδικός υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και προπαντός αυτοί που ασχολούνται με ζώα είναι μεγαλομενοι έτσι σε πολύ δύσκολες συνθήκες και δεν έχουν συνεσθηματα....βάζω στοίχημα ότι αυτός ζει σε σταυλο
Ή ίσως ζούσε κάποτε...

Μην αγχώνεστε επειδή είναι μεγάλο σκάνδαλο δε θα τους δώσουν κάτι αλλά δεν το έχω και σίγουρο ούτως η άλλως θα τα βγάλουν από το Κουρμπανά του λαού και θα τα βάλουν στον δικό τους οι πολιτικοί μήπως δε το κάνουν συχνά πυκνά.

Στις συνθήκες που έχουν μεγαλώσει κάποιοι τέτοιας και μεγαλύτερης ηλικίας σημάδια είχε η επιβίωση η δική τους και της οικογένειας όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά αναλωσιμα ,σφάξιμο για φαγητό ,δεν μου κάνει τη δουλειά που θέλω φούντο,δυστυχώς το επίπεδο μόρφωσης και ο χαρακτήρας κάποιων δεν τους άφησε να εξελιχθούν ως άνθρωποι,δεν δικαιολογούνται αλλά υπάρχουν και τέτοιοι και αρκετοί και μέσα στη δική μας οικογένεια .Έχει συμβεί χρόνια πίσω σε μια περιοχή να είναι φίλοι για φάσες και να περάσουν γουρούνια που ερχόντουσαν από το δίπλα βουνό βέβαια ντουφέκισαν δύο,Αφού δεν άκουγαν τίποτε ούτε σκυλιά ούτε ανθρώπους ,κυριολεκτικά μετά από 1+ ώρα εμφανίστηκαν 4/5 μεταξύ ένας παππούς κοντά 80 χρόνων και ρωτούσε για τα γουρούνια σκέψου δεν είχαν ακούσει τις ντουφέκιες ,και του απαντούν πέρασαν πολύ ώρα πριν και ντουφεκισαμε μόλις τους το είπαν ο παππούς τους φερμαρε με το ντουφέκι δεν είχαν διάθεση τα παιδιά για καυγά τους έδειξαν τα γουρούνια τους τα έδωσαν και δεν τους άφησαν ένα κιλό κρέας με το παπού θηρίο .Ακόμη να μη μπορούν να τον ηρεμήσουν καταλαβαίνετε μυαλό αν ήταν και οι άλλοι λίγο ανάποδοι να πως σκοτώνονται καμιά φορά από τη βλακεία ενός.Ο μπάρμπας που είναι όλα τα βουνά δικά του καμιά φορά εύχομαι να μη μου τύχουν τέτοια ευτυχώς για όλους μας .

Στις συνθήκες που έχουν μεγαλώσει κάποιοι τέτοιας και μεγαλύτερης ηλικίας σημάδια είχε η επιβίωση η δική τους και της οικογένειας όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά αναλωσιμα ,σφάξιμο για φαγητό ,δεν μου κάνει τη δουλειά που θέλω φούντο,δυστυχώς το επίπεδο μόρφωσης και ο χαρακτήρας κάποιων δεν τους άφησε να εξελιχθούν ως άνθρωποι,δεν δικαιολογούνται αλλά υπάρχουν και τέτοιοι και αρκετοί και μέσα στη δική μας οικογένεια .Έχει συμβεί χρόνια πίσω σε μια περιοχή να είναι φίλοι για φάσες και να περάσουν γουρούνια που ερχόντουσαν από το δίπλα βουνό βέβαια ντουφέκισαν δύο,Αφού δεν άκουγαν τίποτε ούτε σκυλιά ούτε ανθρώπους ,κυριολεκτικά μετά από 1+ ώρα εμφανίστηκαν 4/5 μεταξύ ένας παππούς κοντά 80 χρόνων και ρωτούσε για τα γουρούνια σκέψου δεν είχαν ακούσει τις ντουφέκιες ,και του απαντούν πέρασαν πολύ ώρα πριν και ντουφεκισαμε μόλις τους το είπαν ο παππούς τους φερμαρε με το ντουφέκι δεν είχαν διάθεση τα παιδιά για καυγά τους έδειξαν τα γουρούνια τους τα έδωσαν και δεν τους άφησαν ένα κιλό κρέας με το παπού θηρίο .Ακόμη να μη μπορούν να τον ηρεμήσουν καταλαβαίνετε μυαλό αν ήταν και οι άλλοι λίγο ανάποδοι να πως σκοτώνονται καμιά φορά από τη βλακεία ενός.Ο μπάρμπας που είναι όλα τα βουνά δικά του καμιά φορά εύχομαι να μη μου τύχουν τέτοια ευτυχώς για όλους μας .
Τα ξέρω καλά Γιάννη μου τα περιγράφουν τη γίνεται από παιδιά που κυνηγάνε γουρούνια απέναντι...μακριά φίλε χίλιες φορές μόνος

Status
Not open for further replies.
Back