Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μεσα σε ολα τ άλλα, αλλο ενα ηχητικο σκουπίδι που θα μας εκπροσωπήσει ,λεει , στη γιουροβίζιον :rolleyes:

" Το “Ζαρί” της Μαρίνας Σάττι είναι μια πολιτισμικά πλούσια ελληνική συμμετοχή για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Το τραγούδι, που παρουσιάστηκε σε αποκλειστική εκπομπή της ΕΡΤ1 “Eurovision σε είδηση” με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, έχει ελληνικούς στίχους με διαλείπουσες αγγλικές φράσεις"

Μάλιστα , ειναι πολιτισμικά πλούσια ελληνικη συμμετοχή ! Μονο που στο πολιτισμικά δεν υπάρχει ίχνος απο ελληνικό ήχο. Ενα συνονθύλευμα ήχων που θυμιζει Ινδία ,Πακιστάν και βαλε. Αλλα τι λεω ,αυτη δεν ειναι η Ελλαδα πια ;

Μεσα σε ολα τ άλλα, αλλο ενα ηχητικο σκουπίδι που θα μας εκπροσωπήσει ,λεει , στη γιουροβίζιον :rolleyes:

" Το “Ζαρί” της Μαρίνας Σάττι είναι μια πολιτισμικά πλούσια ελληνική συμμετοχή για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Το τραγούδι, που παρουσιάστηκε σε αποκλειστική εκπομπή της ΕΡΤ1 “Eurovision σε είδηση” με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, έχει ελληνικούς στίχους με διαλείπουσες αγγλικές φράσεις"

Μάλιστα , ειναι πολιτισμικά πλούσια ελληνικη συμμετοχή ! Μονο που στο πολιτισμικά δεν υπάρχει ίχνος απο ελληνικό ήχο. Ενα συνονθύλευμα ήχων που θυμιζει Ινδία ,Πακιστάν και βαλε. Αλλα τι λεω ,αυτη δεν ειναι η Ελλαδα πια ;

Η φαση ειναι οτι στους ξενους αρεσει χαχα αλλα εμενα μου θυμιζει

Επηδη η μουσική είναι ο καθρέπτης μιασ κοινωνίασ ακούστε το ζάρι τησ μαρινασ Σατί για την Eurovision:mad: .... 5η 6 συνθέτες εργάστηκαν για αυτό το μουσικό σακι που εβγαλαν
Μας μετασχηματιζουν σε πακιστανοινδογυφτοαδερφο κατασταση....
Τους βολευει..

.IMG_20240310_082341.jpg

Μάλιστα κανάλι που πληρωνο εγώ και έσει σε μια απογευματινή εκπομπή του (στούντιο 4,)λέει ότι θα θριαμβεψη στην Ευρώπη άσε που η ίδια η εκπομπή είναι γεμάτη με μια θυλικοπρεπια!!!! στους Ανδρεσ????που μου ανακατεύονται τα άντερα γεμάτη η tv με λαοτκι κοινότητα

... είναι γεμάτη με μια θυλικοπρεπια!!!! στους Ανδρεσ????που μου ανακατεύονται τα άντερα γεμάτη η tv με λαοτκι κοινότητα...
Σε κοβω λιγο ομοφοβικο και ρατσιστη...
Τα εχεις βαλει με τις ευαισθητες ομαδες.
Προκαλεις κοινωνικο αποκλεισμο και περιθωριοποιηση...

Σε κοβω λιγο ομοφοβικο και ρατσιστη...
Τα εχεις βαλει με τις ευαισθητες ομαδες.
Προκαλεις κοινωνικο αποκλεισμο και περιθωριοποιηση...
Κάποτε πηγεναμε στα καρναβάλια και βλέπαμε άντρες ντημενουσ γυνεκεσ και γελαγαμε που να ξέραμε τι κανονικότητα θα μασ ερχόταν ????

(Χιουμοριστικό...για οσους στραβωσουν)

Πως ξεχωριζεις την 1η χωρα στον πλανητη ?
Αυτη που δεν μασαει τιποτα, με μονο 400 χρονια ιστοριας και κανει οτι γουσταρει χωρις να νοιαζεται για την γνωμη ολου του υπολοιπου πλανήτη ?

Countries with more guns than people 😂

Screenshot 2024-03-13 at 09-05-19 reddit.png

To κακο με αυτες τις ειδησεις ξερεις ποιο ειναι ?
Δεν μαθαινουμε ΠΟΤΕ τη συνεχεια.
Τι ποινες επιβληθηκαν, αν απελαθηκαν απ οτη χωρα κλπ....
Δυστυχώς φίλε μου μάλλον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να απελαθούν. Έχει συμβεί ξανά να κάνουν έγκλημα οι λαθρό και να τους ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ εδώ!!:mad:.hair.

(Χιουμοριστικό...για οσους στραβωσουν)

Πως ξεχωριζεις την 1η χωρα στον πλανητη ?
Αυτη που δεν μασαει τιποτα, με μονο 400 χρονια ιστοριας και κανει οτι γουσταρει χωρις να νοιαζεται για την γνωμη ολου του υπολοιπου πλανήτη ?

Countries with more guns than people 😂

View attachment 86736
Η ιστορία τησ είναι πολύ παραπάνω αλλά κατάφεραν οι ευρο-πεοι που πήγαν εκεί ( και όχι μόνο ) να την γ@@@@# ... Την πλήρωσαν οι ινδιάνοι από εμασ τους πολιτισμένους

(Υπόθεση 12χρονης και Μίχου)

H εισαγγελέας Ελένη Μαρία Νικολού αντί για βιασμό πρότεινε "κατάχρηση ανηλίκου" κι αντί για μαστροπεία "διευκόλυνση ανηλίκου να εκδίδεται".

Κατι λεγαμε χθες για αυτοαμυνα στο σπιτι και δικαιοσυνη στην Ελλαδα...

Status
Not open for further replies.
Back