Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Θα σε αποστομωσω τώρα , για ελληνικό θηρίο μιλούν τα ΜΜΕ :

View attachment 89788
Ξέχασες τα ελληνικά θηρία της άρσης βαρών με το καλύτερο φαρμακοποιό της εποχής που είχαμε τότε για προπονητή.Ηρωες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια .

Ξέχασες τα ελληνικά θηρία της άρσης βαρών με το καλύτερο φαρμακοποιό της εποχής που είχαμε τότε για προπονητή.Ηρωες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια .
Τα θυμάμαι...
Και ο τωρινός στην πάλη μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας .
Χρόνια στο κουρμπετι.

Παρότι στα νιάτα αθλητής παιδιά έχω φτάσει σε σημείο να σιχαίνομαι και να μην έχω διάθεση ούτε να βλέπω την κατάντια σε όλα τα επίπεδα.Ντοπαρισμενοι Αμερικάνοι πάνε κανονικά,άντρες με γυναίκες να αγωνίζονται αντιμέτωποι ,σε λίγο θα φτιάξουμε Ολυμπιακό άθλημα την τσιμπουκοδρομια θα τρέχουν με άρμα και μια θα παίρνει συνεχόμενη πίπα στον αναβάτη οποία αντέξει θα παίρνει και αυτή μετάλλιο εκεί θα καταντήσουμε.Μετρα ασφαλείας χάλια κολύμπι σε βρώμικο νερό κτλ.

Είναι τρομερή η φύση του ανθρώπου που ειδήσεις είναι 99% κάποιο αρνητικό γεγονός. Εν τω μεταξύ βλέπω και εδώ μέσα ότι οι περισσότεροι είμαστε με την μιρλα, πολύ άσχημο αυτό αλλά έχουμε εκπαιδευτεί καλά φαίνεται.

Είναι τρομερή η φύση του ανθρώπου που ειδήσεις είναι 99% κάποιο αρνητικό γεγονός. Εν τω μεταξύ βλέπω και εδώ μέσα ότι οι περισσότεροι είμαστε με την μιρλα, πολύ άσχημο αυτό αλλά έχουμε εκπαιδευτεί καλά φαίνεται.
Υπαρχει εξηγηση για αυτο
Στο κακο δινεις σημασια γιατι απο αυτο κινδυνευεις εσυ και οι δικη σου ανθρωποι, οχι απο το καλο.
Στο ματι της κουζινας που καιει θα δωσεις την προσοχη οχι στο βαζακι με την μαρμελαδα.
Το ιδιο ισχυει και στα ζωα.

Υπαρχει εξηγηση για αυτο
Στο κακο δινεις σημασια γιατι απο αυτο κινδυνευεις εσυ και οι δικη σου ανθρωποι, οχι απο το καλο.
Στο ματι της κουζινας που καιει θα δωσεις την προσοχη οχι στο βαζακι με την μαρμελαδα.
Το ιδιο ισχυει και στα ζωα.
Δεν είπα ότι δεν υπάρχει εξήγηση απλά ότι είναι κατασκευαστικό το πρόβλημα. Επικαιρότητα είναι και τα κορίτσια που παίζουν τελικό βόλεϋ και μας χαρίζουν ζεστά μεσημέρια

Αφού είσαι γυναίκα κάνε και ένα παιδί.
Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι είναι και παρθένα! 😆

View attachment 89805
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι καλά να πάθουν οι υπόλοιπες αθλήτριες.
Αφού δεν είχαν τα άντερα να αποσυρθούν από τους αγώνες δείχνοντας την αποδοκιμασία τους και κάνοντας ρόμπα την ομοσπονδία τους και όλο το θεσμό, πήρε το χρυσό αυτή που έχει αρχίδια....κυριολεκτικά....

Επικαιρότητα είναι και τα κορίτσια που παίζουν τελικό βόλεϋ και μας χαρίζουν ζεστά μεσημέρια
Αν ο αλλος δεν εχει να φαει ,ή αν εχει δυο τρια παιδια και σκεφτεται πως θα τα βγαλει περα μεχρι το τελος του μηνα,νομιζεις οτι τον ενδιαφερει αυτο?
Ή μηπως αν παρουμε 5 ή 10 χρυσα θα κανει την ζωη μου καπου καλυτερη? "αρτος και θεαματα..." μην τρως το παραμυθι...

Καλα ρε παιδια σοβαρα τωρα, εχει καμμια σχεση ολο αυτο το "πανηγυρι" με ολυμπιακους αγωνες? Και που το βλεπετε και που το σχολιαζετε αξια του δινετε...Δεν εχω δει ουτε μισο τηλεοπτικο λεπτο απο αυτο το καρναβαλι...

Back