Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Σε καποια νησια ( κυκλαδες κυριως ) λογω τουρισμου το νερο δεν επαρκει και εχουν ξεκινησει την αφαλατωση.
Το αποτελεσμα ειναι να πληρωνουν οι ντοπιοι το νερο με 600% αυξηση !!
Ο ορισμος του ¨και κερατας και δαρμενος ¨...

Να έχεις φαει 3-4 χρόνια επίπονης προπόνησης, να φτάνεις στους Ολυμπιακούς και να σου λενε "εδώ δεν τρώμε συνέχεια κρέας κάνει κακό στο περιβαλλον" τους .sex hard. ή δεν τους.sex hard.???
🤣
Οχι τιποτα αλλο ειναι και μολυσμένος ο Σηκουανας να ριξουν καμια πετονια .fishing.

Θα παρακαλανε τους αθλητες της σκοποβολης να φερουν κανα φτερο απο κανα παρκο .hunter.

Ελιζα Βοζεμπεργκ . Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Η μανταμ παπαντάμ προσπαθώντας να καπηλευτεί το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου , ανάρτησε κάρτα η οποία είναι η παρακάτω που βλέπετε και στην οποία γράφει ΝΔ και ΕΛΚ. Δηλαδη εμφανίζει την ΝΔ και το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα σαν τι, σαν χορηγούς του τεντόγλου;;;;;
Και κατά δεύτερον ο Τεντόγλου δεν θα έπρεπε να είναι ενήμερος για κάτι τέτοιο ; πράγμα το οποίο στοιχηματίζω ότι δεν έγινε,αφου όλοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται.
Άλλη μία ξετσίπωτη που μας που εκπροσωπεί της τύχες μας και τη ζωές μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

1723123366569.png

Σκοτώθηκε το παλικάρι 45 χρόνων .
Και ακούω που λένε ότι είχε πάθος με τα αυτοκίνητα και του άρεσε η ταχύτητα.
Έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κοπανησε σε πυλώνα φωτισμού.

Εγώ πάντως σκέφτομαι , ευτυχώς που δεν πήρε μαζί στο θάνατο τίποτα αθώους.
Γιατί όλα αυτά τα παλικάρια που τους αρέσει η ταχύτητα δεν πάνε στην πίστα να τρέξουν αλλά θέλουν τα τρέχουν στις δρόμους που βρίσκονται συμπολίτες τους.
Και επειδή είχε εμπλακεί και άλλες φορές σε σοβαρά τροχαία ( αλλά μυαλό δεν έβαλε ) αν του είχαν πάρει το δίπλωμα και του το είχαν σκίσει ίσως ζούσε τώρα το παλικάρι.

IMG_20240808_182246.jpg

Και επειδή είχε εμπλακεί και άλλες φορές σε σοβαρά τροχαία ( αλλά μυαλό δεν έβαλε ) αν του είχαν πάρει το δίπλωμα και του το είχαν σκίσει ίσως ζούσε τώρα το παλικάρι.
Ακυρο το σχολιο μου καθως οι αρχες ειχαν κανει τη δουλεια τους και του ειχαν παρει την αδεια οδηγησης.
Οδηγουσε χωρις αδεια.

Ξεφτίλα,τσόγλανε,που σ'έχουν και για πρότυπο.
https://www.parapolitika.gr/sports/...patera-tou-kai-meta-ton-edioxe-apo-to-gipedo/
Το άτομο δε στέκει καλά ή έχει διαταραγμένη προσωπικότητα ή έχει καβαλίσει πολύ μεγάλο καλάμι. Με τον πατέρα του έχει κάνει επεισόδια και άλλες φορές. Μου είναι υπερβολικά αντιπαθής και δεν θέλω ούτε το όνομά του να ακούω του τσόγλανου!

Το άτομο αυτό είναι πιεσμένο από μικρό παιδί να κάνει πρωταθλητισμό χωρίς να έχει το ταλέντο για να φτάσει στην κορυφή δηλαδή σε θέσεις νούμερο 1 η 2 μεχρει εκεί που είναι του φτάνει.. ο πατέρας του τον σέρνει από αγώνα σε αγώνα για τα λεφτά έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης για αυτό που έφτιαξε ....ότι σπείρεις θα θερίσεις

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο πατέρας του.
Και την επόμενη που θα συμβεί, εγώ θα πω καλά του κάνει.
Ότι και να είναι ο πατέρας του Παναγιώτη ,δεν δικαιολογείται μες στο γήπεδο να λέει του πατέρα του "να πας να γαμήθείς ! "
Ασπάρι άλλων για προπονητή ας αδιαφορήσει τελείως ,ας του κόψει την καλημέρα , ασκόψει κάθε δεσμό μαζί του στην τελική. Ολα αυτά μπορούν να γίνουν ,αλλά να εκφράζεται έτσι και να θεωρείται και αθλητής παγκοσμίου εμβέλειας κάτι δεν πάει καλά .
Εγώ θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα βλαμμένο παγκοσμίου εμβέλειας !

Ότι και να είναι ο πατέρας του Παναγιώτη ,δεν δικαιολογείται μες στο γήπεδο να λέει του πατέρα του "να πας να γαμήθείς ! "
Ασπάρι άλλων για προπονητή ας αδιαφορήσει τελείως ,ας του κόψει την καλημέρα , ασκόψει κάθε δεσμό μαζί του στην τελική. Ολα αυτά μπορούν να γίνουν ,αλλά να εκφράζεται έτσι και να θεωρείται και αθλητής παγκοσμίου εμβέλειας κάτι δεν πάει καλά .
Απο την στιγμη που ο γιος σε εξευτελιζει δημοσια μια φορα, σε εξευτελιζει δημοσια δευτερη φορα και εσυ το καταπινεις, σημαινει οτι πανω απο την αξιοπρεπεια σου βαζεις αλλα πραγματα ...( οικονομικα )...
Αν ειχε αξιοπρεπεια δεν θα ξαναπατουσε στο γηπεδο.
Τωρα τον φτυνει ο γιος και αυτος λεει οτι βρεχει.
Και οι δυο παραδειγματα προς αποφυγη.

Απο την στιγμη που ο γιος σε εξευτελιζει δημοσια μια φορα, σε εξευτελιζει δημοσια δευτερη φορα και εσυ το καταπινεις, σημαινει οτι πανω απο την αξιοπρεπεια σου βαζεις αλλα πραγματα ...( οικονομικα )...
Αν έλεγα εγώ στον πατερα μου σε κάποιον αγώνα «άντε γαμησου» θα είχε μπει στο γηπεδο και θα μου έριχνε τέτοιο ξύλο που θα σκεφτόμουν να τον κοιτάξω στραβά. Ποτέ δεν είπα μπραβο για τον τύπο. Μου βγάζει αλαζονεία και ασέβεια για τα πάντα. Χτυπάει αντιπάλους του με τις μπάλες, βρίζει τα θεία κλπ. Δεν έχει αξία η σημαία για αυτόν. Τα λεφτά και η νίκη τον νοιάζουν.

Όοοχι , δεν είναι το οικονομικό Παναγιώτη , είναι ότι όταν ήταν μικρός ο γιός , του μίλαγε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ο πατέρας....

Μιτσο το παιδί έχει θέμα μεγάλο ποιος ξέρει τι θα βγάλει ακόμα . Το έπλασαν έτσι με αυτήν την αλαζονική συμπεριφορά....

Back