Μετα σου λενε εκανε ζημια η χουντα...
Μετα σου λενε εκανε ζημια η χουντα...
Η χούντα ήταν 100 φορές καλύτερη από τους δήθεν δημοκράτες .Μυαλό δε θα βάλει τούτος ο λαός ποτέ μα ποτέ δεν υπάρχει σωτηρία καταλάβετετο όλοι .Και πρέπει να αλλάξει και όνομα ο Έλλην από μαλάκας να μετονομαστεί απατεώνας βάση ψήφου.Μετα σου λενε εκανε ζημια η χουντα...
Άλλος πίνει άλλος κερνάει, σιγά και τι θα πάθουν θα χρεοκοπήσει κάποια στιγμή το νομικό πρόσωπο θα τα πληρώσει ο λαός ότι γινόταν διαχρονικά.
Προχτες τελειωσα ενα νεο σεμιναριο πρωτων βοηθειων και χρησης απιδινωτηΗ γνώμη μου ( ως άσχετος ) είναι ότι άλλους τους έχει αφήσει πρόβλημα ο ιός και άλλους το εμβόλιο χωρίς να το ξέρουν.
Στα πολυ σωστα που λες , θελω να κανω μια παρατηρηση στο τι βλεπω στον κοινωνικο μου περιγυρο.Σιγουρα ομως ο τροπος ζωης μας επηρεαζει καθως ναι μεν αρκετος κοσμος πλεον προσεχει την διατροφη και την ασκηση του αλλα το καθημερινο αγχος ειναι ασταματητο!!!!
Απλα ευχομαι αδερφε ειναι να μην ειναι απο το εμβολιοΣτα πολυ σωστα που λες , θελω να κανω μια παρατηρηση στο τι βλεπω στον κοινωνικο μου περιγυρο.
Τα τελευταια 3 χρονια εχουν πεθανει ανθρωποι νεοι, υγειεις (υποτιθεται) εντελως ξαφνικα.
Παντα γινοταν αυτο αλλα τωρα οι αριθμοι ειναι πραγματικα εκτος λογικης!
Πριν λιγες μερες πεθανε στον υπνο της, κοπελα 48 χρονων, η οποια ουτε καπνιζε ουτε επινε και προσεχε γενικα τον εαυτο της.
Το αγχος ? οκ δεν λεω οχι, αλλα πχ το 2018 δεν ειχαμε αγχος?
Τωρα οι αριθμοι των νεων που πεθαινουν ξαφνικα προκαλουν τρομο !
Εγώ απορώ γιατί δεν αποχώρησαν όλες οι γυναίκες. Τις κλεβουν απροκάλυπτα. Ας παίξει μόνος του ο intertrans η ότι τέλος πάντων είναι. Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τα αθλήματα των γυναικών επιτρέποντας σε άντρες που δηλώνουν ότι νιώθουν γυναίκες να συμμετέχουν σε αγώνες και να κλέβουν τον κόπο των γυναικών. Επίσης επιτρέπουν σε βιολογικους άντρες με τα καλαμπαλικια να κρέμονται να μπαίνουν στα αποδυτήρια των γυναικών απλά επειδή δηλώνουν ότι νιώθουν γυναίκες....Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή του Αλγερινού σε γυναικείους αγώνες στους ολυμπιακούς αγώνες μπήκε σε εφαρμογή ο μηχανισμός της προπαγάνδας...
Καταρχάς προσπαθούν να συγκινήσουν μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Αλγερινού ( νης).
View attachment 89609
Και μετά επικαλούνται την αυθεντία ( επιστήμη)
"Γελοίες και ψεκασμενες αρλουμπες " λέει ο επιστήμονας...
ΥΓ Επιστημονικο λεξιλογιο ο ΄επιστημονας΄
View attachment 89610
Τελικά...ζήτησε συγνώμη η Ιταλίδα που αποχώρησε...και δεν έκατσε να την δείρει ένας άντρας.
Φαντάζομαι τι πιέσεις δεχτηκε...
View attachment 89611
Εγώ το μόνο που ήθελα να ξέρω είναι, αν ο Αλγερινός παίξει με 10 γυναίκες, πόσες από αυτές μπορούν να τον παίξουν σαν ίσος προς ίσον ;
Φοβάμαι ότι είναι αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω αν κληθώ από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ελληνική Δικαιοσύνη...Απλα ευχομαι αδερφε ειναι να μην ειναι απο το εμβολιο
Ίσως μία μόνον και αν...Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή του Αλγερινού σε γυναικείους αγώνες στους ολυμπιακούς αγώνες μπήκε σε εφαρμογή ο μηχανισμός της προπαγάνδας...
Καταρχάς προσπαθούν να συγκινήσουν μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Αλγερινού ( νης).
View attachment 89609
Και μετά επικαλούνται την αυθεντία ( επιστήμη)
"Γελοίες και ψεκασμενες αρλουμπες " λέει ο επιστήμονας...
ΥΓ Επιστημονικο λεξιλογιο ο ΄επιστημονας΄
View attachment 89610
Τελικά...ζήτησε συγνώμη η Ιταλίδα που αποχώρησε...και δεν έκατσε να την δείρει ένας άντρας.
Φαντάζομαι τι πιέσεις δεχτηκε...
View attachment 89611
Εγώ το μόνο που ήθελα να ξέρω είναι, αν ο Αλγερινός παίξει με 10 γυναίκες, πόσες από αυτές μπορούν να τον παίξουν σαν ίσος προς ίσον ;
Θα συμφωνήσω μαζί σου Χρύσανθε. Το να ξέρει κάποιος πρώτες βοήθειες είναι το Α και το Ω αρκεί να μπορεί να τις εκτελέσει όταν συμβεί το περιστατικό... Πίστεψε με επειδή είμαι στο χώρο και το έχω κάνει πολλές φορές η θεωρία από την πράξη έχει τεράστια διαφορά πρέπει κάποιος όχι να κάνει απλά ένα σεμινάριο και να το αφήσει αλλά μπορεί να παρακολουθεί ανά διαστήματα σεμινάρια για να αποκτήσει μια σχετική εμπειρία.. Το δύσκολο είναι την πρώτη φορά που θα χρειαστεί να κανείς Κάρπα σε πραγματικές συνθήκες... Ο απινιδωτης είναι απαραίτητος να υπάρχει παντού όπως υπάρχει και στο εξωτερικό... εδώ δύσκολα θα βρεις...υπόψην ότι και ο απινιδωτής μπορεί να ζητήσει να κανείς Κάρπα..όποτε πρέπει να ξέρεις τι κανείς και πως το κανείς...και αυτό μόνο με συχνή εκπαίδευση μπορείς να το μάθεις αν δεν δουλεύεις στο χώρο της υγείας... όχι ότι αρκετοί που δουλεύουν σε αυτό το χώρο δεν έχουν ιδέα....Προχτες τελειωσα ενα νεο σεμιναριο πρωτων βοηθειων και χρησης απιδινωτη
Τα στατιστικα πλεον δειχνουν ξεκαθαρα οτι η καρδιακη ανακοπη δεν κτυπα μονο ηλικιωμενους αντιθετα τα περιστατικα σε νεους ανθρωπους και κατω των 40 εχουν αυξηθει δραματικα
Εαν μια απο τις αιτιες ειναι το εμβολιο κορονοιου δεν αναφερθηκε και σιγουρα δεν ξερω για να πω
Σιγουρα ομως ο τροπος ζωης μας επηρεαζει καθως ναι μεν αρκετος κοσμος πλεον προσεχει την διατροφη και την ασκηση του αλλα το καθημερινο αγχος ειναι ασταματητο!!!!
Το να εισαι συνεχεια στην τσιτα χωρις να χαλαρωνουν οι παλμοι σου ακομη και οταν θα κοιμηθεις ( γιαυτο και περαν του 50 τα εκατο των περιστατικων συμβαινουν στο σπιτι και βραδυ) γιατι δεν ξερεις πως θα τα βγαλεις περα ειναι πραγματικα θανατηφορο
Ο απιδινωτης ειναι πλεον με βαση τον νομο υποχρεωτικο να βρισκεται σε χωρους με α αριθμο ατομων και πραγματικα σωζει ζωες
Περσυ στην κυπρο ειχαμε περαν των 800 περιστατικων καρδιακης ανακοπης( εκξαρχης και οχι συνεπεια καρδιακου εμφραγματος η εγκεφαλικου)
Απο αυτα λιγοτερα απο 200 προλαβαν να δωθουν πρωτες βοηθειες χωρις να υπαρχει γυρω απιδινωτης και εζησαν μονο οι 11 εξ αυτων
Οσο και να κανεις καρπα δεν θα ξεκινησει η καρδια περαν εξαιρετικα χαμηλων ποσοστων
Μονο με απιδινωτη μπορει να ξεκινησει και συχνα θα ξαναπαρουσιαστει μεχρι να γινει χρηση του ειδικου απιδινωτη ασθενοφορων
Καλοντας στο 100-112 (κυπρο) και αναφεροντας το περιστατικο και διυεθυνση ενω καποιος ξεκιναει καρπα ειναι υποχρεοι να σας ενημερωσουν που κοντα υπαρχει απιδινωτης
Εαν καποιος τον φερει στον πρωτο βοηθο ισως ο ανθρωπος σωθει μεχρι να ερθει το ασθενοφορο
Οσοι μπορειτε παρακολουθηστε σενιναρια για πρωτες βοηθειες
Αχρειαστα να ειναι αλλα πραγματικα εαν χρειαστουν μπορουν να βοηθησουν ενα ανθρωπο η συγγενη η μελος της οικογενειας συχνα να μπορεσει να ζησει και να εχει και μια αξιοπρεπει μετεπειτα ζωη
Σε μια καρδιακη ανακοπη για καθε λεπτο που περνα η πιθανοτητα να επανελθει το ατομο μειωνετε 10 τα εκατο ανα λεπτο
Με μεσο χρονο αντιδρασης τα 5 λεπτα μιλαμε οτι ξεκινας απο το 50 τα εκατο
Εαν δεν βρεθει κοντα καποιον να κανει καρπα αμεσα και απιδινωτης εαν το ασθενοφορο ειναη μακρυα ο ανθρωπος πολυ δυσκολα θα ζησει
Το ξερω φιλεΘα συμφωνήσω μαζί σου Χρύσανθε. Το να ξέρει κάποιος πρώτες βοήθειες είναι το Α και το Ω αρκεί να μπορεί να τις εκτελέσει όταν συμβεί το περιστατικό... Πίστεψε με επειδή είμαι στο χώρο και το έχω κάνει πολλές φορές η θεωρία από την πράξη έχει τεράστια διαφορά πρέπει κάποιος όχι να κάνει απλά ένα σεμινάριο και να το αφήσει αλλά μπορεί να παρακολουθεί ανά διαστήματα σεμινάρια για να αποκτήσει μια σχετική εμπειρία.. Το δύσκολο είναι την πρώτη φορά που θα χρειαστεί να κανείς Κάρπα σε πραγματικές συνθήκες... Ο απινιδωτης είναι απαραίτητος να υπάρχει παντού όπως υπάρχει και στο εξωτερικό... εδώ δύσκολα θα βρεις...υπόψην ότι και ο απινιδωτής μπορεί να ζητήσει να κανείς Κάρπα..όποτε πρέπει να ξέρεις τι κανείς και πως το κανείς...και αυτό μόνο με συχνή εκπαίδευση μπορείς να το μάθεις αν δεν δουλεύεις στο χώρο της υγείας... όχι ότι αρκετοί που δουλεύουν σε αυτό το χώρο δεν έχουν ιδέα....
Mπραβο σου Χρύσανθε. Αυτό που είπες είναι πολύ σωστό...Ποτέ δεν ξέρεις που και σε ποιον θα χρειαστεί να βοηθήσεις!Το ξερω φιλε
Ετσι ειναι ακριβως
Κανω σεμιναρια περι πρωτων βοηθειων απο τα 18 μου
Ο λογος ειναι οτι νεαρος εσωσα (φανηκα τυχερος) τον αδερφο μου απο πνιγμο με ντοματα με την μεθοδο Heimlich
Δεν ηξερα πρωτες βοηθειες
Απλα το ειχα δει καπου ισως και στο σχολειο δεν θυμαμαι και οταν χρειαστηκε το εφαρμοσα και Δοξα Τον Θεο χιλιες φορες απεδωσε ενω δεν ειχα ιδεα αν το εκανα σωστα
Ετσι απο τοτε πηγαινω ανα 2-3 χρονια σε σεμιναρια και αναννεωνω το διπλωμα
Αχρειαστο να ειναι ευχομαι
Σιγουρα ομως ειναι γνωση που δεν ξερεις ποτε και που θα χρειαστει
Καλυτερα να ξερω και να μπορω να προσπαθησω παρα να πρεπει να μεινω απραγος
Στο σεμιναριο για τον απιδινωτη δωσαμε εξετασεις με μετρησεις σε ειδικες κουκλες με αισθητηρες και προσομοιωση κανονικου ανθρωπου
Και αναλογα κοβοσουν η περνουσες με αξιολογηση
Επρεπε να κανουμε αξιολογηση περιστατικου μετρα ασφαλειας ειδοποιηση ασθενοφορου κλπ να ξεκινησουμε καρπα και να κανουμε χρηση απιδινωτη(ειχαμε τρεις διαφορετικους) συμφωνα με τις οδηγιες και το καρδιογραφημα του συμεχιζοντας ακολουθως το καρπα μεχρι την ολοκληρωση της εξετασης
Εντυοωσιαστικα απο το ποσο αληθοφανες ηταν οι εξετασεις
Πραγματικα ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να τις ερφαρμοσω στην πραξη σε μια ανακοπη
Αλλο τα τραυματα αλλο να νιωθεις την πιεση να μην χαθει καποιος….
Έχουν πληρωθεί πολλά λεφτά για να μην μιλάνε και να λένε ότι θέλει η πολιτική ηγεσία η χειρότερη της μεταπολεμικής περιόδου που θα στείλει την Ελλάδα στα τάρταρα.https://www.newsbreak.gr/ellada/665...leytaia-toy-pnoi-stin-taverna-opoy-ergazotan/
Kαι άλλοι άνθρωποι από νεώτατοι έως και σχετικά νέοι πεθαίνουν ξαφνικά:τι τρέχει στ΄αλήθεια;Τα μεγάλα ΜΜΕ δε λένε τίποτα!
Αυτό είναι ένα μάθημα που θα έπρεπε να γίνετε στα σχολεια από το Δημοτικό ,σεμινάρια τουλάχιστον η μαθήματα ολίγον ωρών μέσα σε όλη τη σεζόν σε όλα τα παιδιά να μαθαίνουν πρώτες βοήθειες και σιγά σιγά να προχωράνε και σε ποιο δύσκολες διασωστικές μεθόδους έτσι τελειώνοντας το σχολείο καθώς θα έχουν διδαχθεί αρκετές ώρες και μέρες θα είχαν μια σοβαρή βάση και γνώση στο τομέα πρώτων βοηθειών η ακόμη και διάσωσης από πνιγμο είτε από φαγητό υγρό είτε στη θάλασσα πολύ σημαντικό κεφάλαιο σε μια χώρα σαν τη δική μας .Αλλά προτιμούν να τρώνε το χρόνο των παιδιών με μαλακίες μεταξύ αυτών και την εκμάθηση δύο ξένων γλωσσών λες και μαθαίνει κάποιος ξένες γλώσσες στο σχολείο (αστείο πράγμα).Το ξερω φιλε
Ετσι ειναι ακριβως
Κανω σεμιναρια περι πρωτων βοηθειων απο τα 18 μου
Ο λογος ειναι οτι νεαρος εσωσα (φανηκα τυχερος) τον αδερφο μου απο πνιγμο με ντοματα με την μεθοδο Heimlich
Δεν ηξερα πρωτες βοηθειες
Απλα το ειχα δει καπου ισως και στο σχολειο δεν θυμαμαι και οταν χρειαστηκε το εφαρμοσα και Δοξα Τον Θεο χιλιες φορες απεδωσε ενω δεν ειχα ιδεα αν το εκανα σωστα
Ετσι απο τοτε πηγαινω ανα 2-3 χρονια σε σεμιναρια και αναννεωνω το διπλωμα
Αχρειαστο να ειναι ευχομαι
Σιγουρα ομως ειναι γνωση που δεν ξερεις ποτε και που θα χρειαστει
Καλυτερα να ξερω και να μπορω να προσπαθησω παρα να πρεπει να μεινω απραγος
Στο σεμιναριο για τον απιδινωτη δωσαμε εξετασεις με μετρησεις σε ειδικες κουκλες με αισθητηρες και προσομοιωση κανονικου ανθρωπου
Και αναλογα κοβοσουν η περνουσες με αξιολογηση
Επρεπε να κανουμε αξιολογηση περιστατικου μετρα ασφαλειας ειδοποιηση ασθενοφορου κλπ να ξεκινησουμε καρπα και να κανουμε χρηση απιδινωτη(ειχαμε τρεις διαφορετικους) συμφωνα με τις οδηγιες και το καρδιογραφημα του συμεχιζοντας ακολουθως το καρπα μεχρι την ολοκληρωση της εξετασης
Εντυοωσιαστικα απο το ποσο αληθοφανες ηταν οι εξετασεις
Πραγματικα ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να τις ερφαρμοσω στην πραξη σε μια ανακοπη
Αλλο τα τραυματα αλλο να νιωθεις την πιεση να μην χαθει καποιος….