Φιλος αγορασε πριν μερικα χρονια την 391 light κι σε ενα χρονο την πουλησε. Τον τρελανε στις εμπλοκες. Δεν ξερω αν ετυχε απλα το αναφερω.Δεν παραείναι ελαφριά η λάιτ για κυνήγι φάσσας;
Φιλος αγορασε πριν μερικα χρονια την 391 light κι σε ενα χρονο την πουλησε. Τον τρελανε στις εμπλοκες. Δεν ξερω αν ετυχε απλα το αναφερω.Δεν παραείναι ελαφριά η λάιτ για κυνήγι φάσσας;
Η rafaello με 66 πόντους κάνη είναι στα 3200, με τους αορτηριούχους επάνω και ένα έσω έξω τσοκ πάει στα 3280!!! Αν η 391 με 71 πόντους είναι κοντά στα 3300-3350 πιστεύω δεν θα έχω ιδιαίτερο θέμα!!!Το ντουφέκι πρέπει να είναι μετάξυ 3100 και 3300 με σωστό ζύγισμα όταν πέφτεις πιο κάτω τα φυσίγγια άνω των 33/34 γρ θα ενοχλούν έστω και λίγο.
Η 391 με 71 π καννη είναι στα 3250Η rafaello με 66 πόντους κάνη είναι στα 3200, με τους αορτηριούχους επάνω και ένα έσω έξω τσοκ πάει στα 3280!!! Αν η 391 με 71 πόντους είναι κοντά στα 3300-3350 πιστεύω δεν θα έχω ιδιαίτερο θέμα!!!
Ωτοασπίδες φίλε εγώ έχω χρόνια αλλά αφού κιυφάθηκα πρώτα.Το alcione με 71 πόντους κάννες ήταν 3260 ζύγισμα τέλειο ακριβώς στον πίρο πολύ ξεκούραστο στα χέρια αλλά όταν τουφέκαγα κουδούναγε το κεφάλι μου!!!
Θυμάμαι το μακρινό 2007 σε ένα απίστευτο κυνήγι στους Κήπους Εύβοιας πέτυχα φοβερό πρωινό με τουφεκιές μέχρι τις 12:00 το πρωί...την επόμενη μέρα πήρα την απόφαση για αγορά δεύτερης καραμπίνας μιας και την fabarm την είχα παροπλίσει λόγω εμπλοκών και γιατί είχα αποκτήσει εμβοές από το porting!!!
Είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο όπλο που πιθανός να έφτιαχνε εύκολαΦιλος αγορασε πριν μερικα χρονια την 391 light κι σε ενα χρονο την πουλησε. Τον τρελανε στις εμπλοκες. Δεν ξερω αν ετυχε απλα το αναφερω.
Η rafaello με 66 πόντους κάνη είναι στα 3200, με τους αορτηριούχους επάνω και ένα έσω έξω τσοκ πάει στα 3280!!! Αν η 391 με 71 πόντους είναι κοντά στα 3300-3350 πιστεύω δεν θα έχω ιδιαίτερο θέμα!!!
Ε όχι και εμπλοκές η fabarm Αυτό το όπλο είναι να μην ξεκινήσει αν ξεκινήσει μετά δεν σταματάει …… της εμπλοκές θέλω να πωΤο alcione με 71 πόντους κάννες ήταν 3260 ζύγισμα τέλειο ακριβώς στον πίρο πολύ ξεκούραστο στα χέρια αλλά όταν τουφέκαγα κουδούναγε το κεφάλι μου!!!
Θυμάμαι το μακρινό 2007 σε ένα απίστευτο κυνήγι στους Κήπους Εύβοιας πέτυχα φοβερό πρωινό με τουφεκιές μέχρι τις 12:00 το πρωί...την επόμενη μέρα πήρα την απόφαση για αγορά δεύτερης καραμπίνας μιας και την fabarm την είχα παροπλίσει λόγω εμπλοκών και γιατί είχα αποκτήσει εμβοές από το porting!!!
Είσαι ελλειποβαρηςΛόγο αποθήκης η BE 3 που έχω είναι με 66εκ κάνη 3060γρ ζυγισμένη
Εγώ άρχισα σχετικά νωρίς να φοράω αλλά η ζημιά είχε γίνει!!!Ωτοασπίδες φίλε εγώ έχω χρόνια αλλά αφού κιυφάθηκα πρώτα.
Ώπα! Εδώ πάρτο αλλιώς!γρήγορο σεξ....
Γιάννη τωρα ειδα το προηγουμενο μυνημα σου εδώ..Ρε Τασαρα,δεν μίλησα για τσάντα!!
Το έχω ξεπεράσει κάμποσα χρόνια!
Δεν θέλω να κάψω το σύμπαν!
Δεν θέλω να ρίχνω με μυδραλιο!
Θέλω να μπορώ να εκμεταλλευτω 7-8-10 ευκαιρίες που θα τυχουν,σε περιορισμένο χρονικό διάστημα!
Ασφαλώς και γεμίζουν τσάντες ΚΑΙ με τα δικανα!
Έχει διαφορά, κυνήγι από κυνήγι,τόπος από τόπο,χρονική διάρκεια κυνηγιού κι ευκαιριων!
Εννοεί, οτι δεν είναι να πας ούτε στο περίπτερο χωρίς να σου κάτσει πήδημαΏπα! Εδώ πάρτο αλλιώς!
Εμενα παντως εχει να μου κατσει αρπαχτη καμια 25ετια. Σκατα εχω στη μουρη μου?Εννοεί, οτι δεν είναι να πας ούτε στο περίπτερο χωρίς να σου κάτσει πήδημα
Είναι να μην κάνεις την αρχήμετά θα είσαι σαν να έχεις κόκκινο φωτάκι από πάνω σου....Εμενα παντως εχει να μου κατσει αρπαχτη καμια 25ετια. Σκατα εχω στη μουρη μου?