Οι κάλτσες είναι λαγουδοκάλτσες ή απλές;View attachment 64254
Λαγουδοτζακετ σοφτ-σελ apu, λαγουδογιλεκο τοξότης, κινητό samsung και δώρο του καταστήματος ένα ζευγάρι κάλτσες.....
Οι κάλτσες είναι λαγουδοκάλτσες ή απλές;
Ρε τον απατεώνα, ούτε ένα σωστό δώρο δεν έκανε.Απλές απλές. Το κινητό μόνο είναι λαγουδοκινητο
Ρε τον απατεώνα, ούτε ένα σωστό δώρο δεν έκανε.
Πόσο αν επιτρέπεται?Καλή χρονιά σε όλους, μου προέκυψε μια ευκαιρία τι γνώμη έχετε για την Fabarm H35 titan. Ακούω γενικά ότι ήταν ένα όπλο με προβλήματα ισχύει;;; Να πω επίσης είναι σε κατάσταση Κουτιού
να βαλεις αυριο το τζακετ να βαρεσεις λαγο....
Καλοφορετα, καλοριζικα.View attachment 64254
Λαγουδοτζακετ σοφτ-σελ apu, λαγουδογιλεκο τοξότης, κινητό samsung και δώρο του καταστήματος ένα ζευγάρι κάλτσες.....
Καλοφορετα με Υγεια!!View attachment 64254
Καλοφορετα, καλοριζικα.
Εγω πηρα καλουδια για τη μπενελα:
Βαλιτσα negrini για μεταφορά γιατί το αμάξι μου ειναι πορδή και δε το χωρά σε ολοκληρη θηκη, αυτοκόλλητα κάννης για εφε, και φλαντζες για drop για να μαλακιστώ περαιτέρω με το κοντάκι (χωρίς λόγο).
Να σαι καλά φίλε μουΚαλοφορετα με Υγεια!!
Εγώ δεν θα έπαιρνα ξύλο ο φίλος μου τα άλλαξε στην one και τα δυο πρώτα στα δυο χρόνια έσπασε η παπια και στο τρίτο άρχισε να ραγίζει το κοντάκι και πήρε πλαστικά.Παραλίγο να δώσω προκαταβολή για να μου την κρατήσουν γιατί έχει μόνο μία magnum αλλά κάτι με χάλαγε στην ξύλινη οπότε μάλλον δεν...
Με υγεια να τα λιωσεις με γεια σουView attachment 64254
Με υγεια να τα λιωσεις με γεια σου
Εγώ έχω κακή εμπειρία με της fabarm δεν θα την ακουμπούσα κανΚαλή χρονιά σε όλους, μου προέκυψε μια ευκαιρία τι γνώμη έχετε για την Fabarm H35 titan. Ακούω γενικά ότι ήταν ένα όπλο με προβλήματα ισχύει;;; Να πω επίσης είναι σε κατάσταση Κουτιού
Την εχω 12-13 χρονια...Καλή χρονιά σε όλους, μου προέκυψε μια ευκαιρία τι γνώμη έχετε για την Fabarm H35 titan. Ακούω γενικά ότι ήταν ένα όπλο με προβλήματα ισχύει;;; Να πω επίσης είναι σε κατάσταση Κουτιού
Δε πειραζει με τετια κανη οπλιζω και με το χερι μια μια αχαχαχαχαχΕγώ έχω κακή εμπειρία με της fabarm δεν θα την ακουμπούσα καν
Montefeltro πλαστικαντζα. Τη φτηνή της προσφοράς.Καλορίζικα τα καλούδια φίλε μου. Ποια μπενελλι εχεις ?
Να σαι καλά φίλε μου