Θα του βιδωσουμε ένα kicks xf και θα σκοτώνει και μέλισσες μετά.Στα 2 μέτρα η μύγα είναι τάβλα…δεν μπορώ να του βρω τσοκ όμως…
Θα του βιδωσουμε ένα kicks xf και θα σκοτώνει και μέλισσες μετά.Στα 2 μέτρα η μύγα είναι τάβλα…δεν μπορώ να του βρω τσοκ όμως…
Έχω το μεγαλύτερο διαμέτρημα και τις μύγες τις τσατσαλιάζει.Μπορεί να ταιριάζει από nerf...Έχει και porting..Αλλιώς βάλε αλεύρι..
View attachment 66940
Τους γ…. Το σόι…τα κουνούπια τα κόβει?
Ρε δεν αφήνει τίποτα…σφήγκες, κεντρίνες μπουμπούλοι και συναφή.Θα του βιδωσουμε ένα kicks xf και θα σκοτώνει και μέλισσες μετά.
Η εντομοφαγία είναι της μόδας!Ρε δεν αφήνει τίποτα…σφήγκες, κεντρίνες μπουμπούλοι και συναφή.
Άσε που άμα πείνας τα έχει ήδη αλατίσει…
αυτο κανει για σενα!Verney Carron sagitaire nt ergal....
Πλάγιο μπαικαλ κομμένο 61 ποντους με τσοκ 5/4 ….τσάμπα λεφτά θα δόσης εκτός και αν το έχεις μερακιΓια τη νέα σεζόν ( πρώτα ο Θεός, υγεία να'χουμε) έχω αποφασίσει την αγορά ενός όπλου για περπάτημα. Όσο αφορά δίκανο έχω κατασταλάξει σε Beretta ultra light με κανη 67 εκ και Verney Carron sagitaire nt ergal...... μεγάλο αουτσάιντερ παίζει μια benelli becaccia 20 διαμέτρημα.
Ηλία μου από πλάγια είμαι εντάξει, έχω μπαικαλ 12αρι και το 16αρι bernadelli.Πλάγιο μπαικαλ κομμένο 61 ποντους με τσοκ 5/4 ….τσάμπα λεφτά θα δόσης εκτός και αν το έχεις μερακι
Με το καλό να δεχτείς και την προβατίναView attachment 67083
άλλη παραγγελία περίμενα άλλη μου ήρθε πρώτα. εντωμεταξύ με ρωτάει η πιτσιρίκα στο μαγαζί.... 4 ζευγάρια κάλτσες 36 ευρώ? τι κάλτσες είναι αυτές? αθώο μου πλάσμα και να ξερες......
Για τη νέα σεζόν ( πρώτα ο Θεός, υγεία να'χουμε) έχω αποφασίσει την αγορά ενός όπλου για περπάτημα. Όσο αφορά δίκανο έχω κατασταλάξει σε Beretta ultra light με κανη 67 εκ και Verney Carron sagitaire nt ergal...... μεγάλο αουτσάιντερ παίζει μια benelli becaccia 20 διαμέτρημα.
Με το καλό να δεχτείς και την προβατίνα
καλοφόρετες ...
Το είδα Νίκο μου αλλά η τιμή είναι απαγορευτική.....Δες και για Beretta ultraleggero βγαίνει 12 και 20 και είναι ατσάλι
Το μαλλί είναι ότι καλύτερο για εσώρουχα και κάλτσες και το πιο ακριβό. Την ίδια στιγμή το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής μαλλιού στην Ελλάδα πετιέται γιατί όλη η αλυσίδα μεταποίησης έχει διαλυθεί με αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων τα τελευταία 30 χρόνια, όπως και το σύνολο της κλωστουφαντουργιας μας.View attachment 67083
άλλη παραγγελία περίμενα άλλη μου ήρθε πρώτα. εντωμεταξύ με ρωτάει η πιτσιρίκα στο μαγαζί.... 4 ζευγάρια κάλτσες 36 ευρώ? τι κάλτσες είναι αυτές? αθώο μου πλάσμα και να ξερες......
Για τη νέα σεζόν ( πρώτα ο Θεός, υγεία να'χουμε) έχω αποφασίσει την αγορά ενός όπλου για περπάτημα. Όσο αφορά δίκανο έχω κατασταλάξει σε Beretta ultra light με κανη 67 εκ και Verney Carron sagitaire nt ergal...... μεγάλο αουτσάιντερ παίζει μια benelli becaccia 20 διαμέτρημα.
Αν και έχω φάει πίκρα με το vc το τουφεκάκι είναι τέλειο. Είναι και σε πολύ καλή τιμή. Εγώ έτυχα στην περίπτωση. Αν το επιλέξεις πάρτο με απλούς εξολκείς. Οι αυτόματοι είναι 3μπούρδελο με πολλά μικροσκοπικά παπαράκια.αυτο κανει για σενα!
Η καλύτερη επιλογή και μπορείς να βρεις στο car σε καλή τιμή αν έχεις λίγο υπομονή!!Όσο αφορά δίκανο έχω κατασταλάξει σε Beretta ultra light με κανη 67 εκ
Αν και έχω φάει πίκρα με το vc το τουφεκάκι είναι τέλειο. Είναι και σε πολύ καλή τιμή. Εγώ έτυχα στην περίπτωση. Αν το επιλέξεις πάρτο με απλούς εξολκείς. Οι αυτόματοι είναι 3μπούρδελο με πολλά μικροσκοπικά παπαράκια.
Σας ευχαριστώ παιδιά, η λογική μου λέει το ultra light , η καρδιά λέει sagitaire.....όταν έρθει, καλά να"μαστε, θα δούμε ..... πάντως το σίγουρο είναι για το utra light θα είναι μεταχειρισμένο λόγω τιμής, το sagitaire ακόμα και καινούργιο έχει λογική τιμή.Η καλύτερη επιλογή και μπορείς να βρεις στο car σε καλή τιμή αν έχεις λίγο υπομονή!!
Θα παίξει κανένα μεταχειρισμένο που θα πάει να φερμαρουμεΤο είδα Νίκο μου αλλά η τιμή είναι απαγορευτική.....