Γιατί μετά άλλαξε το μοντέλο και το επόμενο grand Vitara σε τρίθυρη έκδοση δεν είναι τετρακίνητο. Μόνο η έκδοση με τον κινητήρα dieselΓιατί μέχρι το 2005?
Last edited:
Γιατί μετά άλλαξε το μοντέλο και το επόμενο grand Vitara σε τρίθυρη έκδοση δεν είναι τετρακίνητο. Μόνο η έκδοση με τον κινητήρα dieselΓιατί μέχρι το 2005?
Σωστός...Γιατί μετά άλλαξε το μοντέλο και το επόμενο grand Vitara σε τρίθυρη έκδοση δεν είναι τετρακίνητο. Μόνο η έκδοση με τοον κινητήρα diesel
Ευτυχώς που δεν το πήρες.Είναι δύσκολη επιλογή τετρακίνητου σοβαρού αν έχεις απαιτήσεις και δε διαθέτεις πολλά χρήματα ,καθώς είμαστε και σε χώρα που αύριο δε ξέρεις τι θα αλλάξει ,πόσες φορές είχα σκεφτεί να πάρω ένα Cherokee 2.4 και με υγραέριο,σκεφτόμενος μια φορά το χρόνο τα τέλη, αλλά θα κάνω το κέφι μου και θα έχω και την άνεση μου .Αλλά μπορεί του χρόνου να αλάξουν τα τέλη η να βάλουν νέους φόρους και στο τέλος να θέλεις την αξία του αυτοκινήτου σχεδόν να την πληρώνεις κάθε δίχρονο χωρίς λόγο .
ΚουκλίNiva είχα για δύο χρόνια και το δίνω ή μάλλον το έδωσα να πάρω αγροτικό και μου λείπει είδη.
Πολλαπλού ψεκασμού, δε μπορώ να πω ότι έκαιγε τόσο όσο με τη φήμη που το ακολουθεί, λίγο αδύναμος κινητήρας αλλά βάζοντας το "αργό" το προσπερνάς αυτό.
Αν δεν βιάζεσαι πας παντού!
Βασικό ρόλο παίζει πως θα το βρεις από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
Suzuki δεν είχα!
View attachment 91748
View attachment 91747
Φιλος πηρε το Compass.... ,πόσες φορές είχα σκεφτεί να πάρω ένα Cherokee 2.4 ...
Να παρεις Cherokee , να παρεις και Remington και προκοψες ...απο τον οπλουργο στο συνεργειο αυτοκινητων...το βουνο δεν θα σε δει !.. να πάρω ένα Cherokee 2.4 και με υγραέριο...
Είχα και από τα δύο μου εχουν χαρίσει απίστευτες αναμνήσεις να ξέρεις και τα δύο .Να παρεις Cherokee , να παρεις και Remington και προκοψες ...απο τον οπλουργο στο συνεργειο αυτοκινητων...το βουνο δεν θα σε δει !
Είχα και από τα δύο μου εχουν χαρίσει απίστευτες αναμνήσεις να ξέρεις και τα δύο .
Γιαννη..αυτό κ εκει που κάθεται χαλάει..Κάτι τέτοιο κοιτούσα
Δεν το πήρα έτσι δεν ανησυχώ τουλάχιστον από αυτό το θέμα με το χοντάκι μου θα παραμείνω μέχρι να τελειωσουν τα παιδιά μου το λύκειο και βλέπουμε .Γιαννη..αυτό κ εκει που κάθεται χαλάει..
Πραγματικά, δε σπάει δε χαλάει...... ίσως No1 στη κατηγορία του.....Το δικό μου 4×4 για όλες τις δουλειές!
Από κυνήγι, ψάρεμα,ελιές, ξύλα,τα παιδιά στο σχολείο, βόλτα, διακοπές, κάμπινγκ και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σου!
View attachment 91784
Σκυλιά πραγματικά τα isuzu, είχαν οι μπαρμπάδες μου το 1600 4x4 ,με την μιαμισυ καμπίνα μοντέλο του 85 - 86, κάπου εκεί, το αποσυρανε όταν βγήκανε στην σύνταξη με 550000 χλμ λόγω ότι ήταν επαγγελματικό. Δεν είχε βγάλει το παραμικρό πρόβλημα,το μόνο θέμα που είχε το κακόμοιρο ήταν το αδύναμο μοτέρ,ανεβαίναμε την ανηφόρα στο Μπράλο με 70 και κατέβασμα,αλλά και πάλι ήταν παληκαρι και φοβερή τετρακίνηση.Το δικό μου 4×4 για όλες τις δουλειές!
Από κυνήγι, ψάρεμα,ελιές, ξύλα,τα παιδιά στο σχολείο, βόλτα, διακοπές, κάμπινγκ και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σου!
View attachment 91784