Prowler®
Banned
τι άλλο;Έχω διαβάσει 15 σελίδες και ξέχασα τι "σκεφτόμουν να αγοράσω"
φούμαρααααααα
τι άλλο;Έχω διαβάσει 15 σελίδες και ξέχασα τι "σκεφτόμουν να αγοράσω"
Μα το είπα και ο ίδιος ... 90-100% δεν είδα ποτέ κατά ριπάς, με εμπορικά φυσίγγια και με κλασικά τσοκ (από τα άλλα τσοκ που σκοτώνουν δεν έχω, ούτε θα πάρω) ... μπορεί να είναι φοβερά, δεν ξέρω.Βασίλη μην ψάχνεις στα μπενελι τέτοιο πράγμα.
Τις γαμσει για ουρές μέσα εικεινους πάλιΤουφεκιές δεν βλέπω και αγχώνομαι αχαχαχα
Μα το είπα και ο ίδιος ... 90-100% δεν είδα ποτέ κατά ριπάς, με εμπορικά φυσίγγια και με κλασικά τσοκ (από τα άλλα τσοκ που σκοτώνουν δεν έχω, ούτε θα πάρω) ... μπορεί να είναι φοβερά, δεν ξέρω.
Και το 85-90% δύσκολα βγαίνει.
Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είδα και από κανένα άλλο όπλο.
Πείτε μου ποιο είναι αυτό το ρημαδιασμένο να το βρω και να το δοκιμάσω ...
Έρευνα κάνουμε ... σαν τον Joel που μας έκοψε τις "ουρές" ο άτιμος
Εαν δεν το δεις δεν θα το πιστεύεις Γιάννη.Φυσίγγια για το Ντικτι άλλο
Βρες μια καλή ξεματιαστραάλλη εξήγηση δεν υπάρχειΕαν δεν το δεις δεν θα το πιστεύεις Γιάννη.
Ότι κ αν ρίξεις κ ότι κ αν κάνεις τραυματίζει. Συγκεντρώσεις κανονικές κ ταχύτητες κανονικές.
Τσεκαρισμένο κ από φίλους που δεν το πίστευαν. Θέλω να πω ότι υπάρχουν καλές κ κακές κάννες. Κ ότι κ ακόμα κ μια καλή κάννη μπορεί να χαλάσει για λόγους που δεν γνωρίζω.
Έχω δει κυνηγό να πηγαίνει το σκύλο του σε ξεματιαστραΒρες μια καλή ξεματιαστραάλλη εξήγηση δεν υπάρχει
Έχεις μεγάλα κοληματα αδερφέ δεν θα σε βοηθήσω να ξεκωκησειςς κάτσε εκεί που είσαι πάμε για άλλα όσο για το πεθαμένοι νεκροί μάθε να σέβεσαι τους ανθρώπους εν ζωή νεκρούς δε νομίζω ότι τους πολυνιαζει η άποψη κανενός μας είμαι γνωστός πολλών κολαουζο δεν είμαι κανενός γιατί έχω άποψη που στη συγκεκριμένη έχει αποδειχθεί η ανωτερότητα κάποιων κανών από εκατομμύρια ανθρώπων που τις προτιμούν όχι από δύο που έριξαν 10000 βολές ..Εγώ θα γράφω πάντα ότι πιστεύω όπως και εσύ αλλά χαλάρωσε δε θίγει κανείς τους νεκρούς επειδή έχει διαφορετική άποψη για αυτά που είχαν πει ζωντανοί.Εχουμε άλλη άποψη δεν έχει νόημα άλλο η κουβέντα χαλάσαμε και το θέμα και σόρυ από όλα τα παιδιά ξέφυγε πολύ.θα στο πω κι ας μην το καταλάβεις (θα το καταλάβουν άλλοι ελπίζω)
όταν γράφεις για κάποιον (ειδικά εάν δεν βρίσκεται στην ζωή): πχ. "και ποιος είναι ο Χ που θα μου πει εμένα το Α και φέρε εδώ τον Ψ να μας αποδείξει τις θεωρίες του και ο Ζ ήταν "επαγγελματίας" και έβγαλε τις "θεωρίες" του για το συμφέρον, δεν είναι "ΔΙΑΦΩΝΙΑ" είναι ΑΣΕΒΕΙΑ!
υ.γ. εγώ δεν θα σου πω: "Και για το τελευταίο άμα είσαι "γνωστός" κάποιου η τόσο αναίσθητος φίλε μη γράφεις!!!" γιατί πιστεύω στον διάλογο αρκεί να γίνεται με σεβασμό......
Φυσίγγι ...Έχω δει κ όπλα που τραυματιζουν κ έχω κ ένα πολύ ωραίο παράδειγμα όπλου που είχα στην κατοχή μου κ ενώ σκότωνε πάρα πολύ καλά ξαφνικά άρχισε να τραυματίζει κ κατεληξε να τραυματίζει το 95 τοις εκατό των θηραμάτων. Δεν τίθεται θέμα μέτρων κοντακίου κτλπ. Σε κοντινες μεσαίες αποστάσεις τραυματίζει πολλά κ σκοτώνει επί τόπου ελάχιστα. Οι τσίχλες σκάνε στον αέρα κ μετά από λίγο τις βλέπεις κάτω ζωντανές. Σε μακρυνες αποστάσεις είναι για κλάματα. Συγκεντρώσεις ανάλογες του τσοκαρισματος.
Μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά τι συμβαίνει εδώ;;;
Χάος η βλητικη παιδιά
Σταμάτα το έχει κάνει και ο πατέρας μου αλλά το τερμάτισε ... έφερε παπά για ευχέλαιο στο σπίτι γιατί δεν μπορούσε να χτυπήσει λαγούς για ένα διάστημα.Έχω δει κυνηγό να πηγαίνει το σκύλο του σε ξεματιαστρα
Μη το γελάς....έχω δει λουλούδι να ξαπλώνει κάτω αμέσως μόλις η άλλη πέταξε την παπάρια τηςΈχω δει κυνηγό να πηγαίνει το σκύλο του σε ξεματιαστρα
Φαγωθκις μι τσ κουλορεμινγκτον φαγωθκις....ένα ειξαμεινου μι 1100 κυνηγούσα,φουλ 66 εκατοστά ,για αυτό μειτά η θκιμ μι φαίνονταν πουπουλουΗ μεγαλύτερη απόδειξη είναι η γνώμη των κυνηγών μέσα στο πέρασμα των χρόνων που για εμένα έχει σε ξεχωριστή θέση την κανη της Ρεμίνγκτον για την βλητική της απόδοση σε ξεχωριστή θέση τη μπενελι για την αξιοπιστία της και σε ξεχωριστή την Μπερέτα και για τα δύο χωρίς να προσπερνάει βλητικα την Ρεμί ούτε σε αξιοπιστία την μπενελι απλά βρίσκεται πιο ψηλά στο μέσο όρο και των δύο .
Στον αγιαννη το ρωσσο, 3 οχηματα στη σειρα με ανοιχτα καπο και ο παπας να τα ραντιζει αγιασμο και να τα διαβαζει, πολλα και ασφαλη χιλιομετρα....Σταμάτα το έχει κάνει και ο πατέρας μου αλλά το τερμάτισε ... έφερε παπά για ευχέλαιο στο σπίτι γιατί δεν μπορούσε να χτυπήσει λαγούς για ένα διάστημα.
Εγώ πάλι τρώω κρέπες στα καλά καθούμεναΈχω φάει χυλοπιτα στα καλά καθούμενα, μάτι!Μάτι!
Που είναι το αστείοκ το παραξενοΣτον αγιαννη το ρωσσο, 3 οχηματα στη σειρα με ανοιχτα καπο και ο παπας να τα ραντιζει αγιασμο και να τα διαβαζει, πολλα και ασφαλη χιλιομετρα....
Εγώ τσεκαρισα τασάκι αναπτήρα.Που είναι το αστείοκ το παραξενο
το πρώτο που έκανα ήταν αυτό όταν αγόρασα Καρ
Εμ τι άλλου θα τσικαρζεις εισύΕγώ τσεκαρισα τασάκι αναπτήρα.