Όχι κυνηγούσα εναλλάξ δεν συνέβαινε πάντα πιθανών που το ποιο σίγουρο είναι λόγο φυσιγγίων. Αλλά στο κρύο πήγαινε πολύ καλά σχεδόν με όλαΑυτό στο έκανε μετά τον Έβρο;
Όχι κυνηγούσα εναλλάξ δεν συνέβαινε πάντα πιθανών που το ποιο σίγουρο είναι λόγο φυσιγγίων. Αλλά στο κρύο πήγαινε πολύ καλά σχεδόν με όλαΑυτό στο έκανε μετά τον Έβρο;
Αρκετά παλιό όπλο. Είχε παρουσιαστεί από το Κυνήγι & Σκοποβολή τέλη δεκαετίας του '90https://www.car.gr/xyma/view/24410676-karabina-verney-carron-magnum-cal-12
Μόνο σε μένα μου φαίνεται με τη franchi mod. elite??
Επίσης 86 εκ κάνη??
Πήγαινε;Δεν το έχεις ή δεν κάνει κρύο;Πολυ καλό τουφέκι..Όχι κυνηγούσα εναλλάξ δεν συνέβαινε πάντα πιθανών που το ποιο σίγουρο είναι λόγο φυσιγγίων. Αλλά στο κρύο πήγαινε πολύ καλά σχεδόν με όλα
Πρέπει να λες αυτή που ήταν για χήνες με 92 cm κάνηΠαλιά στο Τέξας είχε σε ένα περιοδικό θυμάμαι μια fabarm που έβγαινε πάνω από τα καλάμια στο βάλτο.Λογικα όποιος την πήρε συγχωρεθηκε από αστροπελέκι.
Αν έχει πάνω από το PSF δυο άστρα είναι 1200 αν έχει 1 στην 900Έχω την εντύπωση ότι η 302 του πατέρα μου είναι στα 1200 μπαρ
Το έχω δώσει εδώ και χρόνια για να πάρω την SS το κυνήγησα 3 χρόνια περίπου αλλά είχα το stone coat το optima όχι τα πρώτα 391. Ναι ήταν εξαιρετικό τουφέκιΠήγαινε;Δεν το έχεις ή δεν κάνει κρύο;Πολυ καλό τουφέκι..
Τζιμ Άνταμς.Γεραματα..Παλιά στο Τέξας είχε σε ένα περιοδικό θυμάμαι μια fabarm που έβγαινε πάνω από τα καλάμια στο βάλτο.Λογικα όποιος την πήρε συγχωρεθηκε από αστροπελέκι.
Μου έχει ξεφύγει! Για πε...Αυτά που λέω όσο μεγαλώνεις προτιμάς καλύτερα τα σίγουρα από της περιπέτειες. Σαν το ανέκδοτο με το κρουαζιερόπλοιο!
Σωστά. Είχε και αναδιπλούμενο κλισιοσκόπιο αν θυμάμαι καλά.Πρέπει να λες αυτή που ήταν για χήνες με 92 cm κάνη
Super goose..Αν θυμαμαιΣωστά. Είχε και αναδιπλούμενο κλισιοσκόπιο αν θυμάμαι καλά.
Εκείνη με το αναδιπλούμενο κλισιοσκόπιο ήταν μοντέλλο Ellegi.Super goose..Αν θυμαμαι
Έχω την εντύπωση,ότι ellegi,ήταν μια σειρά ...Το μακρυκαννο ήταν ellegi super goose..πορεί να κάνω λάθος ..ΤασοοοοΕκείνη με το αναδιπλούμενο κλισιοσκόπιο ήταν μοντέλλο Ellegi.
Την ίδια εποχή η Fabarm έβγαζε και μονόκαννο με βάση από ergal που κυκλοφορούσε σε μακρύκαννη ειδική έκδοση επίσης.
Διαφήμιση αυτών των όπλων υπήρχε και σε ελληνικά παλιά περιοδικά.
Ellegi ήταν η ονομασία των αυτογεμών της εταιρείας πρίν ξεκινήσει η σειρά EURO (Euro-Lion , Euro-Caccia κλπ)Έχω την εντύπωση,ότι ellegi,ήταν μια σειρά ...Το μακρυκαννο ήταν ellegi super goose..πορεί να κάνω λάθος ..Τασοοοο
Θα βάλω το Μίμη όσο προχωράμε πίσω να φέρνει το στοχο κοντύτερα.Έτσι σε θέλω, stopping power
Κανόνισε να σε πετύχω στο σχιστό.
Θα σε βάλω να τουφεκάς τον πίνακα από την κεντρική είσοδο
Και ο ζηλιακοπουλος αν θυμάμαι καλά που τον θυμήθηκεςΑπό τότε που έλεγε τον καιρό ο Λαζάνης μάλλον...
Το εχει φιλος μου .Του το ζηταω αλλα δεν το δινει .Το πρωτο του οπλο.Ωραιο !Εκείνη με το αναδιπλούμενο κλισιοσκόπιο ήταν μοντέλλο Ellegi.
Την ίδια εποχή η Fabarm έβγαζε και μονόκαννο με βάση από ergal που κυκλοφορούσε σε μακρύκαννη ειδική έκδοση επίσης.
Διαφήμιση αυτών των όπλων υπήρχε και σε ελληνικά παλιά περιοδικά.
Μακρυά από γλυκές τουφεκιέςη ζάχαρη εξουδετερωνει το υδροκυάνιοΔεν θέλω έχω αλλάξει 4/5 τις βαρέθηκα πάω για παραγγελία όπλο πλέον με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα του δημιουργήσω και κανη βουτηγμένη στο αρσενικό και μετά στο υδροκυάνιο μέχρι να σιτεψει.
Νομίζω ότι βγαίνουν όπλα με 70 θαλάμη αλλά δοκιμασμένα στις 1370 .Δηλαδή σε 70αρα θαλάμη καλό είναι να ρίχνουμε μέχρι 800 μπαρ φυσίγγια ? Δεν έχω 70αρα απλά ενημερωτικά