Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
a300 outlander
Χτύπα αυτό, δεν είναι ανάγκη να πας σε super magnum. Εννοείται ότι και με την 350 μπορείς να κυνηγήσεις τα πάντα αλλά....υπερβολή. Πολύ ερωτεύσιμη η Α300. Κρατάει γραμμές beretta για τους φίλους του είδους αλλά σε πιο fit γραμμές.

Χτύπα αυτό, δεν είναι ανάγκη να πας σε super magnum. Εννοείται ότι και με την 350 μπορείς να κυνηγήσεις τα πάντα αλλά....υπερβολή. Πολύ ερωτεύσιμη η Α300. Κρατάει γραμμές beretta για τους φίλους του είδους αλλά σε πιο fit γραμμές.
Mε αρκετά προβλήματα εμπλοκών η α300

μια χαρά κανει η wildboar για όλα τα κυνήγια αλλα έχω μια ένσταση για τα πλαστικά και την μεγάλη αποθηκη
Τι "ένσταση" ρε Ευριπίδη, και ειδικά για την αποθήκη ;;; Μόνο ένσταση ;;; Τελείως άχρηστη είναι, πού θα χρειαστεί 9+1 φυσίγγια ;;; Τη γνώμη μου για την Α350 την είχα γράψει προ καιρού εδώ ... το θεωρώ το πιο μ@λ@κία τουφέκι που έχει παρουσιάσει ποτέ η B.Hellas ... Βαρύ, με κακό ζύγισμα, με περιττά ή άχρηστα χαρακτηριστικά, όχι μόνο για αγριόχοιρο δεν είναι το πλέον κατάλληλο, αλλά ούτε για φτερωτά, ή υδρόβια, ούτε για πρακτική σκοποβολή (IPSC SHOTGUN) ... .buy.
Συμφωνώ με το Γιώργο (Altair) για την A300 Outlander, από θέμα εμφάνισης - κομψότητας, πραγματικά μου αρέσει. Έχω ένσταση για την παλιάς τεχνολογίας κάννη (18,4 - mobilchoke), αν υπάρχει και θέμα αξιοπιστίας δεν γνωρίζω ... .xm.
Από τις 4 πιθανές επιλογές του συναδέλφου, εγώ θα προτιμούσα την SX4 (εάν και εφόσον μπορεί να ταιριάξει στο σωματότυπό του...);)

Στέλιο συμφωνω απόλυτα σ αυτα που λες για την 350 δεν συμφωνω για την sx4.μπορεί να είναι καλη χρυσή και αγια αλλα πληρωνεις 1000αρικο να πάρεις ενα όπλο χωρίς φλάντζες αλλαγής??ημαρτον.για τον αυλό δοαφωνω καθετα.ο 18,4 μαζι με τον 18,5 είναι οι απόλυτοι κυνηγετικοι αυλοι.θα σου πω κάτι που έχω διαβάσει αν και ξέρω οτι δεν σ αρέσει η cosmi.πήγε κάποιος και ζήτησε να του φτιαξει ο cosmi καραμπίνα με 18,6.του απάντησε οτι μπορεί αλλα μετα δεν φέρει ευθύνη για το αποτελεσμα.ε κάτι θα ξέρει αφού συστήνει αυλούς απο 18,2 έως 18,4 και στάνταρ τσοκ έως 9/10 και όχι παραπανω.τελος η α300 έχει αρκετά θεματα

Στέλιο συμφωνω απόλυτα σ αυτα που λες για την 350 δεν συμφωνω για την sx4.μπορεί να είναι καλη χρυσή και αγια αλλα πληρωνεις 1000αρικο να πάρεις ενα όπλο χωρίς φλάντζες αλλαγής??ημαρτον.για τον αυλό δοαφωνω καθετα.ο 18,4 μαζι με τον 18,5 είναι οι απόλυτοι κυνηγετικοι αυλοι.θα σου πω κάτι που έχω διαβάσει αν και ξέρω οτι δεν σ αρέσει η cosmi.πήγε κάποιος και ζήτησε να του φτιαξει ο cosmi καραμπίνα με 18,6.του απάντησε οτι μπορεί αλλα μετα δεν φέρει ευθύνη για το αποτελεσμα.ε κάτι θα ξέρει αφού συστήνει αυλούς απο 18,2 έως 18,4 και στάνταρ τσοκ έως 9/10 και όχι παραπανω.τελος η α300 έχει αρκετά θεματα
Kai oxi mono...

παιδια στην wild boar (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ ΟΝΟΜΑ) αν δεν βαλεις καθολου την αποθηκη βρεις κ κανενα τσοκακι πιστευω γινεται καλο καρτεροντουφεκο,
για την SX4 η την sx3 αν δεν εχει θεμα με το κοντακι ειναι πολυ καλη επιλογη

Οσον αφορα την μεγάλη αποθήκη της 350 η μονη χρησιμότητα που μπορω να της δώσω είναι αν παντρευτει κανείς στο σόι :) :):)
Δεν με προβληματίζει όμως γιατί από οτι μου ειπαν μπορεί να βγει δεν είναι μόνιμη ! Εκείνο που με προβληματίζει είναι μήπως λογο διευρυμένου αυλού και σουπερ Μάγκνουμ θαλαμης "αγαπάει" τις βαριές γομωσεις και δεν βγάζει καλές τουφεκιες στα ελαφριά φυσίγγια .
Οσον αφορα τώρα την α300 ομολογώ οτι μου έρχεται τέλεια και μου δίνει την εντύπωση ενος καλοζυγισμενου όπλου αλλά έχω μπερδευτεί με το συγκεκριμένο όπλο , οι μισοί λένε οτι είναι αστέρι και οι άλλοι μισοί οτι είναι μάπα ...
Για την sx4 όντως είναι μεγαλο φάουλ οι φλάντζες αλλά αν έρχεται το όπλο σε κάποιον δεν νομιζω να έχει λογο να ασχοληθεί με τις αλλαγές των κλήσεων ξανά σωστά ;;;

Ευριπίδη, για την Sx4 πράγματι η έλλειψη φλαντζών είναι ένα μείον. Γι' αυτό τόνισα, εφόσον σου ταιριάζει ή μπορεί σχετικά εύκολα να τη φέρεις στα μέτρα σου (π.χ. με λίγο ράσπα και γυαλόχαρτο). Στην ανάγκη φτιάχνεις νέο κοντάκι, δεν είναι ανάγκη να βάλεις και ρίζα καρυδιάς !!! Ε, δεν είναι δα και οι φλάντζες πανάκεια ... ;)
Για τους ... "απόλυτους κυνηγετικούς αυλούς" (... για μέχρι και τη 10ετία του '60, και για τα φυσίγγια εκείνων των εποχών ... ;)) ας μην το (ξανα)συζητήσουμε, ξέρεις την άποψή μου, και ξέρουμε και οι 2 ότι δεν πρόκειται ούτε εγώ να σου αλλάξω γνώμη, ούτε εσύ τη δική μου ... θα βγούμε και off-topic ... Καλή καρδιά !!! :)
Όσον αφορά τον κύριο Cosmi ... καθόλου δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του, περί βλητικής και τι αυλούς προτείνει ... και για ποιους λόγους ... Εννοείται ότι δεν αμφισβητώ την κατασκευαστική ποιότητα των όπλων του, τα πρώτης ποιότητας υλικά, την τέλεια μηχανουργική επεξεργασία, λειάνσεις, φινίρισμα, τέλειο ζύγισμα κλπ. ...
Αλλά αυτά είναι άλλο θέμα. ;)
Στην ουσία ένα σχέδιο όπλου έβγαλε ... Μια παράξενη, και αμφίβολης πρακτικής αξίας πατέντα, στηριγμένο σε ένα απαρχαιωμένο, πολύπλοκο, ξεπερασμένο πλέον σύστημα λειτουργίας (ελατηρίου) ... Και σε αυτό παρέμεινε, τίποτα άλλο ... (μόνο για να διαφέρει από τους άλλους ;;; ) .xm.. Εντάξει, ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια, σκαλίσματα, φρου φρου κι αρώματα ... με το αντίστοιχο υψηλότατο αντίτιμο βεβαίως. Και καλά κάνει ...
Απλά, εμένα δε μου λέει τίποτα ...

Για μενα πηγαινε δες και επωμισε την Win SX4 κι αν σου ερχεται καλα... χτυπα την αβλεπη
μην σε νοιαζει αν δεν εχει φλατζες κλισεως.
Μια αλλη καλη επιλογη ειναι η XLR5, δες και την Browning MAXUS καλο κι αξιοπιστο οπλο,
για beretta ξεχνατο καλυτερα και μην σε ξεγελαει η εμφανιση,
η beretta εχει χασει την αξιοπιστια της εδω και αρκετα χρονια τωρα,
εχω δει πολλα κι εχω περαση αρκετα (προσωπικα) με τις berettes οποτε
δεν στις πρωτεινω σε καμια περιπτωση.
Καλη αγορα.

Την wild boar την έχει ένα φιλαράκι και έχω ρίξει αρκετές τουφεκιες. Ποιοτηκη κανη με ολλα τα καλουδια beretta. Όπως είπε και ο Αρις έχει βγάλει την αποθήκη και έχει βάλει βίδα απροβληματηστη με μεγάλη γκάμα από φυσηγγια μια σαιζον που την κυνηγάει είναι ευχαριστημένος. Στα +για εμένα είναι και το 3.5.

Status
Not open for further replies.
Back