Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι λέει η 350 αλλά η μακριά αποθήκη βγαίνει, μπαίνει βίδα κ γίνεται αρκετά συμπαθητική για τα χρήματα της κ με πολυ καλή καννη... Οι άλλες α300 δεν έχουν κάννες 18,6...
Αρι, ο Μήτσος αυτήν έχει; .xm. Τις έχω μπερδέψει :)

Αυτή έχει ο Δημήτρης ναι, την α350 χωρίς την αποθήκη... Είναι η μόνη με optima hp καννη από τη σειρά α300...
Τότε έκανα λάθος στο αρχικό μου ποστ για την Α300. :)
Α350 λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα :cool:
Εννοείται χωρίς την αποθήκη mornin cof
Κάποιοι την 89mm την θεωρούν μειονέκτημα, άλλοι πλεονέκτημα, εγώ προσωπικά δεν έχω δει να χαλάει την τουφεκιά σε σύγκριση με 70αρα και 76αρα θαλάμη.
Από κει και πέρα θα κοίταγα maxus και sx3.

Για μενα πηγαινε δες και επωμισε την Win SX4 κι αν σου ερχεται καλα... χτυπα την αβλεπη
μην σε νοιαζει αν δεν εχει φλατζες κλισεως.
Μια αλλη καλη επιλογη ειναι η XLR5, δες και την Browning MAXUS καλο κι αξιοπιστο οπλο,
για beretta ξεχνατο καλυτερα και μην σε ξεγελαει η εμφανιση,
η beretta εχει χασει την αξιοπιστια της εδω και αρκετα χρονια τωρα,
εχω δει πολλα κι εχω περαση αρκετα (προσωπικα) με τις berettes οποτε
δεν στις πρωτεινω σε καμια περιπτωση.
Καλη αγορα.
Γραψε αυτα που χες περασει με την α390. Να δουμε αν εχουν εντοπιστει και σε αλλα κομματια

SOS Καλησπέρα σε όλη την ομάδα θέλω να παραθέσω το εξής ερώτημα εκ μέρος φίλου!! Το ερώτημα και δίλημμα είναι το εξής bettinsoli diamond lux για franchi feeling becaccia?? Θα με βοηθάγε πολύ η γνώμη σας για τα υπέρ και κατά αγοράς αυτόν τον δυο όπλον!!! .smashfrak.

Last edited:
SOS Καλησπέρα σε όλη την ομάδα θέλω να παραθέσω το εξής ερώτημα εκ μέρος φίλου!! Το ερώτημα και δίλημμα είναι το εξής bettinsoli diamond lux για franchi feeling becaccia?? Θα με βοηθάγε πολύ η γνώμη σας για τα υπέρ και κατά αγοράς αυτόν τον δυο όπλον!!! .smashfrak.
Κώστα εγώ θα έσπερνα το Franchi για πολλοίς λογούς πιο σημαντικός η εγγυήση άλλα είναι κ λίγο ακριβό,επιδη το έψαχνα κ εγώ για φιλαράκι καταλήξαμε στο LANBER τα ισπανικά αν θες ριξε μια ματια

Κώστα εγώ θα έσπερνα το Franchi για πολλοίς λογούς πιο σημαντικός η εγγυήση άλλα είναι κ λίγο ακριβό,επιδη το έψαχνα κ εγώ για φιλαράκι καταλήξαμε στο LANBER τα ισπανικά αν θες ριξε μια ματια
Νομίζω η διαφορά στην τιμή αυτών των δύο πλοίων είναι κάνα κατοστάρικο και λίγο πιο βαρύ το Diamond απ το becaccia θέλει καθαρά 1 μπεκατσοντουφεκο σαν κύριο χαρακτηριστικό και ψαχνόμαστε τώρα σε κάτι προσιτό και αξιόπιστο μέχρι τα 1300€ θα ρίξω μία ματιά τώρα στην εταιρεία που μου ανέφερες.. ο φίλος σου έμεινε ευχαριστημένος?

Κώστα άποψη μου είναι ότι το Franchi είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερο από το Bettinsoli.
Επειδή το είδα και από κοντά το Feeling, μου άρεσε πάρα πολύ σε όλα.
Αν κυνηγούσα με σκύλο φέρμας θα ήταν πρώτο στις επιλογές μου.

ακομα δεν το πειρε στα χερια του να το δοκημασουμαι αναμενω το οπλο ειναι αυτο
http://www.artemis-sport.gr/kunigi/opla/super-pose/lanber-el/lanber-2087-hunter-imperial.html με 66 ποντους κανη
Μόλις τώρα αυτό το μοντέλο κοίταγα Νίκο έχει ωραία χαρακτηριστικά και αισθητικά ωραίο είναι τώρα από επιδόσεις δεν έχω ιδέα Αν και διάβασα εδώ αρκετά θετικά σχόλια

Κώστα άποψη μου είναι ότι το Franchi είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερο από το Bettinsoli.
Επειδή το είδα και από κοντά το Feeling, μου άρεσε πάρα πολύ σε όλα.
Αν κυνηγούσα με σκύλο φέρμας θα ήταν πρώτο στις επιλογές μου.
Ναι εννοείται ότι το κυνήγι θα γίνεται με σκυλί Φέρμας Συμφωνώ και εγώ μαζί σου τώρα όμως ο Νίκος μου έβαλε κι άλλον ένα πονοκέφαλο για τα LANBER

Μόλις τώρα αυτό το μοντέλο κοίταγα Νίκο έχει ωραία χαρακτηριστικά και αισθητικά ωραίο είναι τώρα από επιδόσεις δεν έχω ιδέα Αν και διάβασα εδώ αρκετά θετικά σχόλια
καλημερα! το lanber πιστευω σε αυτα τα λεφτα που παιζει ειναι τρομερη περιπτωση! τα reviews στο εξωτερικο αψογα..νομιζω αυτο το lanber εχει ο Στεφανος (stive64) https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ορτύκια.79/page-113
προχωρησε κατω την σελιδα και καπου στη μεση θα το δεις φωτο..
εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος απο οτι ειχε πει παλιοτερα! αν δει το μηνυμα θα σου πει.

http://www.artemis-sport.gr/kunigi/opla/super-pose/lanber-el/lanber-2077-hunter-el.html
για κατι πιο ελαφρυ σε ergal παιζει και αυτο στα ιδια χρηματα..επισης νομιζω οτι εχουν 18,5 αυλους πραγμα που προσωπικα μου αρεσει πολυ..θα το επαιρνα με κλειστα ματια στα 900 ευρω που εχουν..
εγω θα επελεγα αυτο αφου ειναι για μπεκατσα,και σε 67 ποντους..κατα την γνωμη μου ειναι μεγαλο λαθος να παει σε δικανο,κατω απο 66 ποντους..

Last edited:
Αν και έχω bettinsoli η ψήφος μου πάει στο feeling becaccia. Για μένα έχει πολλά ατού, εμφάνιση, βάρος, διασπορέα από την μάνα του, εγγύηση, εργονομία στην λαβή .
Και το lamber πολύ καλή επιλογή και ελαφρώς ποιο οικονομικό αλλά δεν λέει πουθενά κάτι για βάρος.

http://www.artemis-sport.gr/kunigi/opla/super-pose/lanber-el/lanber-2077-hunter-el.html
για κατι πιο ελαφρυ σε ergal παιζει και αυτο στα ιδια χρηματα..επισης νομιζω οτι εχουν 18,5 αυλους πραγμα που προσωπικα μου αρεσει πολυ..θα το επαιρνα με κλειστα ματια στα 900 ευρω που εχουν..
ναι Γιαννη εχει αρκετη γκαμα εχει κ το κοντο το μπεκατσοντουφεκο εχει πραμα,ολοι στο εξωτερικο λενε καλα σχολια κ για τα χρηματα που εχει αξηζει κ με το παραπανω

Αν και έχω bettinsoli η ψήφος μου πάει στο feeling becaccia. Για μένα έχει πολλά ατού, εμφάνιση, βάρος, διασπορέα από την μάνα του, εγγύηση, εργονομία στην λαβή .
Και το lamber πολύ καλή επιλογή και ελαφρώς ποιο οικονομικό αλλά δεν λέει πουθενά κάτι για βάρος.
3 κιλα Θεοφραστε το lanber με ergal..
κατα την προσωπικη μου γνωμη δεν πρεπει να κατεβει και πολυ σε βαρος τα 3 κιλα ειναι ιδανικο για μπεκατσοντουφεκο αν ειναι και ζυγισμενο οτι καλυτερο..και θα το επαιρνα 67 cm που το βγαζει..μονο ο Στεφανος που το εχει θα μας πει για ζυγισμα αν και παλια ειχε πει μονο καλα λογια για το οπλο..

εγω θα επελεγα αυτο αφου ειναι για μπεκατσα,και σε 67 ποντους..κατα την γνωμη μου ειναι μεγαλο λαθος να παει σε δικανο,κατω απο 66 ποντους..
Γιατί Γιάννη απαγορευτικό το κάτω από 66 ? Βλέπω όλοι πάντως θα συμπαθούν τά lanber :)

Γιατί Γιάννη απαγορευτικό το κάτω από 66 ? Βλέπω όλοι πάντως θα συμπαθούν τά lanber :)
Κωστα κονταινει παρα πολυ η σκοπευτικη γραμμη του οπλου σε δικανα με πολυ κοντες κανες..πουλια που του πεταγονται λιγο πιο μακρια θα τον βοηθησει καλυτερα σκοπευτικα το 67 cm,θα εχει καλυτερη κινηση το οπλο σε λιγο πιο μακρυνες τουφεκιες χωρις να χανει κανενα πλεονεκτημα στις κοντινες βολες..επισης ενα αλλο θεμα ειναι η εκρηξη στομιου που εχουν οι πολυ κοντες κανες..

Status
Not open for further replies.
Back