Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
παρακολουθώντας την συζήτηση να πω κι εγώ 2 κουβέντες
betinsoli franchi είναι το ίδιο εργοστάσιο με μικροδιαφορές,μεταξύ των 2 θα έλεγα franchi σαν πιο εμπορικό και πιο όμορφο
lanber τουφέκι τιμιότατο και αξιόπιστο για τα χρήματα του και προσωπικά καλύτερο των 2 ιταλικών,στην Αγγλία χώρα του δίκαννου είναι πολύ ψηλά στα όπλα ίδιας τιμής και κατηγορίας
κάννη για περπατητό όχι κάτω από 66 εκ. θα έλεγα και 71 εκ.......όπως λέει κι ο Γιάννης χάνεται σκοπευτική γραμμή
κάποτε σε μια παρέα κυνηγών μπεκάτσας τους ρώτησα στο ανοιχτό τα πιο πολλά πουλιά τα έχετε χάσει με κοντά όπλα;;;;;....όλοι είπαν ναι :)
Πάντα επεξηγηματικός και ουσιώδεις!! (Winchester midnight gold) ;) Ευχαριστώ πολύ Κύριε Μάκη... όλα αυτά θα παρθούν υπόψιν στο 100%

Αγαπητη παρέα τα φώτα σας,
Επειδή ο οπλοβαστος έχει μια θέση κενή η οποία πρέπει να γεμίσει σκέφτομαι να αγοράσω μια Remington 870 special purpose.
Το όπλο το έχω βρει μεταχειρισμένο σε κατάσταση βιτρίνας (Αντουφεκιστο) και σε τιμή αεροβόλου ;)
Έχει κανείς το ίδιο?
Έιναι επαναληπτική, μαύρη βάση και ξυλινα μέρη με 60αρα Magnum κανη(σταθερό τσοκαρισμα, νομίζω 5 άστρα)
Μαζί μου δίνει και μια πιστολοειδη λαβή στο κουτί της...
Να το πάρω?

Αγαπητη παρέα τα φώτα σας,
Επειδή ο οπλοβαστος έχει μια θέση κενή η οποία πρέπει να γεμίσει σκέφτομαι να αγοράσω μια Remington 870 special purpose.
Το όπλο το έχω βρει μεταχειρισμένο σε κατάσταση βιτρίνας (Αντουφεκιστο) και σε τιμή αεροβόλου ;)
Έχει κανείς το ίδιο?
Έιναι επαναληπτική, μαύρη βάση και ξυλινα μέρη με 60αρα Magnum κανη(σταθερό τσοκαρισμα, νομίζω 5 άστρα)
Μαζί μου δίνει και μια πιστολοειδη λαβή στο κουτί της...
Να το πάρω?
Κώστα για ποια χρήση το προοριζεις?

Δεν ξέρω αν με βολέψει για κανένα ορτυκακι...
Έιναι λίγο βαρύ και μπροστοβαρο αλλά κάτι έχει που με τραβάει...
Δεν το ξέρω το μοντέλο Κώστα, αλλά το όλο πακέτο με παραπέμπει σε όπλο προστασίας κοντή καννη, πιστολοειδη λαβή, ίσως και το κοντακι να είναι κοντό? Υποθέσεις κάνω Κώστα εσύ θα πρέπει να προσέξεις κυρίως το κοντακι αν είναι εντάξει, ο συνδυασμός κάνης τσοκ είναι για κοντινές αποστάσεις και ίσως σε βολέψει σε κυνήγι ορτυκιου, μπεκατσας και περπατητο τσίχλα.

Και δυο φωτο...
script>

script>

Δεν το ξέρω το μοντέλο Κώστα, αλλά το όλο πακέτο με παραπέμπει σε όπλο προστασίας κοντή καννη, πιστολοειδη λαβή, ίσως και το κοντακι να είναι κοντό? Υποθέσεις κάνω Κώστα εσύ θα πρέπει να προσέξεις κυρίως το κοντακι αν είναι εντάξει, ο συνδυασμός κάνης τσοκ είναι για κοντινές αποστάσεις και ίσως σε βολέψει σε κυνήγι ορτυκιου, μπεκατσας και περπατητο τσίχλα.
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικα με τόσο ανοιχτό Τσόκ.

+ Καρτέρι πολύ νωρίς ή πολύ αργά (στις .....μαύρες)

Σε περπατητό και σε 2η ή 3ήμερο Τουφεκιά θα σε δυσκολέψει εκτός εάν την συνηθίσεις με πολλές δοκιμές και τουφεκιές.

Αν έχεις και αλλα οπλα, και ειναι σε καλη τιμή θα σου έλεγα να την παρεις.
Ειναι οπλο αθάνατο και δεν πρεπει να έχουν πουληθεί πολλά στην Ελλαδα.

Λογω χαμηλότερου κόστους έχουν πουληθεί πολλές Mosberg και λίγες Remington.

Στις ΗΠΑ είχε μεγαλη επιτυχία η ναυτική (Marine) έκδοση για προστασία σκαφών αναψυχής και πλοίων λογω ιδιαίτερης αντιδιαβρωτικής προστασίας (νίκελ).

Καλορίζικη ;)

Last edited:
Το αντίτιμο είναι πολύ μικρό όντως. Απλά το τσοκαρισμα που έχει ίσως σε περιορίσει. Για μένα να την πάρεις και αργότερα άμα βρεις άλλη καννη με τσοκακια την αγοράζεις και έχεις ένα όπλο για όλες τις περιπτώσεις

να την πάρεις βρε και καλορίζικη
παλιό καλό και ωραίο όπλο τιμή σπέσιαλ και στον οπλοβαστό να μένει θα την βλέπεις και θα γουστάρεις
ακόμα σε κάποια απογευματινά σε ορτύκια τον Σεπτέμβρη θα σου δώσει μόνο καλές εμπειρίες :)

να την πάρεις βρε και καλορίζικη
παλιό καλό και ωραίο όπλο τιμή σπέσιαλ και στον οπλοβαστό να μένει θα την βλέπεις και θα γουστάρεις
ακόμα σε κάποια απογευματινά σε ορτύκια τον Σεπτέμβρη θα σου δώσει μόνο καλές εμπειρίες :)
Έτσι ακριβώς το έχω σκεφτεί φίλε!!!!!
Είσαι στο μυαλό μου .RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back