Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Με το καλό συνονόματε αν συνηθίσεις τον τρόπο λειτουργίας (θέλει δουλειά) για μένα είναι από τα καλύτερα ίσως επαναληπτικά όπλα, γερό, στιβαρό, και αν η 1100 ήταν από τις ποιο επιτυχημένες ημιαυτοματες τις εταιρείας η 870 είναι και αυτή θρύλος.

Καλησπέρα στη παρέα,
Το όπλο μόλις το πήρα.
Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι...
Ο μείωτηρας που παίρνει στην αποθήκη φυσιγγίων είναι ο κλασικός (η γνωστή πιπίλα)?
Καλο ντουφεκο Κωστα να την ευχαριστηθεις περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο τα κυνηγια

Τωρα που το παρατηρω καλα....η κανη εχει 6 αστρα πανω....
.fff..fff..fff..fff..fff..fff..fff..fff.
Ειναι πιο ανοιχτη απο το γνωστο 5αρι η οι αμερικανοι εχουν διαφορετικο τροπο ονομασιας στο τσοκαρισμα?????
Αυτά τα "άστρα" δεν είναι "άστρα" τσοκαρίσματος αλλά διακοσμητικά.
Κάπου θα πρέπει να γράφει με λέξεις το τσοκάρισμα (cyl., imp. cyl. κλπ).

Τωρα που το παρατηρω καλα....η κανη εχει 6 αστρα πανω....
.fff..fff..fff..fff..fff..fff..fff..fff.
Ειναι πιο ανοιχτη απο το γνωστο 5αρι η οι αμερικανοι εχουν διαφορετικο τροπο ονομασιας στο τσοκαρισμα?????

Αυτά τα "άστρα" δεν είναι "άστρα" τσοκαρίσματος αλλά διακοσμητικά.
Κάπου θα πρέπει να γράφει με λέξεις το τσοκάρισμα (cyl., imp. cyl. κλπ).
Και αν δεν γράφει, τότε είναι σίγουρα κύλινδρος, να συμπληρώσω ... Στις κάννες με σταθερό τσοκάρισμα, ανάλογα με το μήκος της κάννης έκαναν και το τσοκ. Μέχρι τα 60-61 εκ. (24 ίντσες) συνήθως ήταν κύλινδρος ή IC (αλλά αν είναι IC θα πρέπει να το γράφει), στα 66 εκ. (26") ήταν MOD. και από 71 εκ.(28") και πάνω Full.
Να έχει τσοκ πιο ανοικτό από κύλινδρο, προσωπικά το αποκλείω.
Αν έχεις κανένα παχύμετρο σχετικά ακριβείας, μέτρα τη διάμετρο στομίου ... θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ... επειδή αυτή θα είναι και η διάμετρος του αυλού (η οποία επίσης δεν αναγράφεται στα αμερικανικά όπλα). ;)
Καλορίζικο κιόλας, καλοτούφεκο, να το χαρείς !!! .well done.

Καλησπέρα ομάδα...θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα.πόζε πόυ μου έχει πάρει τα μυαλά το τελευταίο καιρό...είναι το Φρανκι feeling beccaccia.. Σκέφτομαι να το αγοράσω με το νέο έτος...θα ήθελα την γνώμη σας αν.αξίζει βλήτικα και ποιοτικά η αγορά του...κατέχω ένα baikal Mp27em πόζε και.θα ήθελα να μ.πείτε αν το Φρανκι υπερτερεί βλήτικα πάντα και ποιοτικά από το baikal...αποκλειστικά το θέλω για κυνήγι μπεκάτσα ορτυκι περδικα...

Αν κάποιος το.έχει να μου πει γνώμες...αν αξίζει αν.είναι καλή κατασκευή αν είναι.αξιόπιστο και αντέχει στον χρόνο
Συνάδελφε μην τα συγκρίνεις καν...είτε από ζύγισμα...είτε από φινίρισμα...είτε από ομορφιά το πάρεις δεν έχουν καμία σχέση...όπως και οικονομικά είναι πιο ακριβό το franchi...στην τιμή του και στο είδος του φαντάζει καλή αγορά. . Δεν συμμετέχει και ο Λεωνίδας πλέον στο φόρουμ που έχει κάνει παρουσίαση για το feeling και είχε ενθουσιαστεί!

Συνάδελφε μην τα συγκρίνεις καν...είτε από ζύγισμα...είτε από φινίρισμα...είτε από ομορφιά το πάρεις δεν έχουν καμία σχέση...όπως και οικονομικά είναι πιο ακριβό το franchi...στην τιμή του και στο είδος του φαντάζει καλή αγορά. . Δεν συμμετέχει και ο Λεωνίδας πλέον στο φόρουμ που έχει κάνει παρουσίαση για το feeling και είχε ενθουσιαστεί!
Σε τουφεκιες αξίζει ?κατανομή καλύτερη από το baikal? Είμαι λάτρης της μπεκάτσας και θέλω να έχω ένα τουφεκι αποκλειστικά για αυτήν...βλήτικα υπερτερεί αυτού που έχω ήδη ?

Σε τουφεκιες αξίζει ?κατανομή καλύτερη από το baikal? Είμαι λάτρης της μπεκάτσας και θέλω να έχω ένα τουφεκι αποκλειστικά για αυτήν...βλήτικα υπερτερεί αυτού που έχω ήδη ?
Θεωρώ πως βλητικα τα περισσότερα όπλα μια χαρά είναι. .ειδικά σε ένα θήραμα σαν την μπεκάτσα....αν ήμουν μπεκατσοκυνηγος δεν θα ήταν η βλητική το πρώτο που θα με ένοιαζε...θεωρώ πως το ζύγισμα του συγκεκριμένου όπλου...σε σχέση με το τίμιο πλην κούτσουρο baikal σίγουρα θα σε ενθουσιάσει....δεν έχω πρόχειρο το περιοδικό αλλά θυμάμαι είχα δει ωραίες κατανομές...που σίγουρα όμως και ο Ρώσος μπορεί να σου δώσει!

Θεωρώ πως βλητικα τα περισσότερα όπλα μια χαρά είναι. .ειδικά σε ένα θήραμα σαν την μπεκάτσα....αν ήμουν μπεκατσοκυνηγος δεν θα ήταν η βλητική το πρώτο που θα με ένοιαζε...θεωρώ πως το ζύγισμα του συγκεκριμένου όπλου...σε σχέση με το τίμιο πλην κούτσουρο baikal σίγουρα θα σε ενθουσιάσει....δεν έχω πρόχειρο το περιοδικό αλλά θυμάμαι είχα δει ωραίες κατανομές...που σίγουρα όμως και ο Ρώσος μπορεί να σου δώσει!
Δεν.έχω κανένα παράπονο από τον ρωσο μου είναι πολύ τίμιο.έχω κάνει πολλά.κυνήγι μαζί του...απλώς θέλω ένα όπλο ελαφρύ ευέλικτο μαγκνουμ γιατί είμαι λάτρης των βαριων γομωσεων (ρίχνω μόνιμα.στη μπεκάτσα χρυσή μπεκάτσα άλφα γκειμ 38 γρ και κονδορ 36γρ και ζανολετι 40γρ διασπορας) και να αντέχει σε βάθος χρόνων

Δεν.έχω κανένα παράπονο από τον ρωσο μου είναι πολύ τίμιο.έχω κάνει πολλά.κυνήγι μαζί του...απλώς θέλω ένα όπλο ελαφρύ ευέλικτο μαγκνουμ γιατί είμαι λάτρης των βαριων γομωσεων (ρίχνω μόνιμα.στη μπεκάτσα χρυσή μπεκάτσα άλφα γκειμ 38 γρ και κονδορ 36γρ και ζανολετι 40γρ διασπορας) και να αντέχει σε βάθος χρόνων
Είναι ένα όπλο που μόλις βγήκε στην αγορά...επομένως για αξιοπιστία μόνο το όνομα της εταιρίας έχουμε.. επειδή είναι ελαφρύ όπλο δεν ξέρω αν θα σε βολεψει στα τόσα γραμμάρια...ο Ρώσος είναι σίγουρα τίμιος για τα χρήματα του αλλά ως εκεί....

Είναι ένα όπλο που μόλις βγήκε στην αγορά...επομένως για αξιοπιστία μόνο το όνομα της εταιρίας έχουμε.. επειδή είναι ελαφρύ όπλο δεν ξέρω αν θα σε βολεψει στα τόσα γραμμάρια...ο Ρώσος είναι σίγουρα τίμιος για τα χρήματα του αλλά ως εκεί....
Αποτι έχω διαβάσει παντός έχει 18,5 αυλους και.μαρκυς κονους...άρα δεν νομίζω να κλωτσαει.πολύ...ο.Ρώσος μου βγάζει τα μάγουλα αλλά τον έχω συνηθησει

Αποτι έχω διαβάσει παντός έχει 18,5 αυλους και.μαρκυς κονους...άρα δεν νομίζω να κλωτσαει.πολύ...ο.Ρώσος μου βγάζει τα μάγουλα αλλά τον έχω συνηθησει
Χαχαχαχαχα....νιώθεις λίγο πυγμάχος...χαχαχα τι τιμή έχει το franchi?

Status
Not open for further replies.
Back