Χωρίς να θέλω να επέμβω και άκρως συναδελφικά....μήπως είναι πολλά τα γραμμάρια?σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα....Γενικά δεν έχω θέμα στο κλωτσιμα αρκεί να μην αναπηδα η καννη...στον ρωσο έχω αυτό το.θέμα άσχετα που το έχω μάθει και το.επαναφέρω εγγαιρα και έχω δυνατότητα για δεύτερη βολή
Πυγμαχος αλλά το έχω αγαπήσει το όπλο αυτό βλέπεις έχω κάνει πολλά.κυνήγια καλά.με.τον ρωσο ...το.beccaccia Το.βρήκα στα 1325 από καρασαβιδηΧαχαχαχαχα....νιώθεις λίγο πυγμάχος...χαχαχα τι τιμή έχει το franchi?
Είναι φίλε μου...το.ξέρω και μ.το λέει και ο πατέρας μου το.ίδιο...όμως εκτός από το.ότι θέλω να.σίγουρεψω τον θάνατο ώστε να μην.φύγει το πουλί τραυμαρισμενο, κυνηγάω σε πολύ σφιχτά μέρη εδώ και χρειάζεται.σκαγια για να.σπάνε κλαδιά...και επίσης ναι.το.παραδέχομαι.νιώθω πιο μεγάλη ασφάλεια χρησιμοποιώντας τέτοια φυσιγγια...γιατί.στην περίπτωση αστοχιας θα ξέρω πως σίγουρα ευταιγα εγώ και δεν θα πω ποτέ ότι φταίει το φυσιγγιΧωρίς να θέλω να επέμβω και άκρως συναδελφικά....μήπως είναι πολλά τα γραμμάρια?σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα....
Σε βλέπω να μην θέλεις να το αλλάξεις....η τιμή δεν είναι κακή...αλλά από άποψη βλητικής δεν ξέρω αν θα σου προσφέρει πολλά παραπάνω από τον ΡώσοΠυγμαχος αλλά το έχω αγαπήσει το όπλο αυτό βλέπεις έχω κάνει πολλά.κυνήγια καλά.με.τον ρωσο ...το.beccaccia Το.βρήκα στα 1325 από καρασαβιδη
Τώρα είδα την ηλικία σου....όταν διάβασα τόσο βαριές γομωσεις νόμιζα πως ήσουν άλλης ηλικίας.... χαχαχαχαχ Σίγουρα καλό είναι να χρησιμοποιούμε το φυσίγγιο που μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά....και να μην μας βοηθά βλητικα μας βοηθά σίγουρα ψυχολογικά και ξεκάθαρα η σκόπευση είναι θέμα κακής ψυχολογίας!Είναι φίλε μου...το.ξέρω και μ.το λέει και ο πατέρας μου το.ίδιο...όμως εκτός από το.ότι θέλω να.σίγουρεψω τον θάνατο ώστε να μην.φύγει το πουλί τραυμαρισμενο, κυνηγάω σε πολύ σφιχτά μέρη εδώ και χρειάζεται.σκαγια για να.σπάνε κλαδιά...και επίσης ναι.το.παραδέχομαι.νιώθω πιο μεγάλη ασφάλεια χρησιμοποιώντας τέτοια φυσιγγια...γιατί.στην περίπτωση αστοχιας θα ξέρω πως σίγουρα ευταιγα εγώ και δεν θα πω ποτέ ότι φταίει το φυσιγγι
Τον ρωσο σου είπα.φίλε μ.τον αγαπάω γιατί έχω κάνει πολλά κυνήγι μαζί του...αλλά θέλω να έχω ένα όπλο πιο ελαφρύ πιο εργονομικό και ευέλικτο Για το κυνήγι που με κέρδισε από την πρώτη μέρα που την κυνηγησα στα 18 μουΣε βλέπω να μην θέλεις να το αλλάξεις....η τιμή δεν είναι κακή...αλλά από άποψη βλητικής δεν ξέρω αν θα σου προσφέρει πολλά παραπάνω από τον Ρώσο
Μα το.παραδέχτηκα πιο.πάνω...βάζω τέτοια φυσιγγια πρώτον γιατί πάντα παίρνω τα καλύτερα και ακριβά ώστε να αποφύγω τυχόν βλάβες που μπορεί να προκαλέσουν πχ διπλή πυριτίδα στο φυσιγγι και τέτοια και δεύτερον νιώθω ασφάλεια...δεν έχω ρίξει σχεδόν ποτέ μου κάτω από 34 γραμμάρια στη μπεκάτσαΤώρα είδα την ηλικία σου....όταν διάβασα τόσο βαριές γομωσεις νόμιζα πως ήσουν άλλης ηλικίας.... χαχαχαχαχ Σίγουρα καλό είναι να χρησιμοποιούμε το φυσίγγιο που μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά....και να μην μας βοηθά βλητικα μας βοηθά σίγουρα ψυχολογικά και ξεκάθαρα η σκόπευση είναι θέμα κακής ψυχολογίας!
Τότε πιστεύω πως το franchi είναι πολύ καλή επιλογή!Τον ρωσο σου είπα.φίλε μ.τον αγαπάω γιατί έχω κάνει πολλά κυνήγι μαζί του...αλλά θέλω να έχω ένα όπλο πιο ελαφρύ πιο εργονομικό και ευέλικτο Για το κυνήγι που με κέρδισε από την πρώτη μέρα που την κυνηγησα στα 18 μου
Aν το γομαρι ο Ρωσος σε κλωτσαει κ εχεις αναπηδηση καννης-στομιου τοτε αντιλαμβανεσε τι μπορει να γινει με τα ιδια φυσιγγια σε ενα οπλο των 2700γρ κ μαλιστα κοντοκαννο..Γενικά δεν έχω θέμα στο κλωτσιμα αρκεί να μην αναπηδα η καννη...στον ρωσο έχω αυτό το.
Σωστή οπτική γωνία φίλε Τάσο!Aν το γομαρι ο Ρωσος σε κλωτσαει κ εχεις αναπηδηση καννης-στομιου τοτε αντιλαμβανεσε τι μπορει να γινει με τα ιδια φυσιγγια σε ενα οπλο των 2700γρ κ μαλιστα κοντοκαννο..
Τότε ρε παιδιά ο.ξάδερφος μου που βελτιώσε.το μπακαλ του και το έκανε 2780 και ρίχνει τα ίδια με.εμένα γιατί δεν του κλωτσαει καθόλουAν το γομαρι ο Ρωσος σε κλωτσαει κ εχεις αναπηδηση καννης-στομιου τοτε αντιλαμβανεσε τι μπορει να γινει με τα ιδια φυσιγγια σε ενα οπλο των 2700γρ κ μαλιστα κοντοκαννο..
Εσυ εχεις ριξει με αυτο το οπλο να δεις?Τότε ρε παιδιά ο.ξάδερφος μου που βελτιώσε.το μπακαλ του και το έκανε 2780 και ρίχνει τα ίδια με.εμένα γιατί δεν του κλωτσαει καθόλου
Δεν.έχω ρίξει είναι.η αλήθεια βαριά γομωση...παντός τον ρωσο τον έχω συνηθίσει...και έχω παρατηρήσει κάτι φίλε μ...όταν ρίχνω διασπορας 40 γραμμάρια κλωτσαει λιγότερο από όταν ρίχνω συγκέντρωση 36 γραμμάρια...φτάιει η μπαρπυτι ? Και στα χρυσή μπεκάτσα και στα ιταλικά.τα ζανολετι δεν νιώθω τόσο λακτισμα όσο πχ με το κονδορ που παρόλο που είναι δολοφινικο σαν δεύτερο στη μπεκάτσα με κουτουλαει άσχημα στον ώμο και στο ζυγοματικοΕσυ εχεις ριξει με αυτο το οπλο να δεις?
Ο καθενας μας μπορει να βλεπει διαφορετικα το λακτισμα.το να μην κλωτσαει παντως το θεωρω αδυνατο.
Δεν θελω σε καμια περιπτωση να σε αποτρεψω απο την αγορα του οπλου που σκέφτεσαι.Σε τα βαρη (που κατα την ταπεινη γνωμη μου γνωμη δεν ταιριαζουν για οπλα cal 12)πρέπει να γινεται κ η χρήση αναλογων φυσιγγιων..
Οχι δεν ειναι θεμα μπαρουτης,αλλα θεμα στησιματος του καθε φυσιγγιου..ει...και έχω παρατηρήσει κάτι φίλε μ...όταν ρίχνω διασπορας 40 γραμμάρια κλωτσαει λιγότερο από όταν ρίχνω συγκέντρωση 36 γραμμάρια...φτάιει η μπαρπυτι ? Και στα χρυσή μπεκάτσα και στα ιταλικά.τα ζανολετι δεν νιώθω τόσο λακτισμα όσο πχ με το κονδορ που παρόλο που είναι δολοφινικο σαν δεύτερο στη μπεκάτσα με κουτουλαει άσχημα στον ώμο και στο ζυγοματικο
Καλησπέρα ομάδα...θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα.πόζε πόυ μου έχει πάρει τα μυαλά το τελευταίο καιρό...είναι το Φρανκι feeling beccaccia.. Σκέφτομαι να το αγοράσω με το νέο έτος...θα ήθελα την γνώμη σας αν.αξίζει βλήτικα και ποιοτικά η αγορά του...κατέχω ένα baikal Mp27em πόζε και.θα ήθελα να μ.πείτε αν το Φρανκι υπερτερεί βλήτικα πάντα και ποιοτικά από το baikal...αποκλειστικά το θέλω για κυνήγι μπεκάτσα ορτυκι περδικα...