Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Οποτε βγάλω την γριά με την καμπούρα γίνεται κηδεία ... Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό η όντος σε διορθώνει αυτό το σκαλοπάτι
Νίκο κάποια αυτογεμή τα είχαν σχεδιάσει κυνηγοί και όχι μηχανολόγοι,designers,computers κ.λ.π.;)
ένα απ αυτά για μένα είναι και το Auto5 κι αν θες κι άλλα remington 1100 beretta 304 :)

Last edited:
Ανάμεσα σε Maxus,A5 και SX4 τι θα επιλέγατε και γιατί;
maxus καλύτερα υλικά κατασκευής,στιβαρό όπλο
κάννη με εργοστασιακό κώνο
καλύτερο κοντάκι από την sx4 στην πλαστική έκδοση
δοκιμασμένο με άριστες κριτικές :)
ΚΑΝΟΝΙ

Ανάμεσα σε Maxus,A5 και SX4 τι θα επιλέγατε και γιατί;
Γιωργο σίγουρα όχι την Α5, μιας και δε φημίζεται για την βλητικη της υπεροχη. Τωρα ανάμεσα στην Maxus και την Sx4 , μαλλον θα προτιμούσα την Μaxus.
Τωρα βεβαια επειδη μου ειχες πει ποια σου αρεσε εσενα, ξερω περιπου τι εχεις το μυαλο σου ... Ετσι νομιζω δηλαδηςςςς..
Οποια και να παρεις, αφου θα κανεις κοντακι θα γαζωνει. Κοιτα να πάρεις αυτη που υπερεχει βλητικα και προπαντος αυτη που γουσταριζεις καργα και ανελέητα!!
Αυτα σε πρωτη φαση. Θα το σκεφτω σαν να ηθελα να αγορασω εγω και θα σου απαντησω και σε δευτερο χρονο ξανα.

εεεεεεεεε και που σαι; Τι θα γινει με το δικαννό μου; :):)

Γιατί ρωτάς, έχεις τίποτα στο μυαλό σου Γιώργο .my man.
Μεταξύ Maxus και SX4 ............ Maxus.
Για το Α5 δεν έχω άποψη.
Κάτι έχω στο μυαλό μου Μιχαλιό.:D ;)

maxus καλύτερα υλικά κατασκευής,στιβαρό όπλο
κάννη με εργοστασιακό κώνο
καλύτερο κοντάκι από την sx4 στην πλαστική έκδοση
δοκιμασμένο με άριστες κριτικές :)
ΚΑΝΟΝΙ
Κατανοητός πλήρως!:) .RESPECT.
Γιωργο σίγουρα όχι την Α5, μιας και δε φημίζεται για την βλητικη της υπεροχη. Τωρα ανάμεσα στην Maxus και την Sx4 , μαλλον θα προτιμούσα την Μaxus.
Τωρα βεβαια επειδη μου ειχες πει ποια σου αρεσε εσενα, ξερω περιπου τι εχεις το μυαλο σου ... Ετσι νομιζω δηλαδηςςςς..
Οποια και να παρεις, αφου θα κανεις κοντακι θα γαζωνει. Κοιτα να πάρεις αυτη που υπερεχει βλητικα και προπαντος αυτη που γουσταριζεις καργα και ανελέητα!!
Αυτα σε πρωτη φαση. Θα το σκεφτω σαν να ηθελα να αγορασω εγω και θα σου απαντησω και σε δευτερο χρονο ξανα.

εεεεεεεεε και που σαι; Τι θα γινει με το δικαννό μου; :):)
Αδελφέ όπως ξέρεις είχα έντονα στο μυαλό μου την Affinity Sporting.
Αλλά το σκέφτομαι και λίγο αλλιώς.
Η Maxus είναι καψούρα από παλιά.
Ποιο δοκιμασμένο όπλο από την Franchi και σε γενικές γραμμές χωρίς προβλήματα.
Γιωργο να φανταστω σε 76αρα θα πας;
Όχι απαραίτητα.:)
Beretta 391 optima plus γιατι οι αλλες δεν την φτάνουν
.yelling.
Είστε εκτός θέματος κύριε μου....yel. .buy. .sarcastic.
Λοιπον πέραν της πλάκας αποκλείεται η α5.sx4 επισης οχι λογω πολυ μικρης διάστασης κοντακιου οπως επισης η μη παροχή φλαντζων αλλαγής κλίσης.οποτε σου μένει η maxus η οποια ειναι ωραίο οπλο
.well done. .well done.

Πάρε την carbon .shoot..,,,,,..exciting.

Και για να σε τσιτωσω πάρε μάτι τη maxus sporting με τα carbon που εχει ο καλκαντζακος.αν δεν ημουνα τόσο πολυ φαν της μπερετα αυτη θα την επαιρνα

Απίστευτα όμορφο όπλο η Carbon..love.
Αλλά επειδή θα γίνει κοντάκι δεν μου αρέσει να είναι ξύλο,και πλαστική η πάπια.
Οπότε η χρηματική διαφορά της Carbon με την ξύλινη θα πάει στο κοντάκι.

1. Sx4 σε σχεση με sx3 πιο χαμηλα ποιοτικα. (εχει γραψει σχετικη κριτικη ο Μακης). Εν ετη 2017 και χωρις φλαντζες....... Περιεργο κοντακι και σε μερικες ξυλινες παιζει η παπια. Η καννη ομως μαμαει οσοι την εχουν λενε τα καλυτερα
2. Α5 την εχω επωμισει μου αρεσε ωραια λαβη,γαμω τα κοντακια αλλα για την βλητικη της δεν ακουγονται τα καλυτερα. Εχουν ακουστει παρατραγουδα για εμπλοκες
3. Μaxus. Φουλ πακετο με φλατζες τσοκακια κλπ. Για τα τσοκακια οπως σε ολες τις εταιριες ειναι για την αγριογατα....οποτε πας σε aftermarket. Φιλοε που την ειχε uk μου λεγε οτι δεν κλωτσα καθολου. Μεγαλη ταβλα τοspeed loading, η καννη και το κοντακι. Στο επισημο site βγαζει την ξυλινη αν θυμαμαι καλα σε μη παραγωγη. Ο καλκαντζακος δεν την εχει στο site. Tσεκαρε αν εχει μεινει στοκ.
Αρα maxus και μια βραδια στα μπουζουκια με μαρια μπαντιδος....

Και για να σε τσιτωσω πάρε μάτι τη maxus sporting με τα carbon που εχει ο καλκαντζακος.αν δεν ημουνα τόσο πολυ φαν της μπερετα αυτη θα την επαιρνα

Εσυ με την baikala μας αναψες φωτιες....

Πάρε την καρμπον μετά μου πουλάς το κοντάκι και ανταλλάσσουμε τις πάπιες
.buy..buy..buy.
Χαχαχα καλό μου ακούγεται...:D

1. Sx4 σε σχεση με sx3 πιο χαμηλα ποιοτικα. (εχει γραψει σχρτικη κριτικη ο Μακης). Εν ετη 2017 και χωρις φλαντζες....... Περιεργο κοντακι και σε μερικες ξυλινες παιζει η παπια. Η καννη ομως μαμαει οσοι την εχουν λενε τα καλυτερα
2. Α5 την εχω επωμισει μου αρεσε ωραια λαβη,γαμω τα κοντακια αλλα για την βλητικη της δεν ακουγονται τα καλυτερα. Εχουν ακουστει παρατραγουδα για εμπλοκες
3. Μaxus. Φουλ πακετο με φλατζες τσοκακια κλπ. Για τα τσοκακια οπως σε ολες τις εταιριες ειναι για την αγριογατα....οποτε πας σε aftermarket. Φιλοε πουβτην ειχε uk μου λεγε οτι δεν κλωτσα καθολου. Μεγαλη ταβλα τοspeed loading, η καννη και το κοντακι. Στο επισημο site βγαζει την ξυλινη αν θυμαμαι καλα σε μη παραγωγη. Ο καλκαντζακος δεν την εχει στο site. Tσεκαρε αν εχει μειμει στοκ.

Ωραία ανάλυση Παναγιώτη..RESPECT. .well done.
Η ξύλινη βγαίνει φίλε και την ονομάζουν Maxus One.

.sarcastic. .terror.

Status
Not open for further replies.
Back