στα 2 συμφωνώ απόλυτα....με μια πρόταση η κάννη 66 με τσόκΣκέφτομαι να αγοράσω μια κάννη με τσοκ για την beretta....κάτι έχω δει στο car....όπως επίσης και ένα κοστούμι κοντάκι για το εργαλείο..για το κοντάκι ξέρω που θα απευθυνθώ....θέλω να διώξω και την δικιά μου κάνει 71 πόντους 2 αστρα
Μάκη έχω δει μια breda 71 πόντους και εξωτερικά τσοκστα 2 συμφωνώ απόλυτα....με μια πρόταση η κάννη 66 με τσόκ
στο 3ο όχι...μην δώσεις την 2αστερη θα σου λείψει σε καρτέρι φάσσας κράτα τη για 2-3 φορές το χρόνο![]()
πάρτην θα την χάσεις και θα χάσεις,μιλάμε για πολλή κάννηΜάκη έχω δει μια breda 71 πόντους και εξωτερικά τσοκ
Πόσο την βρίσκεις?Μάκη έχω δει μια breda 71 πόντους και εξωτερικά τσοκ
300€ ζητάειΠόσο την βρίσκεις?
Αυτό έχω ακούσει κατά γενική ομολογία Μάκη....σίγουρα ξέρεις καλά εσύ!είναι κάτι που μου χρειάζεται και όλο το αναβάλλω!πάρτην θα την χάσεις και θα χάσεις,μιλάμε για πολλή κάννη
την είχα σε 2καραμπίνες aries2 και σε μιά αδρανείας (benelli) μπορώ να σου μιλάω ώρες μέρες.....
αν πάρεις αυτή πούλα και την 2αστερη![]()
οι κάννες αυτές κρατάνε τιμή δυστυχώς300€ ζητάει
Μάκη την δικιά μου πόσο λες να την ζητήσω?οι κάννες αυτές κρατάνε τιμή δυστυχώς![]()
μέχρι 200 μια χαρά είναι,150 αν θες να φύγει άμεσαΜάκη την δικιά μου πόσο λες να την ζητήσω?
Καλα εσυ εισαι πιωμενος.συγκρινεις τη breda με τα εξωτερικά με τη κανη τη στάνταρ της μπερετα?κοψε τα ληγμενα ρεεεεεΜάκη έχω δει μια breda 71 πόντους και εξωτερικά τσοκ
Τι θέλει να πει ο ποιητής???Καλα εσυ εισαι πιωμενος.συγκρινεις τη breda με τα εξωτερικά με τη κανη τη στάνταρ της μπερετα?κοψε τα ληγμενα ρεεεεε
![]()
Γιάννη η αλήθεια είναι πως μόνο σε περπατητο για μπεκάτσα την θέλω...στο καρτέρι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...Εγώ στην 302 που έχω τις σταθερές κάνες σε 66 3* και 71 1* έχω δει φανταστικές τουφεκιές. Πάντως οι γνώστες λένε, οι κάνες με σταθερό εργοστασιακό τσοκάρισμα υπερέχουν βλητικά.
Γιαννη ειναι νεος και δε ξερει.θα κανει τις λαλακιες του και θα μαθει.εγω δε λεω τίποτ αλλο.ας παει σ ενα πινακα να δει τουφεκιες και να συγκρίνει.αυτές οι κανες εχουν κανει πολλους να κλαψουν και στο πινακα και σε τεστ διατρησης.φαντασου οτι θελει να πάρει μπενελι.αυτο τα λεει ολαΕγώ στην 302 που έχω τις σταθερές κάνες σε 66 3* και 71 1* έχω δει φανταστικές τουφεκιές. Πάντως οι γνώστες λένε, οι κάνες με σταθερό εργοστασιακό τλακάρισμα υπερέχουν βλητικά.
Το πιασες το νοημα η benelli ξαναβγαζει κανες με σταθερο τσοκ και 70αρες θαλαμες τυχεο ;Εγώ στην 302 που έχω τις σταθερές κάνες σε 66 3* και 71 1* έχω δει φανταστικές τουφεκιές. Πάντως οι γνώστες λένε, οι κάνες με σταθερό εργοστασιακό τσοκάρισμα υπερέχουν βλητικά.