Η αλλη επιλογη για καινουριο ειναι το lanber 2077
Μετα παμε σε κατι καλυτερο αλλα μετ/σμενο!
Μετα παμε σε κατι καλυτερο αλλα μετ/σμενο!
Το σκεφτομαι απλα θα ηθελα να παρω καινουριο μια φορα,γιατι ως τωρα καταφευγω σε μετ/σμενα!Πάντως νίκο δες αν μπορέσεις να πας σε μεταχειρισμένο του group που να έχει ίδιο σπείρωμα στα τσοκ ώστε να μην χτίζεις πάλι συλλογές και σου έρθει οικονομικά μια η άλλη.
Κάνε μας μια παρουσίαση ... Ζύγισμα σκανδάλη μέταλλα φινίρισμαΕγώ πάντως από το πλαγιοκαννο fausti που έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος, τώρα το αν είναι ίδιας ποιότητας όπλα δεν το ξέρω αλλά ένα xf4 θα το τσίμπαγα.
Μηπως ζαχαρωνεις την deluxe?Καμμιά σκεψη για sx4 που ναι και πιο οικονομικη?.xm.
Κοντόκαννο όπλο σίγουρα για να μην είναι μπροστόβαρο, ίσως 20αρι λόγω βάρους, αφού είναι κατά κανόνα πιο ελαφριά. Λέω ίσως, έχοντας συνηθίσει με το 12αρι να κυνηγάς 2 δύσκολα θηράματα, θέλει σιγουριά να πας στο 20αρι. Να ξέρεις όμως ότι με κατάλληλο συνδυασμό τσοκ-φυσίγγια κυνηγάς και λαγό κανονικότατα. πήγαινε σε ένα οπλοπωλείο και με αυτά ως δεδομένα άρχισε να επωμίζεις όπλα!!Καλησπερα κι απο μενα.Θελω να προβω στην αγορα οπλου και θα χρειαστω τη βοηθεια σας.Ο τυπος οπλων που μ αρεσει ειναι το πλαγιοκανν.Το προβλημα ειναι το εξης,πριν 10 χρονια ειχα τροχαιο ατυχημα με αποτελεσμα το δεξι χερι να εχει παραλυσει οποτε τουφεκαω μονο με το ενα, το αριστερο.Το οπλο που χρησιμοποιω ειναι ενα baikal μονοκανο 12 ga αλα ενω ειναι ελαφρυ οταν επομιζω το αισθανομαι μπροστοβαρο κ με κουραζει.Οποτε περιμενω να μου προτεινεται οπλο κ διαμετρημα.Τα κυνηγια που κανω ειναι λαγος και κουνελι.Ευχαριστω εκ των προταιρων
Οπως;θα βρεις και καλο μαλιστα
Και πολυ καλλα θα κανεις πολυ καλλο οπλοΕγω το χω πει... Αλλα θα το ξαναπω... Για καποιον λογο με τρωει ο κ...λος για την συνθετικη v3... Να παρει την θεση της ιταλιδας
Εδώ είσαι!Εγω το χω πει... Αλλα θα το ξαναπω... Για καποιον λογο με τρωει ο κ...λος για την συνθετικη v3... Να παρει την θεση της ιταλιδας
Το ειδα φιλε... Αλλα περιμενω να μαζεψω κατι λεφτα ακομα. Ειναι μακρυα... Δεν εχω καταληξει κιολας αν θα παρω αυτην ή την mobu country