Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Το οπλο το θέλω για καρτερι καθαρα.
Μου αρεσει η εντονη λαβη του, το οτι είναι με συνθετικα μέρη, η 76 άρα αχρωμιωτη κανη και φυσικα η τιμή...
Επισης Δεν είμαι υπέρ των magnum.
Οποτε Μαλλον φεύγω για Ναύπλιο
Απλά θα με ενδιέφερε και η αποψη καποιου κατοχου για το θέμα πιθανών εμπλοκων αν και απο ότι έμαθα φοράει αλλο συστημα σε σύγκριση με τις παλαιότερες 1100

Παίδες αυτό το όπλο απλά έχει 70άρα θαλάμη με τις δύο τρυπούλες μέσα που ρίχνει όλες τις γομώσεις αρκεί να είναι 70mm το φυσίγγι. Είχα πάρει μια τέτοια κάννη sporting από τον διαμαντόπουλο πριν χρόνια και η γιαγιά 1100 μου ρίχνει τα πάντα, από 24 γραμ. μέχρι semi magnum. Προσωπικά αν είχα τη δυνατότητα όλα μου τα όπλα θα τα είχα με 70άρα θαλάμη εφόσον δεν χρησιμοποιώ ούτε σκοπεύω να χρησιμοποιήσω magnum γομώσεις.

Παίδες αυτό το όπλο απλά έχει 70άρα θαλάμη με τις δύο τρυπούλες μέσα που ρίχνει όλες τις γομώσεις αρκεί να είναι 70mm το φυσίγγι. Είχα πάρει μια τέτοια κάννη sporting από τον διαμαντόπουλο πριν χρόνια και η γιαγιά 1100 μου ρίχνει τα πάντα, από 24 γραμ. μέχρι semi magnum. Προσωπικά αν είχα τη δυνατότητα όλα μου τα όπλα θα τα είχα με 70άρα θαλάμη εφόσον δεν χρησιμοποιώ ούτε σκοπεύω να χρησιμοποιήσω magnum γομώσεις.
Μαγκνουμ φυσηγγια οκ. ...Όχι μαγκνουμ καλικες με 42-45 γρ ομος? ?;)

Μου αρεσει η εντονη λαβη του, το οτι είναι με συνθετικα μέρη, η 76 άρα αχρωμιωτη κανη και φυσικα η τιμή...
Απλά θα με ενδιέφερε και η αποψη καποιου κατοχου για το θέμα πιθανών εμπλοκων αν και απο ότι έμαθα φοράει αλλο συστημα σε σύγκριση με τις παλαιότερες 1100
Μαγκνουμ φυσηγγια οκ. ...Όχι μαγκνουμ καλικες με 42-45 γρ ομος? ?;)
Σίγουρα αλλά εξαρτάται τι κυνήγια κάνει κανείς. Εγώ δεν πάω π.χ. για υδρόβια...τι να την κάνω την 76άρα θαλάμη?

Τόσες 1100 έχει με 400- 500 ευρώ

Πάρε μια και κάνε οτι κοντάκι θέλεις θα έχεις και ρεστα να παρεις τσοκ

Όλα τα κοντακια στις 1100 εχουν αρκετο πιστολε και κατά εναν περίεργο τροπο ταιριάζει σε πολύ κόσμο
Για μεταχειρισμένο έψαχνα...
Απλα στην τιμή αυτη και με 5 τσοκ έσω εξω της briley μαζι, νομιζω οτι συμφερει η αγορα της συγκεκριμένης...

Καλησπερα κι απο μενα.Θελω να προβω στην αγορα οπλου και θα χρειαστω τη βοηθεια σας.Ο τυπος οπλων που μ αρεσει ειναι το πλαγιοκανν.Το προβλημα ειναι το εξης,πριν 10 χρονια ειχα τροχαιο ατυχημα με αποτελεσμα το δεξι χερι να εχει παραλυσει οποτε τουφεκαω μονο με το ενα, το αριστερο.Το οπλο που χρησιμοποιω ειναι ενα baikal μονοκανο 12 ga αλα ενω ειναι ελαφρυ οταν επομιζω το αισθανομαι μπροστοβαρο κ με κουραζει.Οποτε περιμενω να μου προτεινεται οπλο κ διαμετρημα.Τα κυνηγια που κανω ειναι λαγος και κουνελι.Ευχαριστω εκ των προταιρων
Διαμετρημα 20 η 16 σε αντιστοιχη βαση και οχι 12αρα, με μήκος καννης 66 ειναι η προταση μου.

πάρε τηλ. πριν ξεκινήσεις ;)

Κωστα φαινεται πολυ καλο εμενα προσωπικα το μηκος καννης με χαλαει μονο..οαταν κεει χωρις φπα τι παιζει δηλ;;;χωρις αποδειξη;;;;
Δεν παίζει το Χωρίς ΦΠΑ...
Διαφημιστικό τρικ πρεπει να είναι
Έτσι έλεγα και εγώ για τις 76αρες Κάνες μέχρι που πηρα την 391 με 76 πόντους κανη και παροπλισα ολα τα όπλα μου

Τι αποψη εχετε για Anontonio ZOLI μοτενολο RITMO?
Την Antonio Zoli δεν τη είχα σε υπόληψη,αλλά έκανα λάθος.το Cronos το σκοπευτικο και το Columbus το κυνηγετικό φαίνονται εξαιρετικά όπλα με πολύ καλές κριτικές..Νικόλα το ritmo το έχω ακούσει.αλλα δεν ξέρω για το όπλο δεν το έχει και στο site η zoli,ίσως είναι κάποιο παλιό μοντέλο.ενας λαγοκυνηγος στο χωριό κυνηγάει με ένα zoli τώρα και 15 χρόνια και πρέπει να είναι το ritmo από ότι θυμάμαι.μου έλεγε ότι του αρέσει πολύ σαν όπλο χωρίς βλάβες.

Την Antonio Zoli δεν τη είχα σε υπόληψη,αλλά έκανα λάθος.το Cronos το σκοπευτικο και το Columbus το κυνηγετικό φαίνονται εξαιρετικά όπλα με πολύ καλές κριτικές..Νικόλα το ritmo το έχω ακούσει.αλλα δεν ξέρω για το όπλο δεν το έχει και στο site η zoli,ίσως είναι κάποιο παλιό μοντέλο.ενας λαγοκυνηγος στο χωριό κυνηγάει με ένα zoli τώρα και 15 χρόνια και πρέπει να είναι το ritmo από ότι θυμάμαι.μου έλεγε ότι του αρέσει πολύ σαν όπλο χωρίς βλάβες.
Ναι Γιαννη ειναι παλιοτερο πρεπει να βγηκς μεσα στη δεκαετια του 90, το cronos το εχουν στις υψηλες βαθμηδες στην Αμερικη

Status
Not open for further replies.
Back