Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τι αποψη εχετε για Anontonio ZOLI μοτενολο RITMO?
Νικόλα ειναι υψηλής ποιότητας όπλα στο φινίρισμα και στις κάννες από γερμανικό ατσάλι.
Τα ειδα σε έκθεση πριν 10 Χρονια Ιταλία είναι το κατι άλλο. Στην Ελλάδα νομίζω δεν υπαρχει αντιπροσωπεία.

είχα το παρακάτω μοντέλο ritmo το οποίο μου έσκαγε και τις 2 κάννες μαζί
φυσικά το πήγα πίσω αμέσως

7022.jpg

Μεταχηρισμενο το ειχες παρει η καινουργιο Μακη?
του κουτιού Νικόλα γι αυτό και δεν ασχολήθηκα αν φιαχνόταν
την 1η φορά που μου το έκανε έφαγα τέτοιο κλώτσημα που προσπαθώντας να συνέλθω σκεφτόμουν ότι το όπλο είχε ανοίξει και ήμουν τυχερός κι αρτιμελής :)

του κουτιού Νικόλα γι αυτό και δεν ασχολήθηκα αν φιαχνόταν
την 1η φορά που μου το έκανε έφαγα τέτοιο κλώτσημα που προσπαθώντας να συνέλθω σκεφτόμουν ότι το όπλο είχε ανοίξει και ήμουν τυχερός κι αρτιμελής :)
ασχημει εμπηρια αυτο θα το εχω στα υποψην

ασχημει εμπηρια αυτο θα το εχω στα υποψην
η επόμενη συνάντηση με την Zoli ήταν μετά από πολλά χρόνια που πήρα το breda pegasus κατασκευή antonio zoli και ίδιο με το μοντέλο columbus
πανέμορφο ποιοτικό φοβερό στα χέρια το πήρα πήγα κυνήγι και ήταν σαν να το είχαν φιάξει στα μέτρα μου,με τουφεκιές φαρμάκι
αυτό όμως που μου άρεσε σ αυτό το όπλο αυτό με χάλασε
η αποσπώμενη σκανδάλη κάθε 10 τουφεκιές ήθελε σφίξιμο με το άλλεν που συνόδευε το όπλο
με κούρασε αυτό και το πούλησα σε καλό μου φίλο που το αγόρασε για την ομορφιά του
από τότε η zoli για μένα ΔΕΝ :)

οταν έψαχνα για όπλο ειχα σοβαρά στο μυαλό το zoli columbus.. θυμάμαι είχε ενα προσφορά στα 1500 ο terramare .. αυτα τα όπλα μου αρέσουν παρα πολύ .. όσο για την σκανδάλη είναι ενα κόσμημα .. το εχω μετανιώσει που δεν το πήρα τότε :(
βέβαια αυτα που λέει ο Μάκης με βάζουν σε ένα προβληματισμό αλλα και πάλι μου αρέσει πολύ ! εύκολα θα διάλεγα ενα zoli απο ένα γκουερινι!
Κάντε λίγο υπομονή για τα Zoli μπορεί να τα φέρει κάποιος....
πολύ ενδιαφέρων αυτό Γεράσιμε... εύχομαι να έρθουν στην Ελλάδα! αναμένουμε νέα αν μάθεις κάτι !;)

Status
Not open for further replies.
Back