Κάντε λίγο υπομονή για τα Zoli μπορεί να τα φέρει κάποιος....
Νικόλα ειναι υψηλής ποιότητας όπλα στο φινίρισμα και στις κάννες από γερμανικό ατσάλι.Τι αποψη εχετε για Anontonio ZOLI μοτενολο RITMO?
Σιγά που θα υπηρχε μάρκα που δεν την ειχεςείχα το παρακάτω μοντέλο ritmo το οποίο μου έσκαγε και τις 2 κάννες μαζί
φυσικά το πήγα πίσω αμέσως
![]()
Μεταχηρισμενο το ειχες παρει η καινουργιο Μακη?είχα το παρακάτω μοντέλο ritmo το οποίο μου έσκαγε και τις 2 κάννες μαζί
φυσικά το πήγα πίσω αμέσως
![]()
του κουτιού Νικόλα γι αυτό και δεν ασχολήθηκα αν φιαχνότανΜεταχηρισμενο το ειχες παρει η καινουργιο Μακη?
αναλυσε το περισσοτερο θετικα και αρνητικα μεταξυ των δυο!!Guerini ασυζητητεί!
αλλα και το dt ειναι dt!!Πάρε την γκουεριναρα το καινούριο είναι καινούργιο
ασχημει εμπηρια αυτο θα το εχω στα υποψηντου κουτιού Νικόλα γι αυτό και δεν ασχολήθηκα αν φιαχνόταν
την 1η φορά που μου το έκανε έφαγα τέτοιο κλώτσημα που προσπαθώντας να συνέλθω σκεφτόμουν ότι το όπλο είχε ανοίξει και ήμουν τυχερός κι αρτιμελής![]()
εγώ ψηφίζω DTαλλα και το dt ειναι dt!!
η επόμενη συνάντηση με την Zoli ήταν μετά από πολλά χρόνια που πήρα το breda pegasus κατασκευή antonio zoli και ίδιο με το μοντέλο columbusασχημει εμπηρια αυτο θα το εχω στα υποψην
Κάθε εμπόδιο σε καλό Νικόλα...δυστηχως κυριοι<< το εχασα το κορμη πατριωτες>>.buy buy.
δεν πειράζει βρε κάθε εμπόδιο και καλόδυστηχως κυριοι<< το εχασα το κορμη πατριωτες>>.buy buy.
Κάθε εμπόδιο σε καλό Νικόλα...![]()
πόσο μ αγαπάς ρε;;;;;δεν πειράζει βρε κάθε εμπόδιο και καλό![]()
Να πιάσουμε κόκκινο!!! Πάμε στο "Φίλαθλοι και Σπόρ"πόσο μ αγαπάς ρε;;;;;![]()
πολύ ενδιαφέρων αυτό Γεράσιμε... εύχομαι να έρθουν στην Ελλάδα! αναμένουμε νέα αν μάθεις κάτι !Κάντε λίγο υπομονή για τα Zoli μπορεί να τα φέρει κάποιος....
οταν έψαχνα για όπλο ειχα σοβαρά στο μυαλό το zoli columbus..