Έχεις βρει κανένα και το σκέφτεσαι?Ναι Γιαννη ειναι παλιοτερο πρεπει να βγηκς μεσα στη δεκαετια του 90, το cronos το εχουν στις υψηλες βαθμηδες στην Αμερικη
Έχεις βρει κανένα και το σκέφτεσαι?Ναι Γιαννη ειναι παλιοτερο πρεπει να βγηκς μεσα στη δεκαετια του 90, το cronos το εχουν στις υψηλες βαθμηδες στην Αμερικη
κατι βρηκα Γιαννη αναμαινω να το δω απο κονταΈχεις βρει κανένα και το σκέφτεσαι?
τώρα μου άναψες το φιτίλι ΓερασημεΜετά από τα Krieghoff και τα Perazzi τα θεωρώ τα αμέσως καλύτερα όπλα..
Πες χαρακτηριστικά .κανη,τσοκ?κατι βρηκα Γιαννη αναμαινω να το δω απο κοντα
Πες χαρακτηριστικά .κανη,τσοκ?
τώρα μου άναψες το φιτίλι Γερασημε
Εσένα τι σε κόφτει Γιάννη? Αχαχαχα
Χαχα συζήτηση να γίνετε να περνάει η ώρα...παντως πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες για τα zoli..όταν έψαχνα όπλο είχα βρει ένα Cronos καινούριο σε μαγαζί στην Πάρο..
Εχει τσοκ κανη σαν το δικο σουΠες χαρακτηριστικά .κανη,τσοκ?
το ΣΚ μαλλωνΠήγαινε δες το..
Γερασιμε ηταν ενα trap μοντελο που βγαζει με τσοκακια χωρις επιλογεα.μου ειχε στειλει και βιντεο να το δω.γυρω στα 4000€ μου ειχε πει.Πόσο Γιάννη?
Το χα ρίξει σε ένα Fun shooting της Zoli πρόπερσυ στην Ιταλία
Στην Αμερική τα guerini έχουν ανεβεί παρά πολύ . Έχει πολύ δυνατή αντιπροσωπεία . Κι εγώ σε guerini θα σου έλεγα αν είναι αυτό η το beretta. ( αλλά , κοιτά κι λίγο προς Miroku!!!) έχω το Mk 70 κι είναι βράχος !εγω ειμαι αναμεσα σε guerini summit ascent καινουριο η dt10 μεταχειρισμενο για τραπ.ακουω γνωμες!!
ωντος υσχει αυτο που λες για αντιπροσωπεια μονο ενα δυο καταστηματα εχω δει που ειχαν αλλα κ αυτα πρεπει να ηταν μεταχειρισμενα το θεμα ειναι οτι αν παθει κατι το ποσο επισκεβασιμο ειναι κ αν μπορει να φτιαχτει εστω κ απο ενα οπλουργοΤα Ζοli ειναι πολυ καλα οπλα!!ομως δεν υπαρχει αντιπροσωπεια στην ελλαδα!!αρα δυσκολα βρισκεις ακρη αν το οπλο παθει κατι!!τα ειχα ψαξει τα zoli αλλα δεν τα βεισκεις πουθενα στην ελλαδα!!