Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παλι απο τη σημερινη έπισκεψη,Σκοπευτικα αλληλεπιθετα:
Blaser F16 sporting,browning 525 sporter one,caesar guerini tember,franchi feeling sporting,beretta 686 sporting..ολα 76cm..

CxTXaH0.jpg

Blaser F16 sporting,browning 525 sporter one,caesar guerini tember,franchi feeling sporting,beretta 686 sporting..ολα 76cm..

CxTXaH0.jpg
Γιαννη το εξω δεξια ειναι στην κατοχι μου δεν θα το σχολιασω....αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να αποχτησω κ το εξω αριστερα...love1.

CxTXaH0.jpg
παρακαλώ τέτοιες προκλητικές, πρόστυχες επαχθείς και επονείδιστες φώτος να δημοσιεύονται κατόπιν προειδοποιήσεως.... .buy buy.Τι φωτιές μας βάζεις Γιάννη!!!!! .hair.που ειναι τα ρημαδια .money.

remington κάννη κορυφαία
το στήσιμο του όπλου παραπέμπει σε σκοπευτική χρήση και δεν ξέρω πόσο μπορεί να σε βοηθήσει σε κυνηγητική χρήση
το grip(χούφτα)στο κοντάκι δείχνει ότι είναι για στήσιμο στο βατήρα και μπαμ μπούμ πιατάκια
όμορφο γιατί πρέπει να τσιμπήσει ο καταναλωτής :)

Νομίζω δεν θα σε βολέψει το όπλο αυτό σε κυνήγι . Άλλωστε υπάρχουν τόσα πολλά μεταχειρισμένα 1100 σε καινούργια κατάσταση που θα βρεις αυτό που ψάχνεις . Είναι σκοπευτικο όπλο το συγκεκριμένο .

Δεν βλέπω το λόγο το συγκεκριμένο μοντέλο να μην προορίζεται (και) για κυνηγετική χρήση στο καρτέρι. Αν εξαιρέσουμε την αισθητική στο κοντακι κατά τ' αλλα πιστεύω είναι μία χαρά. Έντονο πιστολε για άμεσο έλεγχο και ρυθμίσεις σε χτένι και πέλμα που μπορείς να φέρεις το κοντακι πολλή κοντά στα μέτρα σου.

το συγκεκριμενο οπλο δεν περνει magnum φυσιγγια το εχουν φτιαξει να παει πολυ καλα τα σκοπευτικα κ τις ελαφριες γωμοσεις,παντος ειναι φοβεροι προσφορα δεν ξερω τι κυνηγια κανεις αλλα για καρτερια τσιχλας με σκοπευτικα θα παει ταπα επισεις κ φασσες με λιγα γραμαρια πιστευω δε θα εχεις κανενα προβλημα

Σαν όπλο μου αρέσει παρά πολύ.το έχω ξανακοιταξει το συγκεκριμένο,αλλά μόλις ειδα την τιμή στα 1900€,λέω πολλα.τωρα στα 1150€,κατά την γνώμη μου το όπλο είναι τρελή προσφορά.σε 76cm που βγαίνει και με τα πολύ καλά βλητικα χαρακτηριστικά που αποδεδειγμένα έχει,θα ειναι φωτιά σε ανοιχτά καρτερία παντως θηράματος..το κοντάκι παίρνει πολλές ρυθμίσεις και αν ξέρεις τι θες σου λύνει τα χέρια.

το συγκεκριμενο οπλο δεν περνει magnum φυσιγγια το εχουν φτιαξει να παει πολυ καλα τα σκοπευτικα κ τις ελαφριες γωμοσεις,παντος ειναι φοβεροι προσφορα δεν ξερω τι κυνηγια κανεις αλλα για καρτερια τσιχλας με σκοπευτικα θα παει ταπα επισεις κ φασσες με λιγα γραμαρια πιστευω δε θα εχεις κανενα προβλημα
Νικόλα λογικά μέχρι semi-magnum δεν θα έχει θέμα.αρα μπορεί να κάνει όλα τα κυνήγια μέχρι και αγριόχοιρο..το θέμα που με ανησυχεί είναι ότι στα χαρακτηριστικά λέει άψογη λειτουργία με σκοπευτικα και ΕΛΑΦΡΙΑ κυνηγετικά..το επισημαινεις και εσυ αυτό.δηλαδή πιο βαριά κυνηγετικά 70mm θα έχει θέμα? Μήπως έχει καμία ρύθμιση το σύστημα αερίων για ελαφριές γόμωσεις και αυτο είναι θέμα στο κυνήγι αν θες να ρίξεις semi-magnum 70mm φυσίγγια..

Νικόλα λογικά μέχρι semi-magnum δεν θα έχει θέμα.αρα μπορεί να κάνει όλα τα κυνήγια μέχρι και αγριόχοιρο..το θέμα που με ανησυχεί είναι ότι στα χαρακτηριστικά λέει άψογη λειτουργία με σκοπευτικα και ΕΛΑΦΡΙΑ κυνηγετικά..το επισημαινεις και εσυ αυτό.δηλαδή πιο βαριά κυνηγετικά 70mm θα έχει θέμα? Μήπως έχει καμία ρύθμιση το σύστημα αερίων για ελαφριές γόμωσεις και αυτο είναι θέμα στο κυνήγι αν θες να ρίξεις semi-magnum 70mm φυσίγγια..
Γιαννη δεν νομιζω να εχει καποια ρυθμιση στο συστημα μονο στην κανη ειναι που εχει θαλαμη που θα εχει διαμετρο 70cm τωρα αν ειναι σε 36-38 γραμ δεν νομιζω να εχει θεμα αρκει να ειναι 70cm ο καλυκας τωρα απο ανακρουση κ δεν ξερω εξαλου βγηκε να ριχνει πολλα φυσιγγια κ οι αμερκανοι κ στα σκοπευτικα εχουν αρκετες πιεσεις

Status
Not open for further replies.
Back