Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
άστα πατριώτη .. η γνωμάτευση ιδικού το επιβεβαιώνει !!

.vert funny.
Αυτό που εχω να σου πω ,είναι ένα. Φίλε έμπλαιξες με πολύ τρελογιατρό .
.my man.Τυχαίνει να τον ξέρω και μάλιστα είναι πολύ πειραγμένος
Θέλει κι αυτός γιατρό !!!
.sarcastic.

καλημερα και απο εδω! χθες μιλουσα με εναν Χανιωτη σκηταδορο εδω που κατεχει 5 πανελληνια πρωταθληματα,του ελεγα για οπλα στο σκοπευτηριο γενικα..μου λεει μονο beretta μην κοιτας τιποτα αλλο..στο skeet μου λεει απο τα 10 μεταλλια τα 9 ειναι με beretta,στο trap μου λεει κατι παει να κανει η perazzi,μισα-μισα τα μεταλλια με την beretta..μην κοιτας αλλα οπλα μου λεει μονο beretta..κατι θα ηξερε.που να του ελεγα οτι πηρα blaser,χαχα...

καλημερα και απο εδω! χθες μιλουσα με εναν Χανιωτη σκηταδορο εδω που κατεχει 5 πανελληνια πρωταθληματα,του ελεγα για οπλα στο σκοπευτηριο γενικα..μου λεει μονο beretta μην κοιτας τιποτα αλλο..στο skeet μου λεει απο τα 10 μεταλλια τα 9 ειναι με beretta,στο trap μου λεει κατι παει να κανει η perazzi,μισα-μισα τα μεταλλια με την beretta..μην κοιτας αλλα οπλα μου λεει μονο beretta..κατι θα ηξερε.που να του ελεγα οτι πηρα blaser,χαχα...
Τι λες τωρα μονο μπερετα ε γιατι άραγε?
.sarcastic.

Στο skeet κυριαρχεί η beretta με πολύ μικρή διαφορά από την perazzi στο trap κυριαρχεί η perazzi μακραν!!! Αν ειναι λάτρης της beretta δεν θα σου πει κάτι άλλο! Και τα καλά beretta είναι μόνο 2 και αυτά υπερτιμημένα, αλλά το όνομα είναι όνομα!! Με τα λεφτά που δινει ο κάθε ένας προσπαθεί να πάρει το καλύτερο, και εσύ Γιάννη καλά έκανες και πείρες blaser!

Status
Not open for further replies.
Back