Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Στο skeet κυριαρχεί η beretta με πολύ μικρή διαφορά από την perazzi στο trap κυριαρχεί η perazzi μακραν!!! Αν ειναι λάτρης της beretta δεν θα σου πει κάτι άλλο! Και τα καλά beretta είναι μόνο 2 και αυτά υπερτιμημένα, αλλά το όνομα είναι όνομα!! Με τα λεφτά που δινει ο κάθε ένας προσπαθεί να πάρει το καλύτερο, και εσύ Γιάννη καλά έκανες και πείρες blaser!
παντως αυτο που λες οτι τα beretta (692,DT11) ειναι υπερτιμημενα μηπως ειναι μονο στην Ελλαδα? γιατι μου το ειπε αυτο,οτι εδω οι τιμες beretta ειναι πολυ ψηλα σε σχεση με αλλες χωρες.

Δυστυχώς ναι όλα έχουν ανέβει στο θεό! Εγώ δεν θα κοίταγα ποτέ για καινούριο, υπάρχουν οπλάρες που λόγο μικρού ονόματος πωλούνται σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με τα καινούρια και σε σχέση με τις 2 πολυδιαφημισμένες perazzi beretta!!

καλημερα και απο εδω! χθες μιλουσα με εναν Χανιωτη σκηταδορο εδω που κατεχει 5 πανελληνια πρωταθληματα,του ελεγα για οπλα στο σκοπευτηριο γενικα..μου λεει μονο beretta μην κοιτας τιποτα αλλο..στο skeet μου λεει απο τα 10 μεταλλια τα 9 ειναι με beretta,στο trap μου λεει κατι παει να κανει η perazzi,μισα-μισα τα μεταλλια με την beretta..μην κοιτας αλλα οπλα μου λεει μονο beretta..κατι θα ηξερε.που να του ελεγα οτι πηρα blaser,χαχα...
Γιατί αυτός που πήρε το χρυσό αν έριχνε με περατζι, γκαμπα ,κριενκνοφ ,mts , θα το έχανε....?

Η καλύτερη επιλογή για εμένα σε beretta είναι το ase 90 sporting σε πολύ καλή κατάσταση.Πριν τέσσερα χρόνια είχα την τύχη να τουφεκίσω με ase 90 trap στο σκοπευτήριο και έπαθα πλάκα από την κορυφαία ποιότητα και βλητική απόδοση του.

Η καλύτερη επιλογή για εμένα σε beretta είναι το ase 90 sporting σε πολύ καλή κατάσταση.Πριν τέσσερα χρόνια είχα την τύχη να τουφεκίσω με ase 90 trap στο σκοπευτήριο και έπαθα πλάκα από την κορυφαία ποιότητα και βλητική απόδοση του.
αυτος που μιλουσα χθες με ase 90 skeet εριχνε..μου ελεγε τι οπλαρα που ηταν..

Ά για σου! Ase 90 κορυφαίο αλλά δεν βγένει πλέων. Παίζει όμως σε πολύ καλές τιμές στα μεταχειρισμένα! Και καμία σύγκριση με το dt. Όμως δεν πήγε καλά σε πωλήσεις για αυτό και σταμάτησε. Ήταν πολύ ακριβό και όποιος είχε τα λεφτά γιανα το αγοράσει επέλεγε το so με κάτι παραπάνω!!! Μετά έβγαλε τα dt σαφώς πιο οικονομικά για να κτηπίσει τα perazzi!

Δυστυχώς ναι όλα έχουν ανέβει στο θεό! Εγώ δεν θα κοίταγα ποτέ για καινούριο, υπάρχουν οπλάρες που λόγο μικρού ονόματος πωλούνται σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με τα καινούρια και σε σχέση με τις 2 πολυδιαφημισμένες perazzi beretta!!
Για πες μα ς ποιες εννοεις;;;οντως γενικα τα ποζε παιζουν πολυ ψηλα κ δν μπορω να καταλαβω το λογο...

ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ!! οπως ολοι ξερετε εχω ξετρελαθει με την win κι εχω πολλες ευκαιριες με το οπλο αυτο ακομα. Οστοσο θα θελα κι ενα ακομα για δευτερο καθως η ιταλιδα μαλλον θα φυγει. Για μια φινιξ κοιταω η την v3 που χω βαλει καιρο στο ματι. Τι λετε?

Status
Not open for further replies.
Back