Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
ότι και να πάρεις αργά η γρήγορα θα φτιάξεις κοντάκι ( εκτός και αν είσαι η περίπτωση ) οπότε μη σε προβληματίζει αυτό,,,είσαι ψηλός λογικά θα έχεις μακρυά χέρια και μεγάλη παλάμη σωστά ;
Θα ήθελα να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες για νεο κοντάκι. Μέσος όρος είμαι κ με τα κυνηγετικα κοντακια δεν είχα ιδιαίτερο θέμα. Ισως λιγο καστ οφ θα μου χρειαζόταν

Καλησπερα! Ξερει μηπως καποιος φιλος ποσο κοστιζει ενα miroku 7000; Τ οπλο ειναι με τσοκακια portinh απ την μανα του και εχει 76 ποντους καννη. Εχω βρει ενα γι ανταλλαγη αλλα δεν ξερω την αξια του. Ευχαριστω.

παιδια εγω που ειμαι ειμαι 1,69 ουτε 1,70 τα 76αρια σπορτιν οπλα που επιασα στα χερια δεν εδιχναω εμπροστοβαρα που να ειναι κουραστικα ισως σε 81 να φενετε λιγο οσο οσο για τα κοντακια ειδικα το winchester select sporting πιο κυνηγετικο δε γινετε
προσοπικα που δεν με ενδιαφερει το μαγκουμ κ τα εναλαξιμα τσοκ θα επερνα τραποντουφεκο

Αν δεν έχει πρόβλημα το όπλο είναι τρελή ευκαιρία. Πόσο μάλλον αν στην ίδια τιμή δίνει και το εργοστασιακό sporting κοντάκι. Ωραίο τουφέκι..
Μόνο που για μένα το 71 είναι κοντό...αλλά δεν παύει να είναι ευκαιρία!

τα συσσωματωμένα σκάγια όμως δεν εκτρέπονται από την πορεία της τουφεκιάς; πως βρήκαν τόσο μακριά το πράσινο και το κατέβασαν...
εγώ πιστεύω είναι θέμα κάννης

Δοκιμασε σε χαρτονια να δεις συσσωματωσεις.Αν εχει ζεστη και ειναι και λιγο φορτωμενο σε μπαρουτι.
Εκτροπες εχουμε οχι μονο σε κολημενα σκαγια.Γενικα στα ακριανα τους αρεσει να βολταρουν.

Status
Not open for further replies.
Back