Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τελικά μου βγήκατε πολύ οι μαξουλιαρηδες .sarcastic. .sarcastic.
Ωραίο όπλο βολικό, κανη δυναμίτης.... Ανάκρουση την ξεχνάς... Στα κυνηγια φερμας θα χρειαστείς μισοταπα γιατί βγάζει σφιχτη τουφεκια, στο καρτέρι θα την απολαύσεις! Εγώ την έχω σε 66 εκ καννη και με έχει βολέψει μια χαρά!
Κωστή τσοκακια μαμά;

Ναι τα εχω κοιταξει και τα εχω φέρει στα μέτρα μου δεν γίνεται με τα αλλα οπλα να μην χανω και με αυτην να μου κάνουν αερα. Τουφεκαω και κανουν λες και δεν ακουν την τουφεκια
90% οι τουφεκιες σου πανε πάνω εαν εχεις πχ την Α κλίση και σου κάθετε καλα η ρίγα όταν σκοπευεις στον πινακα μαλλων στους ιπταμενους στόχους καρατας πιό όρθια στάση αυτό το καταλαβενεις όταν σε χτυπα στο ζυγοματικο το κοντάκι οταν πχ δωκιμαζεις στον πινακα ενώ στον ιπταμενο στόχο δεν καταλαβαινεις καθόλου ανάκρουση

Κωστή τσοκακια μαμά;
Μαμά και 2 carlson's χρησιμοποιώ Ηλία, αν τα μαμά ήταν έσω έξω δεν θα έπαιρνα τα carlson's για αρχή σίγουρα... Για την ευκολία της αλλαγής μιλάω πάντα, βλητικα εμένα μια χαρά μου φάνηκαν και ωραία σκοτώματα πήρα!

90% οι τουφεκιες σου πανε πάνω εαν εχεις πχ την Α κλίση και σου κάθετε καλα η ρίγα όταν σκοπευεις στον πινακα μαλλων στους ιπταμενους στόχους καρατας πιό όρθια στάση αυτό το καταλαβενεις όταν σε χτυπα στο ζυγοματικο το κοντάκι οταν πχ δωκιμαζεις στον πινακα ενώ στον ιπταμενο στόχο δεν καταλαβαινεις καθόλου ανάκρουση
Δεν ξέρω τι να πω η Α κλιση ηταν τωρα εχω την C και πάλι κατι δε μου αρέσει

Καλημέρα ενας φιλος μου δίνει ενα super pose ιταλικο την μαρκα δεν την θυμαμαι εχει σταθερό τσοκ 3/5 μονοσκανδαλο magnum 3 κιλα βαρος μοντε καρλο κοντακι 61 πόντους κανη το δίνει 600ευρω και σκέφτομαι να το παρω για ολα τα κυνηγια εκτός παπια λαγο τι λετε θα με βολεψει??

Καλημέρα ενας φιλος μου δίνει ενα super pose ιταλικο την μαρκα δεν την θυμαμαι εχει σταθερό τσοκ 3/5 μονοσκανδαλο magnum 3 κιλα βαρος μοντε καρλο κοντακι 61 πόντους κανη το δίνει 600ευρω και σκέφτομαι να το παρω για ολα τα κυνηγια εκτός παπια λαγο τι λετε θα με βολεψει??
τι μάρκα είναι Παναγιώτη σε τι κατάσταση είναι;;;; αν αξίζει την τιμή του σύμφωνα με την αγορά σήμερα :)

πες μας μαρκα και θα σου πουμε.και στο παπι χαραμα και σουρουπο ,και στον λαγο καβαλα μπορεις να το χρησιμοποιησης .

τι μάρκα είναι Παναγιώτη σε τι κατάσταση είναι;;;; αν αξίζει την τιμή του σύμφωνα με την αγορά σήμερα :)
Συγνώμη αλλα μαρκα δεν θυμάμαι το μονο που θυμάμαι ειναι οτι είναι Ιταλικο ειναι καινουργιο περυση το πηρε το ειχε μονο μπεκατσα περδικα έκανε πολυ λιγα κυνηγια

Mε την οικονομηκη κατάσταση που εικρατει θα επερνα μεταχειρισμένο γτ είσαι περιπου στα μισά λεφτά κι αν δε σου κανει το δινεις χωρίς να χασεις ευρο ενώ αν πας σε καινούργιο και δε σε βολεψει βγαινεις χαμένος απόψη μου είναι για καινούργιο βρησκεις ένα παιδι και το τουφεκας το οπλο πρωτά να το δεις καλά και μετά προχωρας

Mε την οικονομηκη κατάσταση που εικρατει θα επερνα μεταχειρισμένο γτ είσαι περιπου στα μισά λεφτά κι αν δε σου κανει το δινεις χωρίς να χασεις ευρο ενώ αν πας σε καινούργιο και δε σε βολεψει βγαινεις χαμένος απόψη μου είναι για καινούργιο βρησκεις ένα παιδι και το τουφεκας το οπλο πρωτά να το δεις καλά και μετά προχωρας
Και αυτό μεταχειρησμενο είναι αλλα εχει ρίξει ελαχιστα φυσιγγια

Δεν ξέρω τι να πω η Α κλιση ηταν τωρα εχω την C και πάλι κατι δε μου αρέσει
χαλαρωσε βγαλε τις αρνιτικες σκέψεις απο το μυαλό μην εστιαζεις και ελενχεις την ριγα σου την ωρα της βολης και ορμα μη μασας και εγώ το ίδιο ππρόβλημα είχα στην αρχή με την m2

Με 700 βρισκεις maxus που έχει ίσια ρίγα αν και θα δυκολευτεις για μεταχειρη γτ δεν πολουντε και αυτό λέει πολλα

Για κυνηγια φερμας ειναι σιγουρο οτι θα βολευει ειδικα αν κυνηγας σε πολυ πυκνο,αλλα κ σε περδικα σε πολυωρο περπατημα,
το θεμα ειναι αν αξηζει σε θεμα τιμης με κατασταση οπλου κ γενικα ποσο αξηζε το οπλο
κ το κυριοτερο να το δοκημασεις να δεις αν σου τεριαζει το κοντακι κ τι θα χρειαστει να το φερεις στα μετρα σου

Για κυνήγια φερμας και κοντινές μπηχτές μια χαρά, αν και προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε το μήκος 61 σε δίκανο. Στο καρτέρι όμως από σκοπευτικης άποψης ( σκοπευτικη γραμμή για μακρινές τουφεκιές) πιστεύω υστερεί.

Για κυνήγια φερμας και κοντινές μπηχτές μια χαρά, αν και προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε το μήκος 61 σε δίκανο. Στο καρτέρι όμως από σκοπευτικης άποψης ( σκοπευτικη γραμμή για μακρινές τουφεκιές) πιστεύω υστερεί.
Δλδ μονο για φερμα? Γιατί εγω το σκεφτόμουν να το περνω και στην φασσα και στα γουρούνια

Status
Not open for further replies.
Back