Αν η πάπια l4s είναι βάρκα η xlr πρέπει να είναι τράταΗ πάπια της μαξους είναι πιο χοντροκομμένη από της l4s; Έπιασα μια φαμπαρμ στην έκθεση και η πάπια της μου φάνηκε σαν βάρκα ...
Αν η πάπια l4s είναι βάρκα η xlr πρέπει να είναι τράταΗ πάπια της μαξους είναι πιο χοντροκομμένη από της l4s; Έπιασα μια φαμπαρμ στην έκθεση και η πάπια της μου φάνηκε σαν βάρκα ...
Δες και Bottomland με ενδιαφέρει αλλά και optifadeΒρήκα μερικές αλλά όχι optifade marsh τώρα επειδή δεν έχω χρόνο θα ψάξω το βράδυ αν βρω θα σου στείλω....
Βερεττα, όταν έπιασα τη φαμπαρμ είπα ότι αποκλείεται να συνηθίζεται αυτή η αίσθησηΣε Benelli beretta είσαι μαθημενος??
Bottomland βρήκα φίλε μου....το άλλο με δυσκολεύει να το βρω χεχεχεΔες και Bottomland με ενδιαφέρει αλλά και optifade
Δηλαδη μετα με δουλεψε οτι πηρε 1850 ευρωΜην ασχοληθης δεν αξιζει,νομιζω αυτα τα εφερνε παλια ο καραμανιδης.
Θα είχε πάρει 3 και το ξέχασε να στο πει μωρέ....Δηλαδη μετα με δουλεψε οτι πηρε 1850 ευρω
Δεν θυμαμαι τι τιμη ειχαν αλλα δεν περπατησαν καθολου.Δηλαδη μετα με δουλεψε οτι πηρε 1850 ευρω
Δεν θυμαμαι τι τιμη ειχαν αλλα δεν περπατησαν καθολου.
Δηλαδη δεν αξιζει να μην το συζητησω καν για να το αγοράσω? Καποια γνωμη για καποιο αλλοΘα είχε πάρει 3 και το ξέχασε να στο πει μωρέ....
από & κλείεται=αποκλείεταιΔηλαδη μετα με δουλεψε οτι πηρε 1850 ευρω
Μεχρι 650ευρωΑπο μεταχειρισμενα σουπερ ποζε? Μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις?
Μεχρι 650ευρω
Αξίζουν τα τουρκικα?lanber, bettinsoli, baikal, μερικα στα γρηγορα.
ξεχασα κ τα τουρκικα! ata κλπ..
Καλύτερα lanber το έχει ένας ξα μου και ένας φίλος μόνο καλά έχουν να πουν και από τουφέκια δύναμη σε κόντρα με sbe στα ίδια μέτρα ίδιο τσοκ το μπετονι ούτε κουνήθηκε με την sbe ενώ με το lanber πήγε κάνα 2 μέτρα πίσω....πάρτο καινούργιο γύρω στα 900 το πήρε ο φίλος πριν 3 χρόνια....Αξίζουν τα τουρκικα?
Καλύτερα lanber το έχει ένας ξα μου και ένας φίλος μόνο καλά έχουν να πουν και από τουφέκια δύναμη σε κόντρα με sbe στα ίδια μέτρα ίδιο τσοκ το μπετονι ούτε κουνήθηκε με την sbe ενώ με το lanber πήγε κάνα 2 μέτρα πίσω....πάρτο καινούργιο γύρω στα 900 το πήρε ο φίλος πριν 3 χρόνια....
Μονοδρομος για σενα η lanber η boito.το lanber σαφως καλυτερο.και τα betinsoli πολυ ωραιο ζυγισμα και τουφεκιες αλλα ειχαν τα προβληματακια τους,εκτος αμα το βρεις απο γνωστο.Αξίζουν τα τουρκικα?
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!Μονοδρομος για σενα η lanber η boito.το lanber σαφως καλυτερο.και τα betinμονο καλα λογια εχω ακουσει γι αυτα τα οπλα.
ισως να ειναι κ ο λογος που εκλεισε το εργοστασιο... τα πωλουσαν υποκοστολογημενα!
soli πολυ ωραιο ζυγισμα και τουφεκιες αλλα ειχαν τα προβληματακια τους,εκτος αμα το βρεις απο γνωστο.Καλύτερα lanber το έχει ένας ξα μου και ένας φίλος μόνο καλά έχουν να πουν και από τουφέκια δύναμη σε κόντρα με sbe στα ίδια μέτρα ίδιο τσοκ το μπετονι ούτε κουνήθηκε με την sbe ενώ με το lanber πήγε κάνα 2 μέτρα πίσω....πάρτο καινούργιο γύρω στα 900 το πήρε ο φίλος πριν 3 χρόνια....
Νομίζω διπλό τουφεκουσαν πολλά..... όντως τα lanber αξίζουν ο φίλος έχει το 2087 και σκίζει και από ομορφιάΜονοδρομος για σενα η lanber η boito.το lanber σαφως καλυτερο.και τα betinsoli πολυ ωραιο ζυγισμα και τουφεκιες αλλα ειχαν τα προβληματακια τους,εκτος αμα το βρεις απο γνωστο.
Μονοδρομος για σενα η lanber η boito.το lanber σαφως καλυτερο.και τα betinsoli πολυ ωραιο ζυγισμα και τουφεκιες αλλα ειχαν τα προβληματακια τους,εκτος αμα το βρεις απο γνωστο.