Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Δεν θεωρώ ότι θα κάνει εμπλοκή ούτε το έχω σίγουρο αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει!!!
Εγω μεσα σε 2 χρονια εχω περισσοτερες εμπλοκες με αδρανεια απο οπλο αεριων 25 χρονων.
Ειναι να μην σου πεσει το φλουρι που λενε....

Ανεξηγητες εμπλοκες Αλεξ?
Tα εχω πει και στο αναλογο θεμα.Πρεπει να ειναι εργοστασιακο το θεμα,γιατι το οπλο
αυτο ειναι υβριδιο....Αριστερο κλειστρο αλλα cut off και επαναφορα του κλειστρουυ
δεξια,χαμος γινεται .sarcastic. Που και που το θυμαται και κανει εμπλοκη σε διαφορα φυσιγγια.

Δεν θεωρώ ότι θα κάνει εμπλοκή ούτε το έχω σίγουρο αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει!!!
Τίποτα δεν είναι πιθανό τελη...τα έχουμε δει πλέον όλα... απλά θα σου πω όπλο αερίων 3 χρόνια ακαθάριστο δεν έχει κάνει ούτε μισή.. και από κάτω όπως βλέπεις ο Αλεξ έχει θέμα... και μπορεί να γίνει και το αντίθετο.. μέχρι στιγμής και τα δυο όπλα μου δεν έχουν κάνει ποτε... τη browning την έχω ακαθάριστη και δε σκοπεύω να τη καθαρίσω να δω μέχρι που θα φτάσει και αν λυγίσει... είτε σε εμπλοκές είτε μέχρι να μπουκώσει από τη μπίχλα... και έχει μετρήσει πολλά φυσιγγια μέχρι ώρας... βέβαια οι εμπλοκές είναι το τελευταίο χαρτί... αρχικά είναι τα μηχανικά προβλήματα...

Τίποτα δεν είναι πιθανό τελη...τα έχουμε δει πλέον όλα... απλά θα σου πω όπλο αερίων 3 χρόνια ακαθάριστο δεν έχει κάνει ούτε μισή.. και από κάτω όπως βλέπεις ο Αλεξ έχει θέμα... και μπορεί να γίνει και το αντίθετο.. μέχρι στιγμής και τα δυο όπλα μου δεν έχουν κάνει ποτε... τη browning την έχω ακαθάριστη και δε σκοπεύω να τη καθαρίσω να δω μέχρι που θα φτάσει και αν λυγίσει... είτε σε εμπλοκές είτε μέχρι να μπουκώσει από τη μπίχλα... και έχει μετρήσει πολλά φυσιγγια μέχρι ώρας... βέβαια οι εμπλοκές είναι το τελευταίο χαρτί... αρχικά είναι τα μηχανικά προβλήματα...
Συμφωνώ και όπως είπε και ο Άλεξ είναι να μην σου τύχει.....μακάρι φίλε μου το Browning να μην σου κάνει ποτέ είναι δυνατό εργαλείο και από αερίων εάν πήγαινα πρώτη επιλογή μου
Για την ώρα με αυτά που γνωρίζω εμπιστεύομαι αδράνεια και κυρίως Benelli όχι ότι και αυτές δεν βγάζουν εμπλοκές και προβλήματα...

Κυρίως για τα υδρόβια αλλά όχι γιατί την θεωρώ απαραίτητα απλά θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου!Στην plus που την ζαχάρωνα αρκετά σαν όπλο με προβληματίζει ο τόσο μεγάλος κώνος!Η μαξους μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον,έχω ριξει τις ξύλινες και μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση!
οποτε θες πάμε ασπροπυργο να τη ριξεις, φερε και την 930 μαζι ομως να δω γτ με ειχε πρηξει ο μητσαρας με αυτην

Υπάρχουν και οι αφλογιστίες Τέλη....δν πανά έχεις ακόμη κ δίκαννο.....αν σου κάνει "το κλίκ" το φυσίγγι....πάει...σου πέρασαν τα παπάκια..... .sarcastic.

Αμα εβγαινε η ΜΑXUS σε αριστερη θα την ειχα παρει σε ολα τα χρωματα .sarcastic.
Πάμε μαζί μπας και μας κανουν καλύτερη τιμή!
Κι εγώ μαζί σας.... .sarcastic.
Μας λείπουν ακόμη 7 άτομα να γίνουμε 10 για να κάνουμε τη μέγα παραγγελία της Maxus Left....sarcastic..love.

Ηλία είχα beretta 303,μετά urika2 ,τώρα Α400 uniko καμία ποτέ δεν μου έκανε εμπλοκή ποτέ ούτε μια φορά κυριολεκτο .Μετά από την 303 είχα αγοράσει την crio και με αυτό το όπλο είχα εμπλοκές ,είναι και θέμα τύχης τελικά το κομμάτι εμπλοκή .Και σκέψου ότι την uniko την είχα λιώσει και σκοπευτήριο με 28 άρια και 24αρια

Ηλία είχα beretta 303,μετά urika2 ,τώρα Α400 uniko καμία ποτέ δεν μου έκανε εμπλοκή ποτέ ούτε μια φορά κυριολεκτο .Μετά από την 303 είχα αγοράσει την crio και με αυτό το όπλο είχα εμπλοκές ,είναι και θέμα τύχης τελικά το κομμάτι εμπλοκή .Και σκέψου ότι την uniko την είχα λιώσει και σκοπευτήριο με 28 άρια και 24αρια
Δεν είπα φίλε μου ότι δεν κάνουν και τα αδράνειας αλλά το θεωρώ δυσκολότερο
Είναι όμως και σε τι όπλο θα πέσεις και πόσο θα το προσέχεις...
Και μια μικρή διόρθωση φίλε μου Τέλης όχι Ηλίας χεχε .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back