Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα. Θα συμφωνουσατε στο να πουλήσω την 391 teknys που κατέχω για αγορά browning maxus;
Το όπλο θα προορίζεται για φάσσα,λαγό,γουρούνι ,μιας και για το κύριο κυνήγι που κάνω της μπεκατσας πήρα απόφαση για αγορά άλλου όπλου . Οπότε θέλω ένα όπλο για τα υπόλοιπα κυνήγια .

Αποφάσισα και εγώ να μπω στο club των αυτογεμών. Πήρα την Winchester SeXy4

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που με τις απαντήσεις τους με βοήθησαν στην επιλογή. Το όπλο τώρα είναι στο χουριό και εγώ δουλειά και ανυπομονώ να πάω να το χουφτώσω
pic1.jpg
..

Stay tuned θα ανεβάσω το μωρό σε διάφορες πόζες :)
Καλορίζικη να είναι !

Καλησπέρα. Θα συμφωνουσατε στο να πουλήσω την 391 teknys που κατέχω για αγορά browning maxus;
Το όπλο θα προορίζεται για φάσσα,λαγό,γουρούνι ,μιας και για το κύριο κυνήγι που κάνω της μπεκατσας πήρα απόφαση για αγορά άλλου όπλου . Οπότε θέλω ένα όπλο για τα υπόλοιπα κυνήγια .
Καλό και το τεκνις δεν θα το πούλαγα

οπότε σε παίρνει μάζεψε λεφτά και χτύπα μια μαξους ίσως βρείς και ευκαιρία μεταχειρισμένο

Όχι!μαζεψε χρήματα και πάρε και το μαξους!Αμα το όπλο σου είναι απροβλημάτιστο μην το σκεφτείς καν!

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που με τις απαντήσεις τους με βοήθησαν στην επιλογή. Το όπλο τώρα είναι στο χουριό και εγώ δουλειά και ανυπομονώ να πάω να το χουφτώσω
pic1.jpg
..

Καλες τουφεκιες και τρεξε γρηγορα στο χωριο!!!

Γιατι να το δώσεις το berataki.... Σου έβγαλε θέμα ή απλά για να διευκολύνθεις να πάρεις νέο?? Όπως λένε και τα παιδιά αν δεν έχεις θέμα με το όπλο να το κρατήσεις και όταν βολευτείς πάρε και το μάξους

Θα το μετανιώσεις φιλαράκι αδράνεια μόνο εντάξει κλωτσαει παραπάνω αλλά εγώ κοιτάω στον βάλτο πρώτα να μπορώ να ρίξω 2-3 τουφεκιά χωρίς εμπλοκές και προβλήματα παρά να έχω λίγο καλύτερη τουφεκιά και μειωμένο κλώτσημα
Ασε εσυ εχεις ψυχολογικα λογο ρεμι τα υπολοιπα μια χαρα ειναι

pic1.jpg
..

Καλοτουφεκο!

Γιατι να το δώσεις το berataki.... Σου έβγαλε θέμα ή απλά για να διευκολύνθεις να πάρεις νέο?? Όπως λένε και τα παιδιά αν δεν έχεις θέμα με το όπλο να το κρατήσεις και όταν βολευτείς πάρε και το μάξους
Όχι απροβληματιστο είναι . Απλά έχω 66 cm κάννη και θα ήθελα 71 ιδανικά . Αλλά και εγώ έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως θα κάνω βλακεία αν την πουλήσω . Και το έχω μόλις τέσσερα χρόνια το όπλο.

Βλάβη το speed loading δεν μου έχει βγάλει ούτε στην αυτο5 που κοντεύουν να λιώσουν τα σίδερα από τις τουφεκιές που έχει ρίξει. Κάπου του 70 πρέπει να είναι.
κ ουτε προκιτε να βγαλει στην auto 5 μιλαμε για μηχανισμους μασιφ ειδικα η γλωσσα που στα υποληπα μοντελα με αυτο τον μηχανισμο ειναι αυτο που ποναει οπως κ το λαμακι που απελευθερονει το κλειστρο
πρωσοπηκα αν θα επερνα οπλο θα ηθελα sx4 με κοντακι απο maxus

κ ουτε προκιτε να βγαλει στην auto 5 μιλαμε για μηχανισμους μασιφ ειδικα η γλωσσα που στα υποληπα μοντελα με αυτο τον μηχανισμο ειναι αυτο που ποναει οπως κ το λαμακι που απελευθερονει το κλειστρο
πρωσοπηκα αν θα επερνα οπλο θα ηθελα sx4 με κοντακι απο maxus
Θα σου το κάνω δώρο της μαξους μόλις φτιάξω άλλο

P_20200214_181428_001.jpg

Μια τούμπα που κατρακύλησε ένα δύο γκρεμουλακια έχει κατά τα άλλα σε καλή κατάσταση ένας παππούς το είχε για λαγό που λένε και στις αγγελίες.exciting.

Θα σου το κάνω δώρο της μαξους μόλις φτιάξω άλλο

View attachment 9532

Μια τούμπα που κατρακύλησε ένα δύο γκρεμουλακια έχει κατά τα άλλα σε καλή κατάσταση ένας παππούς το είχε για λαγό που λένε και στις αγγελίες.exciting.
.sarcastic.καλα τα καταφερες κ εσυ

Το μπαικαλ το έχεις?
Ναι. Είναι το πρώτο μου όπλο από ένα φίλο του πατέρα μου . Made in ussr. Απλά θέλω να κάνω και κοντάκι σε αυτό γιατί μου ματώνει τον δείκτη όταν τουφεκαω με την πίσω σκανδάλη . Πρέπει να δώσω κανένα 1000 από όσο τα υπολόγισα

Ναι. Είναι το πρώτο μου όπλο από ένα φίλο του πατέρα μου . Made in ussr. Απλά θέλω να κάνω και κοντάκι σε αυτό γιατί μου ματώνει τον δείκτη όταν τουφεκαω με την πίσω σκανδάλη . Πρέπει να δώσω κανένα 1000 από όσο τα υπολόγισα
Είμαι μεταξύ μπενελας και μπαικαλ ίσως το σώσεις το κοντάκι να έρθει στα μέτρα σου και με 4-5 κατοσταρικα να γίνει η δουλειά και σου μείνουν αλλά τόσο στο ταμείο για μαξους

Status
Not open for further replies.
Back