Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παιδιά και εγώ δεν είμαι υπέρ των τουρκικών αλλά έχει παρουσιάσει ένα πλαγιοκανο ατσάλινο με 61 και τσοκακια ο Μαστοράκης που είναι ενδιαφέρον με μηχανική σκανδάλη και 2600 βάρος churchill 512s νομίζω αν θυμαμαι

Όσο για το γουιντσιστερ είχα το μινταιτ Γκολντ με τσοκακια αλλά στα λίγα γρ αργές ντουφεκιες και όσο για τα ΑΧΡΩΜΙΩΤΑ δεν χαλάνε οι κάννες όσο εύκολα νομίζετε έχουν τρομερή λείανση βλέπετε ρεμινγκτιον 1100 30/40 χρόνων και δεν έχουν πάθει κατι

Όσο για το γουιντσιστερ είχα το μινταιτ Γκολντ με τσοκακια αλλά στα λίγα γρ αργές ντουφεκιες και όσο για τα ΑΧΡΩΜΙΩΤΑ δεν χαλάνε οι κάννες όσο εύκολα νομίζετε έχουν τρομερή λείανση βλέπετε ρεμινγκτιον 1100 30/40 χρόνων και δεν έχουν πάθει κατι
Είχες μετρήσει αργές τουφεκιές με λίγα γραμμάρια? Και στα πολλά γραμμάρια ήταν γρήγορο?

Όπως έχω κάνει και μια προσωπική διαπίστωση φτιάχνοντας τσοκ χειροποίητο στο τορνο εχει καλύτερα αποτελέσματα αν έχεις μακρύ ΚΩΝΟ το τσο να έχει το διπλάσιο μήκος και σίγουρα τουλάχιστον 2 εκ παράλληλο στο τέλος

Πολύ ψιλά γράμματα βέβαια για τους περισσότερους γιατί θέλει δουλειά και ψάξιμο και όχι φυσίγγια του κιλού που τη μια χρονιά έχουν μέσα α και την άλλη β ειδικά τάπες που αλλάζει όλο το έργο και με άλλο κάλυκα ισχύει άλλη ογκομετρια άλλη ντουφέκια μπέρδεμα πόλλοι παράμετροι δε γράφω αλλά γιατί ξεφεύγει το θέμα αυτά τα ολίγα πάντα από προσωπική εμπειρια

2700 μάλλον και τιμή κάτω από 800 αν εξαλείψουμε το τουρκικό σαν ιδέα νομίζω ότι είναι ένα καλό όπλο
Σε λίγο καιρό το ότι είναι τουρκικό θα είναι στα + Και όχι στα -

Τώρα δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά κάποια όπλα και ο περισσότερος κόσμος είναι επιφυλακτικος.

Ακούει και τις χαμηλές τιμές και δεν τις εμπιστεύεται.

Όλο αυτό αργότερα θα αλλάξει....Είμαι σχεδόν σίγουρος διότι βλέπω καλά οπλα.

Το churchill που λες κάποια στιγμή θα το αγοράσω.

Το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά αλλά οταν μπορώ γιατί όντως κάτι ανάλογο και στη τιμή και στα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει έχουν τρέξει πολύ πιο μπροστά οι γείτονες δυστυχώς από πολλές εταιρίες και αντιγράφουν και καλά

Το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά αλλά οταν μπορώ γιατί όντως κάτι ανάλογο και στη τιμή και στα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει έχουν τρέξει πολύ πιο μπροστά οι γείτονες δυστυχώς από πολλές εταιρίες και αντιγράφουν και καλά
Πολύ καλά κάνεις και το σκέφτεσαι.
Και πώς να μην το σκέφτεσαι αφού για ένα καλό πλάγιοκαννο θα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον τα διπλάσια ή τριπλάσια χρήματα.

Το 512 δείχνει να μην υπολείπεται σε τίποτα.

Ίσως να το πάρω σε 20αρι Δηλαδή το 520.

Να δείτε που θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν και ΑΧΡΩΜΙΩΤΑ μιας που αρχίζουν να τα σταματούν οι Αμερικάνοι θα κάνουμε πολλά γέλια
Από αχρωμίωτο σε αχρωμίωτο έχει τεράστια διαφορά και αυτή την διαφορά είναι δύσκολο να την πιάσουν οι γείτονες με αυτές τις τιμές.Θέλει εργατοώρες η καλή κάννη.

Από αχρωμίωτο σε αχρωμίωτο έχει τεράστια διαφορά και αυτή την διαφορά είναι δύσκολο να την πιάσουν οι γείτονες με αυτές τις τιμές.Θέλει εργατοώρες η καλή κάννη.
Η εργατοωρα εκεί είναι τζάμπα ,η εξειδίκευση είναι αυτή που πιθανόν τους λυπει για να βγάλουν όπλα με ποιότητα αλλά για πόσο ακόμα .

Θα κάνουν την λείανση σε τορνο ρε παιδιά γιατί οι Αμερικάνοι τι κάνουν βάζουν χέρι αν έβαζαν χέρι τα ρεμινγκτιον και λόγω απόστασης θα είχαν 3000 η κάθε καραμπίνα και δεν θα τανε πιο φθηνές από τις περισσότερες ιταλικές που είναι και δίπλα οι τέλειες λειανσεις γίνονται από Αγγλία μεριά

Χαιρετώ την ομάδα. Σκέφτομαι να αγοράσω μια επαναληπτική καραμπίνα σε Cal 36. Ο λόγος είναι η διασκέδαση περισσότερο. Τα μόνα που θέλω να έχει το όπλο είναι φουλ τσοκ, να είναι magnum και σαφώς να είναι κάτω από τα 3 κιλά μιας και θα το χρησιμοποιεί και η κοπέλα μου για σκοποβολή. Ποιες εταιρείες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά; δεν με απασχολεί η προέλευση μιας και δεν θα ταλαιπωρείται και πολύ. Α και όσο το δυνατόν οικονομικοτερο

Η κλασσικη Μοssberg 500 θεωρω πως ειναι μονοδρομος..Γερα κ δοκιμασμενα οπλα για δεκαετιας..
ισως βρεις κ καποιο πολυ οικονομικοτερο(αν κ στο cal 36 ολιγον δυσκολο..) αλλα το θεμα ειναι να σου βγαλει κ καποια χρονια καλης λειτουργιας...

Status
Not open for further replies.
Back