gvp9000
Banned
Πάντα για τσίχλες μιλάμε ...Σε καρτέρι φάσσας και πάπιας, το ποσοστό μειώνεται πολύ. Οι μέρες που μπορεί "να έχεις και διαλέγεις πουλιά" είναι ελάχιστες.
Πάντα για τσίχλες μιλάμε ...Σε καρτέρι φάσσας και πάπιας, το ποσοστό μειώνεται πολύ. Οι μέρες που μπορεί "να έχεις και διαλέγεις πουλιά" είναι ελάχιστες.
Οκ.Πάντα για τσίχλες μιλάμε ...
Aμα δεν κατεβάσετε το ψάρι κάτω από τα 500 κιλά.... ένα ένα θα τα σκοτώσω....τα λουκάνικα.... και τις πανσετες.... και τα κοψιδια όλα....Καντα 3 τα φυσίγγια,μην τους σκοτώσω όλους
ΕΤΣΙΚαι σαφώς διαφωνώ πως οι βολές πάνω από 40 είναι απαγορευτικές ,τα ημερησια υδρόβιων και το κυνήγι φασσας σε κάμπους πως γίνονται δηλαδή?
Φίλε αν έχεις προσωπική εικόνα πάω πάσο, εξάλλου το έχεις γράψει αρκετές φορές για τις επιλεκτικές σου βολές μέχρι τα 30,όπως και αναιρέσεις για κάννες κλπΕΤΣΙ
Εγώ στην αρχή ήμουν για πλαστικό. Βασικά μέχρι τελευταία στιγμή δηλαδή, απλά μιλώντας με φίλους και γνωστούς μου έλεγαν πάρε ξύλινο.Ανάμεσα σε comfort tech και απλό πλαστικό ποιο θα διαλέγατε;
Οι εναλλασσόμενες ράχες που μπαίνουν στο comfort tech πόσο είναι σε ύψος;
Μέχρι πόσα χιλιοστά καστ οφ παίρνουν με τις φλατζες;
Μόνο στο πρώτο θα απαντήσω.Ανάμεσα σε comfort tech και απλό πλαστικό ποιο θα διαλέγατε;
Οι εναλλασσόμενες ράχες που μπαίνουν στο comfort tech πόσο είναι σε ύψος;
Μέχρι πόσα χιλιοστά καστ οφ παίρνουν με τις φλατζες;
Το απλό λέω να πάρω και εγώ.Μόνο στο πρώτο θα απαντήσω.
Comfort tech αλλά τρίζει λιγάκι.
Δες εδώ
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/benelli-team.102/page-508#post-556360
Αν ρίχνεις κάτω από 35gr σχεδόν πάντα πάρε και το απλό.
Μόνο σε δυνατά φυσίγγια καταλαβαίνω κάποια διαφορά.
Πήγαινε σε μαγαζί να δοκιμάσεις φλάντζες κτλ και να πιάσεις το όπλο.Το απλό λέω να πάρω και εγώ.
32 έως 35γρ γομωσεις ρίχνω.
Ασε που πιστεύω ότι το πλαστικό χωρίς κομφορτ θα μπορεί να πάρει και παραπάνω λύγισμα αν το αποφασίσω.
Τώρα αν είναι χαμηλό σε πρώτη φάση βάζεις το κάλυμμα με λίγο σκληρό αφρολεξ από καναπέδες να έχεις έναν μπουσουλα.
Γιάννη έχω ρίξει m2 comfort πρόσφατα.Το θέμα πέλματος μόνο για το μήκος στην ανάκρουση σχεδόν τίποτα και το λέω διότι μια φορά και έναν καιρό συγκρίνω την ςς με την 391 οπτιμα ενός φίλου που έλεγε ότι η μπενελι δεν σκοτώνουν μετά τις δοκιμές άλλαξε γνώμη μου λέει αυτό είναι άλλο μπενελι και δεν κλωτσήσει κιόλας έχει κοντάκι του λέω που απορροφάει μπα το πέλμα κάνει τη δουλειά και ξεκουμπωνω το πέλμα και ρίχναμε χωρίς πέλμα πάλι ανάκρουση χαμηλή έχεις δίκιο μου λέει όλη τη δουλειά την κάνει το κοντάκι . Έτσι το ο κοντάκι κομφορτ είτε λίγα είτε πολλά γρ είναι αυτό που αφαίρεσε από την μπενελι και την αδράνεια το λάκτισμα και την έκανε σαν αερίων σχεδόν πολύ σημαντικό επίτευγμα .
Το έχω κυνηγήσει το όπλο.Πήγαινε σε μαγαζί να δοκιμάσεις φλάντζες κτλ και να πιάσεις το όπλο.
Βλέπεις αν χρειάζεται παχύτερο πέλμα και βλέπεις και το cast και τις ράχες.
Ποτέ δεν αγοράζουμε από φωτογραφίες ούτε με specs.
Την λαβή την λατρεύω.Η λαβή είναι παιδική...
Όσο χέρι και να κόψω ίσα με ενός κανονικού πάλι δε γίνεται!Την λαβή την λατρεύω.
Λεπτή σαν την 1187.
Όχι σαν την κουμούτσα της Α303
Το χέρι σου φταίει ...
Φτιάξτο