Μια a350 για το κυνήγι που θες, και δεν την λυπάσαι.Σκέφτηκα και αυτή την εκδοχή αλλά το baikal με φοβίζει το πιστόνι του που θέλει σωστή ρύθμιση αλλιώς μπορεί να σε κρεμάσει.
Μια a350 για το κυνήγι που θες, και δεν την λυπάσαι.Σκέφτηκα και αυτή την εκδοχή αλλά το baikal με φοβίζει το πιστόνι του που θέλει σωστή ρύθμιση αλλιώς μπορεί να σε κρεμάσει.
Με πλαγιοκαννο αλλά 12αρι ναι Baikal ενός φίλου μου . Με 36αρι όχι θα είναι το πρώτο μου όταν το πάρω . Ακόμη ψαχνομαι ,απλά η αναζήτηση που έχω κάνει στο ίντερνετ μου βγάζει μόνο Baikal . Δεν τα μειώνω σαν όπλα απλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν άλλες μάρκες σε αυτό το διαμετρημα . Όσο για τα κυνήγια που το θέλω είναι περπατητο τσίχλας και κάνα ορτυκακι όταν πάω με φίλους μιας και εγώ δεν έχω ακόμη δικό μου σκυλί Φέρμας .Έχει κυνηγήσει με τέτοιο και τι σκοπεύεις να κυνηγάς
Δες κ το Ισπανικό zabala berri μονοσκανδαλο με τσοκακια..Με πλαγιοκαννο αλλά 12αρι ναι Baikal ενός φίλου μου . Με 36αρι όχι θα είναι το πρώτο μου όταν το πάρω . Ακόμη ψαχνομαι ,απλά η αναζήτηση που έχω κάνει στο ίντερνετ μου βγάζει μόνο Baikal . Δεν τα μειώνω σαν όπλα απλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν άλλες μάρκες σε αυτό το διαμετρημα . Όσο για τα κυνήγια που το θέλω είναι περπατητο τσίχλας και κάνα ορτυκακι όταν πάω με φίλους μιας και εγώ δεν έχω ακόμη δικό μου σκυλί Φέρμας .
το 36 είναι στην ουσία μεγάλο φλομπερ φίλε μου αν θες να το χαρείς πάρε πλαγιο 20 η έστω 28 να μπορείς να κυνηγας τσιχλεςΕδώ και καιρό μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να αγοράσω ένα 36αρι . Θα ήθελα να είναι πλαγιοκαννο αν το σηκώνει η τσέπη μου βέβαια . Δεν ξέρω όμως τι επιλογές υπάρχουν . Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη !
Με κανες και γέλασα με το μεγάλο Φλομπέρ .Αλλά να ξέρεις τα τσιχλακια μέχρι 20μετρα τα πάει τούμπα το χω δει στου φίλου μια φορά το γιοτο 36 είναι στην ουσία μεγάλο φλομπερ φίλε μου αν θες να το χαρείς πάρε πλαγιο 20 η έστω 28 να μπορείς να κυνηγας τσιχλες
Ρίξε μια ματιά στου Χατζιώτη, μπορεί κατι να έχει...Εδώ και καιρό μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να αγοράσω ένα 36αρι . Θα ήθελα να είναι πλαγιοκαννο αν το σηκώνει η τσέπη μου βέβαια . Δεν ξέρω όμως τι επιλογές υπάρχουν . Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη !
Λάθος συγκριση φίλε Νίκο...το 36 είναι στην ουσία μεγάλο φλομπερ φίλε μου
Βάλε κ καμια δεκαριά μέτρα ακόμα...Με κανες και γέλασα με το μεγάλο Φλομπέρ .Αλλά να ξέρεις τα τσιχλακια μέχρι 20μετρα τα πάει τούμπα το χω δει στου φίλου μια φορά το γιο
Είναι ζόρι το 36 στο λέω εγώ που με το 20 προσαρμοστικα άμεσα και σε μεγάλα θηραματα.Με κανες και γέλασα με το μεγάλο Φλομπέρ .Αλλά να ξέρεις τα τσιχλακια μέχρι 20μετρα τα πάει τούμπα το χω δει στου φίλου μια φορά το γιο
Σαφώς κ δεν είναι ευκολο!Είναι ζόρι το 36 στο λέω εγώ που με το 20 προσαρμοστικα άμεσα και σε μεγάλα θηραματα.
Υπό προϋποθέσεις μπορείς να εχεις επιτυχίες αλλά δεν νομίζω αξίζει στην Ελλάδα του 22 να πας κυνήγι με 36
Τάσο μου και σε παπί έχω πάει με 28 γρ και έχω πιάσει είμαι ο τελευταίος που με νοιάζει το γιλεκο . Αποκλειστικά δικανο cal20 δουλεύω φέτος στην τσίχλαΣαφώς κ δεν είναι ευκολο!
Αλλά δεν είναι κ απαγορευτικο να το δοκιμάσει κάποιος σε ορισμένα θηράματα!
Δεν σε κατάλαβα, γιατί δεν αξιζει η Ελλάδα του 22? Πρέπει παντα το γιλέκο μας να είναι γεμάτο θηράματα.. Αν παει κάποιος για ορτυκι η τσιχλα, τι τρέχει??
Οι Αμερικανοι το πανε κορνα στα παπια. Ειναι μεσα στο top 3 στα οικονομικα αυτογεμη σταθερα. Εγω παραλιγο να το πουλησω (και μετα θα το ξαναγοραζα)Το τουφέκι σου είναι ένα κ λέγεται SX4
Και 28αρι να παρει ο φίλος(και ο οποιοσδήποτε) που έχει συνηθίσει με 12αρι δεν είναι κ απόλυτο ότι θα μείνει ευχαριστημένος, η ότι θα το βρει σκοπευτικα με την μια......Βεβαίως μπορεί να δοκιμάσει αλλά άλλο να δοκιμάσεις με όπλο δανεικό και άλλο να πάρεις να ξυλωθεις και να τα βρεις μπαστούνια και να το φάει η ντουλάπα
Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα του 36 έναντι του 28 στα ελληνικά κυνήγια
Αφου με άκουσες παλι καλά, αυτό το όπλο έχει φτιαχτεί για παπια , οχι πως υστερεί σε αλλα θηράματα, αλλά στο υδροβιο είναι το φάρμακοΟι Αμερικανοι το πανε κορνα στα παπια. Ειναι μεσα στο top 3 στα οικονομικα αυτογεμη σταθερα. Εγω παραλιγο να το πουλησω (και μετα θα το ξαναγοραζα)
Πες τα γιατί δεν μ’ακούνε…Το τουφέκι σου είναι ένα κ λέγεται SX4