Σαν το σκυλί στ'αμπελι θα πας φυλάγονται από Πακιστανούς με κοντοκανες
Τώρα έγινες κ επίκαιροςΗ ρωσιδα μου καθετε γαντι ομως ειναι ενα μεγαλο συν αυτο και εχω ξεπερασει και το συνδρομο της εμφανησης και του ονοματος
τι ειναι αυτο ριε μι εβρυσεις αχαχαχαχΤώρα έγινες κ επίκαιρος
Μπραβο θαλαμη 70αραΚοιτάξτε νέο όπλο που αξίζει το σκέφτομαι να αγοράσω .cal 12/70, 61cm,2800gr, ,εσωτερικά 5τσοκ αδράνειας,με 650 καινούριο .
Και όμως φίλε έκαναν το αυτονόητο σε όπλο 2800 τι να την κάνεις την 76 θαλάμη είχα και την πρώτη μπεκάτσια μπενελι το μόνο όπλο που μετάνιωσα που δόθηκε έβαζα επάνω τα τσοκ της ςς και γινόταν πύραυλος αλλά που να ρίξεις φυσίγγι μαγκουμ θα μπορούσες να ρίξεις εφόσον πρώτα θα είχες κλείσει ραντεβού με ορθοδοντικό.Οπλα να κυνηγάς όλη μέρα να ντουφεκας κοντά μακριά να ρίχνεις με ένα χέρι άμα γουστάρεις μέχρι 34/36 γρ εφόσον είναι στα μέτρα σου .Κάτι τέτοιο είναι και το ΑΤΑ .Μπραβο θαλαμη 70αρα
Περίμενε να βγάλουν και την mallard Γιάννη να τις πάρεις ζευγάρι ...Κοιτάξτε νέο όπλο που αξίζει το σκέφτομαι να αγοράσω .cal 12/70, 61cm,2800gr, ,εσωτερικά 5τσοκ αδράνειας,με 650 καινούριο .
Δεν ξέρω αν υπάρχει οπλο αδράνειας να κάνη αυτό που λες για 0 ανάκρουση μόνο μπερετα σιρα 300/1/2/3/4/390/391.Kick of της α400 πραγματικά εξερετικο.το κομφαρτ της μπενελι δεν ξερό αν δουλευειΚαι όμως φίλε έκαναν το αυτονόητο σε όπλο 2800 τι να την κάνεις την 76 θαλάμη είχα και την πρώτη μπεκάτσια μπενελι το μόνο όπλο που μετάνιωσα που δόθηκε έβαζα επάνω τα τσοκ της ςς και γινόταν πύραυλος αλλά που να ρίξεις φυσίγγι μαγκουμ θα μπορούσες να ρίξεις εφόσον πρώτα θα είχες κλείσει ραντεβού με ορθοδοντικό.Οπλα να κυνηγάς όλη μέρα να ντουφεκας κοντά μακριά να ρίχνεις με ένα χέρι άμα γουστάρεις μέχρι 34/36 γρ εφόσον είναι στα μέτρα σου .Κάτι τέτοιο είναι και το ΑΤΑ .
Το κομφορντ κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεταιΔεν ξέρω αν υπάρχει οπλο αδράνειας να κάνη αυτό που λες για 0 ανάκρουση μόνο μπερετα σιρα 300/1/2/3/4/390/391.Kick of της α400 πραγματικά εξερετικο.το κομφαρτ της μπενελι δεν ξερό αν δουλευει
Καμία 15αρια σχεδόν όλες τις μάρκες εκτός φαμπαρμ δεν έτυχε δεν το επιδίωξα κιόλας γιατί ενώ ακούω πολύ καλά λόγια δυο τρεις τριγύρω μου που είχαν ήταν εμπλοκοφιλες και αυτό είναι κάτι που δεν το αποδέχομαι και στην δεύτερη εμπλοκή μετά car.gr η σε γνωστό μου κατάστημα στη βιτρινα για το πουλοΠερίμενε να βγάλουν και την mallard Γιάννη να τις πάρεις ζευγάρι ...
Πόσα όπλα έχεις αλλάξει βρε αθεόφοβε ;;;
10 εγωΚαμία 15αρια σχεδόν όλες τις μάρκες εκτός φαμπαρμ δεν έτυχε δεν το επιδίωξα κιόλας γιατί ενώ ακούω πολύ καλά λόγια δυο τρεις τριγύρω μου που είχαν ήταν εμπλοκοφιλες και αυτό είναι κάτι που δεν το αποδέχομαι και στην δεύτερη εμπλοκή μετά car.gr η σε γνωστό μου κατάστημα στη βιτρινα για το πουλο
Eiναι πιστα αντιγραφα απο τις pietta [mistral-zephyrus] Tις οποιες εισηγαγε ο τουρηςΚαλησπέρα! Έχει κανείς εικόνα για τις Progress αερίων και αδρανείας της Ιταλικής FAUSTI; η τιμή φαίνεται φοβερή πάντως για αυτά που έχει σαν πακέτο το όπλο.
https://www.hobbystore.gr/index.php?route=product/search&search=progress c12
Να το εύχεσαι να κόπει το fb ΓιάννηΘα σου πω τι θα γίνει θα είναι τυχεροί όσοι μένουν επαρχία εγώ για να μην χάσω την επαφή θα ζητήσω να επιτρέπεται να ντουφεκαω γλάρους περνάνε κάθε ξημέρωμα από πάνω μου στη δουλειά εκατοντάδες..Θα ρθει πείνα και η κλεψιά και η παρανομία θα φτάσουν στα ύψη και βλέπω σε κάτι επαρχίες το ντουφεκιδι σε αδέσποτα ζώα να πηγαίνει συνεφο, τη κυριότερο θα επανέλθουν ξεχασμένες λέξεις όπως κλεφτοκοτας κτλ έρχονται χρόνια δύσκολα αλλά δεν μας φοβάμαι εμάς τους Έλληνες το μόνο που φοβάμαι είναι μη κοπεί το fecebook και γεμίσουν τα ψυχιατρεία και τα νεκροτομεία χαχαχαχα.
Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που θα συνεχιστεί και θα πάει και χειρότερα δεν βλέπω να βγαίνουν περισσότερες από 100-120 χιλιάδες άδειες του χρόνου μην λέω και πολλέςΤα οπλα σε χαμηλες τιμες ata baikal franchi stoeger θα εχουν την τιμητικη τους απο εδω και περα και ετσι οπως παει κατασταση χθες διαβαζα σε γνωστη σελιδα κυνηγιου οτι αυτο που συμβαινει φετος δν εχει ξαναγινε με την ληξη της σεζον εχει γεμισει το facebook με αγγελιες οπλων και τα καταστηματα με μεταχειρισμενα οπλα που τα ειχαν σαν δευτερα ακομα και πρωτα ακριβα λογο οικονομικης κρισης επισης ιδιοκτητης καταστηματος ελεγε οτι ερχονται νεες ανατιμησεις στους καταλογους που θα ειναι απαγορευτικες ...μαλιστα λενε και για μειωση των αδειων γιατι μετακινησεις πλεον ειναι ασυμφορες δν ξερω που θα μας βγαλει αυτο παντος για το κυνηγι δν τα βλεπω καλα τα πραγματα μελλοντικα!!
Πολλες λες Γιωργο φετος που κυνηγησαμε ειχαμε καπου 80 ειπαν λιγοτερες απο περσι που δν κυνηγησαμε με τους περιορισμους που ειχαν περιεργο μπορει και οχι λογο οικονομικων και ετσι οπως παει τωρα βλεπω και πιο κατω στην εκπομπη του Κοσκινα Ιορδανογλου το ακουσα ..εγω προσωπικα θα βγαζω ακομα και αν πηγαινω διπλα απο το χωριο μου οταν κατεβαινω Λακωνια η περιξ οσο μπορω μιας και ειμαι Αθηνα δν με νοιαζει αν θα εχει πολλα η λιγα πουλια αλλα γενικα κατασταση εχει ξεφυγει παμε να γινουμε βουλγαρια!Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που θα συνεχιστεί και θα πάει και χειρότερα δεν βλέπω να βγαίνουν περισσότερες από 100-120 χιλιάδες άδειες του χρόνου μην λέω και πολλές
Εγώ φίλε ούτως η άλλως δεν ασχολούμαι με αυτά και δεν έχω λογαριασμό στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,όποιον θέλω τον περνώ τηλ ούτε μήνυμα δε στέλνω παρά μόνο λίγα και με συγκεκριμένους στο viper .Είναι όμως και αυτός ένας τρόπος επικοινωνίας πλέον απλά προτιμώ τους παραδοσιακούς για να βλέπω και να νιώθω τους ανθρώπους .Το μόνο που ασχολούμαι είναι αυτό το φόρουμ γιατί αποτελείται από ανθρώπους που σίγουρα έχουμε κάτι κοινό.Να το εύχεσαι να κόπει το fb Γιάννη