Τα τελευταία χρόνια κυνηγούσε μόνο με Beretta 303 η οποία δεν τον βόλευε γιατί ήταν 71cmΔύσκολη ερώτηση είναι εντελώς υποκειμενικό το θεμα.Στα + της αδράνειας ψεκάσετε σκουπίστε τελειώσατε.Στα + των αερίων μειωμένη ανάκρουση.
Τα τελευταία χρόνια κυνηγούσε μόνο με Beretta 303 η οποία δεν τον βόλευε γιατί ήταν 71cmΔύσκολη ερώτηση είναι εντελώς υποκειμενικό το θεμα.Στα + της αδράνειας ψεκάσετε σκουπίστε τελειώσατε.Στα + των αερίων μειωμένη ανάκρουση.
Το 71cmΔε βόλευε το 71 η το κοντάκι
Φαντάζομαι θα έχουν διαφορά στην αίσθηση του βάρους - ζύγισμα. Να πάρει αυτό που το νιώθει καλύτερα. Αδράνεια η αερια δεν έχει σημασίαΚαλημέρα, θα πάμε με έναν φίλο μου να επωμίσει το FAUSTI Progress που τρέχει σε προσφορά στα 550€, αν του έρχεται θα το πάρει. Η ερώτηση τώρα είναι, αερίων ή αδρανείας ;
Για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υπάρχουν εταιρείες που τα ψάχνουν και παίρνεις ολόκληρη έκθεση στο χέρι.Το όπλο στον οπλουργο για εξονυχιστικό έλεγχο ιδίως της κάννης εσωτερικά και φυσικά βολές.Του λες όμως, πάμε να το δει ένας μάστορας σε ένα συνεργείο
Τι πήρες πάλι ;;;Την εβδομάδα που θα έρθει, η άδεια αγοράς θα είναι έτοιμη. Την έκανα πάλι την κουτσοκέλα.
Λοιπόν άκου, ή μάλλον διάβασε. Θα έρθεις το χειμώνα για παπιά, Αιτωλοακαρνανία. Χωρίς όπλο. Όπλα θα πάρω εγώ. Remington 1187, Browning Auto 5, και Remington 870 wingmaster. Τα δύο πρώτα τα έχω ήδη. Άρα ποιό μένει; Παρεμπιπτόντως, άκου το καλύτερο, όποιο όπλο πάθει ζημιά ή δεν το γουστάρουμε, το πετάμε στο βούρκο και πάμε για τσίπουρα. Τι λες; Εννοείται και φυσίγγια, ιδιογομωση. Μας βλέπω, σίγουρα για τσίπουρα.Τι πήρες πάλι ;;;
Μέσα…Υποψιν το κανω και τραμπα με δικανο μπαικαλ δισκανδαλο ussr 1*_3* τσοκ 72αρες καννες και κανα κατοσταρι διαφορα απο πανω εγω θελω
Μέσα ... δέχομαι μέχρι να μου κλείσεις τα μάτια και να με πας στον κυνηγότοπο αχαχαΛοιπόν άκου, ή μάλλον διάβασε. Θα έρθεις το χειμώνα για παπιά, Αιτωλοακαρνανία. Χωρίς όπλο. Όπλα θα πάρω εγώ. Remington 1187, Browning Auto 5, και Remington 870 wingmaster. Τα δύο πρώτα τα έχω ήδη. Άρα ποιό μένει; Παρεμπιπτόντως, άκου το καλύτερο, όποιο όπλο πάθει ζημιά ή δεν το γουστάρουμε, το πετάμε στο βούρκο και πάμε για τσίπουρα. Τι λες; Εννοείται και φυσίγγια, ιδιογομωση. Μας βλέπω, σίγουρα για τσίπουρα.
Εννοείται ότι εσύ θα έχεις την πρωτοκαθεδρία. Τι ρε Bill, θα σου έλεγα έλα και θα σε είχα να κοιτάς; Ναι, την βρήκα στο car και την ζήλεψα.Μέσα ... δέχομαι μέχρι να μου κλείσεις τα μάτια και να με πας στον κυνηγότοπο αχαχα
Να ρίξω όμως και εγώ καμιά μπαταριά, όχι μόνο οφθαλμόλουτρο και μπανιστήρι
Τι πήρες τελικά ;;; παλιοσιδερά πάλι ;;;; Έλεος
Καλά έκανες. Δεν πρέπει να μας μένουν απωθημένα.Εννοείται ότι εσύ θα έχεις την πρωτοκαθεδρία. Τι ρε Bill, θα σου έλεγα έλα και θα σε είχα να κοιτάς; Ναι, την βρήκα στο car και την ζήλεψα.
Αιτωλοακαρνανία για πάπια λίγα μέρη έχουμε εδώ αν κυνηγάς σε εμένα θ σε έχω πετύχει σίγουρα αν εισια προς Μεσολόγγι δύσκολαΛοιπόν άκου, ή μάλλον διάβασε. Θα έρθεις το χειμώνα για παπιά, Αιτωλοακαρνανία. Χωρίς όπλο. Όπλα θα πάρω εγώ. Remington 1187, Browning Auto 5, και Remington 870 wingmaster. Τα δύο πρώτα τα έχω ήδη. Άρα ποιό μένει; Παρεμπιπτόντως, άκου το καλύτερο, όποιο όπλο πάθει ζημιά ή δεν το γουστάρουμε, το πετάμε στο βούρκο και πάμε για τσίπουρα. Τι λες; Εννοείται και φυσίγγια, ιδιογομωση. Μας βλέπω, σίγουρα για τσίπουρα.
Πάνο, κυνηγάω προς την μεριά των εκβολών του Αχελώου, γενικότερα.Αιτωλοακαρνανία για πάπια λίγα μέρη έχουμε εδώ αν κυνηγάς σε εμένα θ σε έχω πετύχει σίγουρα αν εισια προς Μεσολόγγι δύσκολα
Εγώ κυνηγάω στην λίμνη βουλκαρια είμαστε μακριά θ πήγαιναμε μια βαρκάδα ν τα λιώσουμεΠάνο, κυνηγάω προς την μεριά των εκβολών του Αχελώου, γενικότερα.
Πάνο, κάτσε με το καλό να ξεκινήσει η να σαιζόν, και θα την βρούμε την άκρη.Εγώ κυνηγάω στην λίμνη βουλκαρια είμαστε μακριά θ πήγαιναμε μια βαρκάδα ν τα λιώσουμε
Η 870 wingmaster είναι άλογο εργασίας όπως λένε οι Αμερικάνοι. Με λίγη εξάσκηση, μη φανταστείς τίποτα τρομερό,4-5 κυνήγια στα μπασιματα, θα γίνει το αγαπημένο σου όπλο. Πάντα ζεστές κάννες Βασίλη μου και υγεία να χαίρεσαι τα όπλα σου.Λοιπόν άκου, ή μάλλον διάβασε. Θα έρθεις το χειμώνα για παπιά, Αιτωλοακαρνανία. Χωρίς όπλο. Όπλα θα πάρω εγώ. Remington 1187, Browning Auto 5, και Remington 870 wingmaster. Τα δύο πρώτα τα έχω ήδη. Άρα ποιό μένει; Παρεμπιπτόντως, άκου το καλύτερο, όποιο όπλο πάθει ζημιά ή δεν το γουστάρουμε, το πετάμε στο βούρκο και πάμε για τσίπουρα. Τι λες; Εννοείται και φυσίγγια, ιδιογομωση. Μας βλέπω, σίγουρα για τσίπουρα.
Να είσαι καλά Κώστα. Ευχαριστώ πολύ.Η 870 wingmaster είναι άλογο εργασίας όπως λένε οι Αμερικάνοι. Με λίγη εξάσκηση, μη φανταστείς τίποτα τρομερό,4-5 κυνήγια στα μπασιματα, θα γίνει το αγαπημένο σου όπλο. Πάντα ζεστές κάννες Βασίλη μου και υγεία να χαίρεσαι τα όπλα σου.
Επιτρέπεται εκεί;Εγώ κυνηγάω στην λίμνη βουλκαρια είμαστε μακριά θ πήγαιναμε μια βαρκάδα ν τα λιώσουμε