Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους. Επειδη ψαχνω και εγω για ενα οικονομικο οπλο ρωτησατε καθολου τι παιζει απο υποστηριξη και ανταλλακτικα γιατι απο οτι ειδα η FAUSTI το εχει αφαιρεσει απο τον καταλογο της,ευχαριστω.

Καλησπερα σε ολους. Επειδη ψαχνω και εγω για ενα οικονομικο οπλο ρωτησατε καθολου τι παιζει απο υποστηριξη και ανταλλακτικα γιατι απο οτι ειδα η FAUSTI το εχει αφαιρεσει απο τον καταλογο της,ευχαριστω.
Πριν το κλείσει ο φίλος μου.. ρωτήσαμε τον Διαμαντόπουλο (έχει και την Remington) που τα φέρνει (ή έφερνε, γιατί δεν θα ξανά φέρει FAUSTI), αν χρειαστεί τίποτα κλπ στα 3 χρόνια της εγγύησης τι γίνεται; Μας είπαν ότι θα μας καλύψει αν χρειαστεί κάτι... μακάρι να μην χρειαστεί. Ίδωμεν

Κριμα. Καλο μου φαινεται. Με αυτη τη τιμη. Βασικα ειναι μια τιμη που επρεπε να ειχαν τα περισσοτερα αυτογεμη

Εγώ βλέπω μελόντικα να κλείνουν και να συγχωνεύονται κάποιες εταιρίες οι οποίες έχουν μικρό μερίδιο στην αγορά .Τα πράγματα οικονομικώς πανε άσχημα παντού και στο τέλος θα παραμείνουν μόνο οι οικονομικά ισχυροί ότι έχει συμβεί και συμβαίνει σε όλες τις δουλειές.

Εννοείς ότι έχει ένα ρίσκο η αγορά?
Εννοω οτι τα περισσοτερα αυτογεμη του 1000ρικου τοσο επρεπε να κοστιζουν. 500. Αν ρωτας για το συγκεκριμενο τουφεκι δε το ξερω και δε μπορω να εκφερω γνωμη. Αν ειναι ποιοτικο και το χρησιμοποιεις οπως πρεπει και το συντηρεις δε θα παθει τιποτα, οπως ολα τα οπλα. Απλοι μηχανισμοι ειναι, σχεδον ιδιοι δεκαετιες τωρα.

Σκεφθείτε ότι προ 6ετίας αγόρασα την Franchi Fast, ίση ή κατώτερη της Affinity, 1200€ !!! από πασίγνωστο μαγαζί της Αθήνας. Σίγουρα πήγαινε για 100%.
Γιάννη τα οπλοπωλεια βγάζουν ένα μικρό ποσοστό.
Τα πολλά (σε ότι αφορα το κυνηγι) τα βγάζουν οι αντιπρόσωποι.
Στην περίπτωση της fast πιστεύω ένα 20% (υπό προϋποθέσεις ίσως κ λίγο παραπάνω) κ σε καμία περίπτωση αυτό που λες.
Υπάρχουν δε κ περιπτώσεις που τα μαγαζιά βγάζουν κ 10-15% στα όπλα.

Βλεπω να ξεπουλανε τα fausti. Μην εκπλαγειτε αν αυξηθει η τιμη και παει κανα 800αρι. Μια ο πολεμος μια τα καυσιμα μια το ηλιελαιο, φυσικο ειναι.
Στο κατάστημα μου είπαν τα 66cm σε αδρανείας εξαντλήθηκαν, έχουν μείνει σε 71cm αδρανείας και 66cm και 71cm αερίων

Γιάννη τα οπλοπωλεια βγάζουν ένα μικρό ποσοστό.
Τα πολλά (σε ότι αφορα το κυνηγι) τα βγάζουν οι αντιπρόσωποι.
Στην περίπτωση της fast πιστεύω ένα 20% (υπό προϋποθέσεις ίσως κ λίγο παραπάνω) κ σε καμία περίπτωση αυτό που λες.
Υπάρχουν δε κ περιπτώσεις που τα μαγαζιά βγάζουν κ 10-15% στα όπλα.
Το γνωρίζω. Άνθρωπος του εμπορίου ήμουν 40 χρόνια. Αναφέρομαι στο σύνολο εισαγωγέα και εμπόρου (dealer).

Status
Not open for further replies.
Back