Να σηκώσει χέρι όποιος ΔΕΝ έκανε!Πες αλήθεια έκανες ζουμ;
Να σηκώσει χέρι όποιος ΔΕΝ έκανε!Πες αλήθεια έκανες ζουμ;
Και σε όλα τα μήκη καννων το βάρος του όπλου πάντα το ίδιο. Οι συγκεκριμένοι πραγματικά δεν ξέρουν να διαφημίσουν τα προϊόντα που εισάγουν. Σα να μην τους ενδιαφέρει.
Πρόσεξε και την ελιά !!
...βρε συ Κωστή εσύ θα σαι και καλός σκοπευτής βρε ... φτού!φτού!Κόβει το μάτι σου.
...σε ποστάρησα όπως είσαι στο Πλαγιόκαννο λεζάντα της Βαρβάρας!Να η Βαρβάραμας παίρνει κ μάτι...απ' τη χαραμάδα
χαχαχαχα ναι είναι λίγο πέρα βρέχει στην διαφήμιση τους(για αυτό και οι περισσότεροι δεν είχαμε δει καν τα Fausti σε μια παρουσίαση ή διαφήμιση). Εγώ προσωπικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει η μάρκα. Για τα τυπικά 799€ το βγάλανε το Albion στον Διαμαντόπουλο άλλο που λέει 999€ εκεί
...μείναμε με την ελιά....ποια ελιά...το κουκούτσι απ' την ελιά!!!Συνεργείο αυτοκινήτων μου θυμίζει ...
Μπάρμπαρα απούσα ...
0.45 - 2.57 ναυτικέ !!! Τι να σε κάνω ?...μείναμε με την ελιά....ποια ελιά...το κουκούτσι απ' την ελιά!!!
Τα οπλα αυτα ειναι πιστα αντιγραφα των pietta zephyrus και mistral οι συγκεκριμενες ειχαν καποιο θεματακι τροφοδοσιας,,Πιστευω τα fausti να μην εχουν το ιδιο θεμαΚαλησπερα σε ολους. Επειδη ψαχνω και εγω για ενα οικονομικο οπλο ρωτησατε καθολου τι παιζει απο υποστηριξη και ανταλλακτικα γιατι απο οτι ειδα η FAUSTI το εχει αφαιρεσει απο τον καταλογο της,ευχαριστω.
μια χαρα, ζεστες καννεςΑυτές τις έβγαλα στο Hobbystore που το έκλεισε
Ε,τι ανώμαλοι είμαστε;Όλοι κάναμε!!!Να σηκώσει χέρι όποιος ΔΕΝ έκανε!
R r captain...σε ποστάρησα όπως είσαι στο Πλαγιόκαννο λεζάντα της Βαρβάρας!
p.s δώσε το R να προχωρήσω νόμιμα!
Καλοριζικη Βασίλη κ καλα κυνήγι!Λοιπόν άκου, ή μάλλον διάβασε. Θα έρθεις το χειμώνα για παπιά, Αιτωλοακαρνανία. Χωρίς όπλο. Όπλα θα πάρω εγώ. Remington 1187, Browning Auto 5, και Remington 870 wingmaster. Τα δύο πρώτα τα έχω ήδη. Άρα ποιό μένει; Παρεμπιπτόντως, άκου το καλύτερο, όποιο όπλο πάθει ζημιά ή δεν το γουστάρουμε, το πετάμε στο βούρκο και πάμε για τσίπουρα. Τι λες; Εννοείται και φυσίγγια, ιδιογομωση. Μας βλέπω, σίγουρα για τσίπουρα.
Τάσο, δεν είχα άλλη φορά επαναληπτικό. Όμως πάντα ήθελα ένα, αλλά ήθελα το wingmaster και σαν 2η επιλογή κανένα mosberg. Βρήκα αυτή την wingmaster η οποία έχει 2 κάνες, μία 70 εκ. και μια slug. Έτσι μπήκα στον πειρασμό.Καλοριζικη Βασίλη κ καλα κυνήγι!
Είχες τα προηγουμενα χρόνια χραπα χρόνια η θα είναι η πρωτη?
ΙστορίαΤάσο, δεν είχα άλλη φορά επαναληπτικό. Όμως πάντα ήθελα ένα, αλλά ήθελα το wingmaster και σαν 2η επιλογή κανένα mosberg. Βρήκα αυτή την wingmaster η οποία έχει 2 κάνες, μία 70 εκ. και μια slug. Έτσι μπήκα στον πειρασμό.