Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Πραγματικά τις τσάκισαν τις τιμές

.big smile.

View attachment 44691
Και σε όλα τα μήκη καννων το βάρος του όπλου πάντα το ίδιο. Οι συγκεκριμένοι πραγματικά δεν ξέρουν να διαφημίσουν τα προϊόντα που εισάγουν. Σα να μην τους ενδιαφέρει.

Πραγματικά τις τσάκισαν τις τιμές

.big smile.

View attachment 44691
χαχαχαχα ναι είναι λίγο πέρα βρέχει στην διαφήμιση τους(για αυτό και οι περισσότεροι δεν είχαμε δει καν τα Fausti σε μια παρουσίαση ή διαφήμιση). Εγώ προσωπικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει η μάρκα. Για τα τυπικά 799€ το βγάλανε το Albion στον Διαμαντόπουλο άλλο που λέει 999€ εκεί

Τα είχα ρωτήσει τότε που ένα παλικάρι από εδώ αγόρασε το Class SL πριν κάνα 2μηνο και έμαθα και την μάρκα στην συνέχεια

Καλησπερα σε ολους. Επειδη ψαχνω και εγω για ενα οικονομικο οπλο ρωτησατε καθολου τι παιζει απο υποστηριξη και ανταλλακτικα γιατι απο οτι ειδα η FAUSTI το εχει αφαιρεσει απο τον καταλογο της,ευχαριστω.
Τα οπλα αυτα ειναι πιστα αντιγραφα των pietta zephyrus και mistral οι συγκεκριμενες ειχαν καποιο θεματακι τροφοδοσιας,,Πιστευω τα fausti να μην εχουν το ιδιο θεμα

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω αν όλα είναι οκ για την επόμενη σεζόν μιας και από εβδομάδα θα κινήσω διαδικασίες για δύο άδειες αγοράς μια για το πόζε που ήδη έχω και μια γιατο παρακάτω οπλακι που θα το σκεφτώ μέχρι τον Αύγουστο και θα το ξεψαχνισω

Attachments

• Screenshot_2022-03-11-20-18-29-978.jpg
    Screenshot_2022-03-11-20-18-29-978.jpg
    76,1 KB · Προβολές: 89
Λοιπόν άκου, ή μάλλον διάβασε. Θα έρθεις το χειμώνα για παπιά, Αιτωλοακαρνανία. Χωρίς όπλο. Όπλα θα πάρω εγώ. Remington 1187, Browning Auto 5, και Remington 870 wingmaster. Τα δύο πρώτα τα έχω ήδη. Άρα ποιό μένει; Παρεμπιπτόντως, άκου το καλύτερο, όποιο όπλο πάθει ζημιά ή δεν το γουστάρουμε, το πετάμε στο βούρκο και πάμε για τσίπουρα. Τι λες; Εννοείται και φυσίγγια, ιδιογομωση. Μας βλέπω, σίγουρα για τσίπουρα.
Καλοριζικη Βασίλη κ καλα κυνήγι!
Είχες τα προηγουμενα χρόνια χραπα χρόνια η θα είναι η πρωτη?

Καλοριζικη Βασίλη κ καλα κυνήγι!
Είχες τα προηγουμενα χρόνια χραπα χρόνια η θα είναι η πρωτη?
Τάσο, δεν είχα άλλη φορά επαναληπτικό. Όμως πάντα ήθελα ένα, αλλά ήθελα το wingmaster και σαν 2η επιλογή κανένα mosberg. Βρήκα αυτή την wingmaster η οποία έχει 2 κάνες, μία 70 εκ. και μια slug. Έτσι μπήκα στον πειρασμό.

Σήμερα πηρα απο το φιλο μου την beretta 390 που εχει να την περιεργαστω σπιτι μου, με ησυχια, να κανω καμια 100 σταρια επωμισεις γιατι ειναι στα υποψηφια οπλα για αγορα, μεταξυ των montefeltro, vitoria και 391 και ίσως 304
1. Μου καθεται παρα πολυ καλα.
2. Γουσταρω μεχρι θανατου τη γωνια που κανει η βαση. Και γαμω τις σκοπευτικες γραμμες. Αεροδιαδρομος μιλαμε.
3. Ειναι με 66εκ καννη, βαρια αρκετα 3350 (η ζυγαρια ειναι πουτσ, κουζινας για αλευρι) αλλα καλοζυγισμενη.
4. Ποιοτητα κατασκευης παιδια, απλα κορυφαια. Το οπλο δεν εχει τιποτα πλαστικο. Παιζει να μη χαλασει ποτε. Ο φιλος κυνηγαει αποκλειστικα μ΄αυτη απο το 94-95 και δεν εχει αλλαξει τιποτα.
5. Το συστημα αεριων που εχει μου εκανε εντυπωση. Πολυ απλο και ευκολο στο καθαρισμα. Η βαλβιδα αεριων αφαιρειται μολις βγαλεις την παπια, και συγρατειται με τη βιδα της παπιας. Πανεξυπνο.
Δε ξερω μπηκα στη πριζα.

Last edited:
Γουσταρω μεχρι θανατου τη γωνια που κανει η βαση. Και γαμω τις σκοπευτικες γραμμες. Αεροδιαδρομος μιλαμε.

Αυτή η γωνιά σε αυτή και τη 304 τις παει μακράν μπροστά ως αναφορα το κοντάκι από όλες τις υπόλοιπες Μπερέτες που τα κοντάκια είναι άστα να πάνε.

Status
Not open for further replies.
Back