Εσυ μανια να τα κανεις αντιαεροπορικαΚριμα που δεν παιρνει προεκταση...
Εσυ μανια να τα κανεις αντιαεροπορικαΚριμα που δεν παιρνει προεκταση...
Οχι ρει είπαμε. Έχω το LF και θα πάρω και το mod (***) να τα κάνω σετακι για κυνήγι και σκοπευτήριοΕισαι τρελος. F και XF?
Από μπερετακιας θα γίνεις φαμπαρμακιας; Πηγαίνεις τόσο πολύ σκοπευτήριο που πιστεύεις σου χρειάζεται αυτή η αγορά;Μόλις γύρισα και εγώ από γνωστό οπλοπωλειο της Αττικής όπου είδα, επωμισα και περιεργαστηκα το fabarm elos n2 sporting. Το κοντάκι του λες και το έχουν φτιάξει για μένα, φοβερό ζύγισμα με τις 76αρες, εργονομικό το φούσκωμα στην δεξιά μεριά της λαβής όπως και το διπλό σκοπευτρο και από ομορφιά μπιμπελό. Είναι πειρασμός καθώς η τιμή του είναι κάτω των 2000€. Σκέφτομαι να την κάνω την κουτουραδα και ότι προκύψει με σκοπό το σκοπευτήριο και λιιιγο κυνηγι. Αν και έχω πάρει κάποιες γνωμες από 2ο χέρι θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να μου πουν γνώμη κάποιοι που να έχουν το συγκεκριμένο όπλο στην κατοχή τους και αν τους εχει βγάλει κάποιο πρόβλημα και γενικότερα τι εντυπώσεις τους έχει αφήσει.
Νόμιζα ότι το Μπερέτα ήταν με ατσάλινη βάση,θα σε κουράσει και θα κουραστεί στο σκοπευτήριο.Αλλες επιλογές παίζανε;Berettakias είμαι και θα παραμείνω καθώς η 391 και το 686 ultra light που έχω δεν προκειται να φύγουν από κοντά μου. Πλην όμως όπως καταλαβαίνεις το συγκεκριμένο δικανο (αλουμίνιο) πιστεύω θα ταλαιπωρηθεί στο σκοπευτήριο σε βάθος χρόνου. Τώρα έχω ξεκινήσει την ενασχόληση μου με το σκοπευτήριο αλλά νιώθω να με τραβάει το 'αθλημα'. Εξάλλου ήθελα να δοκιμάσω και ένα fabarm και παλιότερα που ζαχαρώνω μια xlr columba palumbus και για διάφορους λόγους δεν ευδοκιμησε η αγορά της.
Κάποια beretta που μου αρέσουν (εκτός από το κοντάκι τους) φεύγουν ψηλά για τα οικονομικά μου την δεδομένη χρονική στιγμηΝόμιζα ότι το Μπερέτα ήταν με ατσάλινη βάση,θα σε κουράσει και θα κουραστεί στο σκοπευτήριο.Αλλες επιλογές παίζανε.
Εισαι στο μυαλο μου ρε φιλε. Αυτο το ζαχαρωνω κι εγω, μιας και κανω κι εγω σκεψεις για αγορα ενος σκοπευτικού. Εχω γλυκαθει κι εγω με το σκοπευτηριο ασχημα. Εγω πηγα στον καλκα την Παρασκευη και ζητησα να δω το 525 σπορτερ. Εκανε λαθος και μου εφερε να δω το αντιστοιχο 725. Ειναι γαματο αλλα πολυ ακριβο.Μόλις γύρισα και εγώ από γνωστό οπλοπωλειο της Αττικής όπου είδα, επωμισα και περιεργαστηκα το fabarm elos n2 sporting. Το κοντάκι του λες και το έχουν φτιάξει για μένα, φοβερό ζύγισμα με τις 76αρες, εργονομικό το φούσκωμα στην δεξιά μεριά της λαβής όπως και το διπλό σκοπευτρο και από ομορφιά μπιμπελό. Είναι πειρασμός καθώς η τιμή του είναι κάτω των 2000€. Σκέφτομαι να την κάνω την κουτουραδα και ότι προκύψει με σκοπό το σκοπευτήριο και λιιιγο κυνηγι. Αν και έχω πάρει κάποιες γνωμες από 2ο χέρι θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να μου πουν γνώμη κάποιοι που να έχουν το συγκεκριμένο όπλο στην κατοχή τους και αν τους εχει βγάλει κάποιο πρόβλημα και γενικότερα τι εντυπώσεις τους έχει αφήσει.
Παναγιωτη ετσι οπως παει οι Αθηναιοι μονο σκοπευτηριο θα μπορουμε να παμε.Από μπερετακιας θα γίνεις φαμπαρμακιας; Πηγαίνεις τόσο πολύ σκοπευτήριο που πιστεύεις σου χρειάζεται αυτή η αγορά;
Για καινουργιο μεχρι 2000 ειναι:Νόμιζα ότι το Μπερέτα ήταν με ατσάλινη βάση,θα σε κουράσει και θα κουραστεί στο σκοπευτήριο.Αλλες επιλογές παίζανε;
Κοψοχρονιά την δίνει
Αν ψαξεις στο καρ θα δεις κι αλλα.Κοψοχρονιά την δίνει
Είναι και με την χρυσή σκανδάλη δεν πρέπει να υπάρχουν παραπάνω από τέσσερις πέντε παγκοσμίως,πραγματική ευκαιρία......
Η χρυσοσκανταλες εχουν κανες δηλητηριο!Κοψοχρονιά την δίνει
Είναι και με την χρυσή σκανδάλη δεν πρέπει να υπάρχουν παραπάνω από τέσσερις πέντε παγκοσμίως,πραγματική ευκαιρία......
b η b τα άλλα ,Ησαια χόρευε....Για καινουργιο μεχρι 2000 ειναι:
686 srorting
525 sporter
fabarm elos n2 sporting
franchi feeling sporting
Μην απαξιωσεις το τελευταιο πριν το επωμισεις
Δεν χρειάζεται ρε Κώστα είμαι από τους τυχερούς και έχω και εγώ μία τέτοια <<σπάνια και μοναδική >> καραμπίναΑν ψαξεις στο καρ θα δεις κι αλλα.
Ναι ενώ εμείς που θα μας Χανς που θα μας βριχνς στου βάλτου για παπί,θα ειμαστειΠαναγιωτη ετσι οπως παει οι Αθηναιοι μονο σκοπευτηριο θα μπορουμε να παμε.
Κώστα είναι πολύ ωραίο και το κοντάκι του από την μάνα του έχει φουλ cast. Φαντάσου είναι ακριβώς όπως το θέλω.. Αντε να τα βάλουμε μισά μισά να το πάρουμε μαζίΕισαι στο μυαλο μου ρε φιλε. Αυτο το ζαχαρωνω κι εγω, μιας και κανω κι εγω σκεψεις για αγορα ενος σκοπευτικού. Εχω γλυκαθει κι εγω με το σκοπευτηριο ασχημα. Εγω πηγα στον καλκα την Παρασκευη και ζητησα να δω το 525 σπορτερ. Εκανε λαθος και μου εφερε να δω το αντιστοιχο 725. Ειναι γαματο αλλα πολυ ακριβο.
Το φαμπαρμ που λες το ειχα δει καιρο πριν και δε θυμαμαι πως ηταν. Παντως εχει βαλει το χερακι της η caesar guerini.
Εγώ έχω δύο, σκέφτομαι να τις δώσω να πάρω ένα διαμερισματάκι στο κέντρο...Δεν χρειάζεται ρε Κώστα είμαι από τους τυχερούς και έχω και εγώ μία τέτοια <<σπάνια και μοναδική >> καραμπίνα