Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Γενικά με όλα τα όπλα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις αν το χρησιμοποιεί κάποιος για διαφορετικές χρήσεις.
Ακόμα και στο κοντάκι.Δεν υπάρχει όπλο ούτε κοντάκι για όλες τις χρήσεις.
Έτσι‼️άλλο για εδαφοβια κ άλλο για πετούμενα‼️

View attachment 50427View attachment 50428
Μέρκελ 47Ε, ανατολικής γερμανίας.Ήταν γιατρός στην Στοκχόλμη ο άνθρωπος που το αγόρασα και μολις έφυγε ήθελε να πάρει κάτι αναμνηστικό! Ε πήρε το μέρκελ! Γύρισε έριξε 1-2 τουφεκιές μία πρωτοχρονιά και αυτό ήταν! Απο φέτος που το πήρα και πρόλαβα κάτι καλά κυνήγια με αποκορύφωμα ένα απογευματινό με τα 30γρ του αντρέα σε νο10, άστοοοο...Τα είδα όλα!!! Φαρμακείο!!
Εμμμ.μετά πως να πεις πως όλες οι κάννες είναι ίδιες;

View attachment 50427View attachment 50428
Μέρκελ 47Ε, ανατολικής γερμανίας.Ήταν γιατρός στην Στοκχόλμη ο άνθρωπος που το αγόρασα και μολις έφυγε ήθελε να πάρει κάτι αναμνηστικό! Ε πήρε το μέρκελ! Γύρισε έριξε 1-2 τουφεκιές μία πρωτοχρονιά και αυτό ήταν! Απο φέτος που το πήρα και πρόλαβα κάτι καλά κυνήγια με αποκορύφωμα ένα απογευματινό με τα 30γρ του αντρέα σε νο10, άστοοοο...Τα είδα όλα!!! Φαρμακείο!!
ναι ,αν ειχες το τοζ δηλαδη δεν θα εκανες και παλι κηδεια?!!!

Τα 3 μερκελ που πλησίασα να αγοράσω τα έριξα και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο.Το ενα δισκανδαλο.
Για τα λεφτα τους δεν με εντυπωσίασαν. Δεν λέω ότι ειναι για πέταμα αλλά οτι ειναι υπερεκτιμημένα.
συμφωνω απολυτα ,και με το παραμικρο πετανε σκουριες ,μεσα εξω,2 γνωστη μου τα πουλησαν για αυτο το λογο.

...........όπως αισθάνεσαι στα χέρια σου το βάρος τους και την κίνησή τους .Χωρίς να έχω ρίξει επωμίζοντας πολλές φορές αρκετά τα Γκουερινι που έχουν δύο φίλοι τα νιώθω πολύ φιλικότερα ...................... δεν μιλώ για σωστά κοντάκια μιλώ για την αίσθηση που αφήνει το όπλο στα χέρια κατά την κίνηση την επωμιση κτλ.
μονολεκτικά: "ΖΥΓΙΣΜΑ"

κρατήστε στα χέρια λίγη ώρα και μετά επωμίστε με κλειστα μάτια ενα Darne κι ελάτε να τα ξαναπούμε....

Έχουν τεράστιες διαφορές, είναι αλήθεια ... εγώ έχω μια για κάτω από τα 50μ και μία για μετά τα 70.
Ψάχνω να βρω μια να καλύψω το κενό των 50-70μ.
.yelling.
Εγω πάλι σκέφτομαι να αγοράζω το μισό όπλο χωρις καννη να γλιτώσω χρήματα και το υπόλοιπο να αγοράζω νεροσωλήνα με το μέτρο απ τα υδραυλικά να κάνω την δουλειά μου.

μονολεκτικά: "ΖΥΓΙΣΜΑ"

κρατήστε στα χέρια λίγη ώρα και μετά επωμίστε με κλειστα μάτια ενα Darne κι ελάτε να τα ξαναπούμε....
Συμμφωνώ.Λογικό είναι λόγω μεγάλου βάρους της βάσης ( συρταρι πεταλουδα)
αναμεσα στα χέρια.
Κάθε όπλο εχει και κάτι το ξεχωριστό.
Ωραία είναι όλα ρε γμτ.

Μόνο από οπλουργό θα μάθουμε.
Αλλά ποιός να έχει ρίξει χιλιάδες με darne?
Είναι κουραστικό το ανοιξε κλείσε.
Τριβή πάντως υπάρχει.Αρα και φθορά.
Δεν υιοθετήθηκε σαν μηχανισμός ούτε μερικώς και αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι.

Status
Not open for further replies.
Back