Φωτό τις σφραγίδες.Έχει περάσει απο εξονυχιστικό έλεγχο.
Φωτό τις σφραγίδες.Έχει περάσει απο εξονυχιστικό έλεγχο.
Το μόνο που γράφει το είχα ανεβάσει και τότε είναι 12/70 και έχει αυτές τις σφραγίδες όπως μου είχε ανεβάσει τότε ο @kurtzhaar !Φωτό τις σφραγίδες.
Κινέζικο Merkel σου πούλησαν τότεΈχει περάσει απο εξονυχιστικό έλεγχο
Χειρότερα τούρκικο!Κινέζικο Merkel σου πούλησαν τότε
Ενδιαφέρεσαι να σε απαλλάξω;
Μερκελογλου????Χειρότερα τούρκικο!
Γιάννη είσαι ατακαδορος μεγάλοςΜερκελογλου????
ΉρωαςΜη γελασετε αλλα ενα μπαικαλ mp27 δισκανδαλο που ειχα το αισθανομουν πολυ καλα και καθολου βαρυ. Ενα πελμα τσερβελατι ειχα βαλει μονο.
Έτσιάλλο για εδαφοβια κ άλλο για πετούμεναΓενικά με όλα τα όπλα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις αν το χρησιμοποιεί κάποιος για διαφορετικές χρήσεις.
Ακόμα και στο κοντάκι.Δεν υπάρχει όπλο ούτε κοντάκι για όλες τις χρήσεις.
Εμμμ.μετά πως να πεις πως όλες οι κάννες είναι ίδιες;View attachment 50427View attachment 50428
Μέρκελ 47Ε, ανατολικής γερμανίας.Ήταν γιατρός στην Στοκχόλμη ο άνθρωπος που το αγόρασα και μολις έφυγε ήθελε να πάρει κάτι αναμνηστικό! Ε πήρε το μέρκελ! Γύρισε έριξε 1-2 τουφεκιές μία πρωτοχρονιά και αυτό ήταν! Απο φέτος που το πήρα και πρόλαβα κάτι καλά κυνήγια με αποκορύφωμα ένα απογευματινό με τα 30γρ του αντρέα σε νο10, άστοοοο...Τα είδα όλα!!! Φαρμακείο!!
Έχουν τεράστιες διαφορές, είναι αλήθεια ... εγώ έχω μια για κάτω από τα 50μ και μία για μετά τα 70.Εμμμ.μετά πως να πεις πως όλες οι κάννες είναι ίδιες;
Συμφουνω...Έτσιάλλο για εδαφοβια κ άλλο για πετούμενα
ναι ,αν ειχες το τοζ δηλαδη δεν θα εκανες και παλι κηδεια?!!!View attachment 50427View attachment 50428
Μέρκελ 47Ε, ανατολικής γερμανίας.Ήταν γιατρός στην Στοκχόλμη ο άνθρωπος που το αγόρασα και μολις έφυγε ήθελε να πάρει κάτι αναμνηστικό! Ε πήρε το μέρκελ! Γύρισε έριξε 1-2 τουφεκιές μία πρωτοχρονιά και αυτό ήταν! Απο φέτος που το πήρα και πρόλαβα κάτι καλά κυνήγια με αποκορύφωμα ένα απογευματινό με τα 30γρ του αντρέα σε νο10, άστοοοο...Τα είδα όλα!!! Φαρμακείο!!
συμφωνω απολυτα ,και με το παραμικρο πετανε σκουριες ,μεσα εξω,2 γνωστη μου τα πουλησαν για αυτο το λογο.Τα 3 μερκελ που πλησίασα να αγοράσω τα έριξα και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο.Το ενα δισκανδαλο.
Για τα λεφτα τους δεν με εντυπωσίασαν. Δεν λέω ότι ειναι για πέταμα αλλά οτι ειναι υπερεκτιμημένα.
μονολεκτικά: "ΖΥΓΙΣΜΑ"...........όπως αισθάνεσαι στα χέρια σου το βάρος τους και την κίνησή τους .Χωρίς να έχω ρίξει επωμίζοντας πολλές φορές αρκετά τα Γκουερινι που έχουν δύο φίλοι τα νιώθω πολύ φιλικότερα ...................... δεν μιλώ για σωστά κοντάκια μιλώ για την αίσθηση που αφήνει το όπλο στα χέρια κατά την κίνηση την επωμιση κτλ.
Σίγουρα στο κομμάτι της πάπιας που είναι στα θερό.συμφωνω απολυτα ,και με το παραμικρο πετανε σκουριες ,μεσα εξω,2 γνωστη μου τα πουλησαν για αυτο το λογο.
Εγω πάλι σκέφτομαι να αγοράζω το μισό όπλο χωρις καννη να γλιτώσω χρήματα και το υπόλοιπο να αγοράζω νεροσωλήνα με το μέτρο απ τα υδραυλικά να κάνω την δουλειά μου.Έχουν τεράστιες διαφορές, είναι αλήθεια ... εγώ έχω μια για κάτω από τα 50μ και μία για μετά τα 70.
Ψάχνω να βρω μια να καλύψω το κενό των 50-70μ.
Συμμφωνώ.Λογικό είναι λόγω μεγάλου βάρους της βάσης ( συρταρι πεταλουδα)μονολεκτικά: "ΖΥΓΙΣΜΑ"
κρατήστε στα χέρια λίγη ώρα και μετά επωμίστε με κλειστα μάτια ενα Darne κι ελάτε να τα ξαναπούμε....
Να υπάρχει τέτοιο όπλο κουνημενο;Συμμφωνώ.Λογικό είναι λόγω μεγάλου βάρους της βάσης ( συρταρι πεταλουδα)
αναμεσα στα χέρια.
Κάθε όπλο εχει και κάτι το ξεχωριστό.
Ωραία είναι όλα ρε γμτ.
Μόνο από οπλουργό θα μάθουμε.Να υπάρχει τέτοιο όπλο κουνημενο;
Δεν υιοθετήθηκε σαν μηχανισμός ούτε μερικώς και αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι.Μόνο από οπλουργό θα μάθουμε.
Αλλά ποιός να έχει ρίξει χιλιάδες με darne?
Είναι κουραστικό το ανοιξε κλείσε.
Τριβή πάντως υπάρχει.Αρα και φθορά.