Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Απο verney carron saggitaire δεν ειναι καποιος κατοχος η να γνωριζει κατι;
Νίκο ή του ύψους ή του βάθους
σαν μάρκα την συμπαθώ πολύ
πρέπει να σου πω όμως ότι σε δύο γνωστούς μου (ο ένας καλό φιλαράκι) τύχανε ξεκολλημένες ρίγες σε καινούργια όπλα

Νίκο κλείσε τα αυτιά σε παινεματα κάννης και παχια λόγια
τα περισσότερα μπαρούφες είναι
όλη την δουλειά την κάνει το φυσίγγι σε συνδυασμό με το τσοκ

δες τι σου ταιριάζει να είναι αριστερό
αν πάρεις αδρανείας 71 εκ ίσως είναι και πολύ
αερίων 71 εκ είναι οκ
δίκαννο πας και στα 76 και στα 81 εαν το θέλεις αποκλειτικά για καρτέρι
το μήκος της κάννης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
άλλα είναι τα πλεονεκτηματα της μακριάς κάννης για τα κυνήγια σου!
Και εγω ετσι τα εχω στο μυαλο μου αλλα τι να πω τοσο μεγαλο προβλημα και αυτοι με τις εταιριες;

Απο verney carron saggitaire δεν ειναι καποιος κατοχος η να γνωριζει κατι;
Έχω εγώ. Γράφω αρκετά στο verney carron team. Ρίξε μια ματιά και ότι άλλο θες ρωτά. Αν είσαι Αθήνα να κανονίσουμε να το δεις να το ρίξεις να κάνεις ότι θέλεις.

Έχω εγώ. Γράφω αρκετά στο verney carron team. Ρίξε μια ματιά και ότι άλλο θες ρωτά. Αν είσαι Αθήνα να κανονίσουμε να το δεις να το ρίξεις να κάνεις ότι θέλεις.
Σε ευχαριστω πολυ αλλα ειμαι απο μακρια κοντα κατερινη νομο πιεριας

Μιλης
Νίκο έχεις μιλήσει με Καλκατζακο; Διαφημίζει ότι έχει αριστερες καραμπίνες από μοντέλα που ανέφερες γι'αυτό ρωτάω.
Μιλησα αλλα μου ειπε πτι δεν εχει τπτ απο μπενελι και μπερετα αλλα και φαμπαρμ αλλα ουτε και δικανα

Νίκο ή του ύψους ή του βάθους
σαν μάρκα την συμπαθώ πολύ
πρέπει να σου πω όμως ότι σε δύο γνωστούς μου (ο ένας καλό φιλαράκι) τύχανε ξεκολλημένες ρίγες σε καινούργια όπλα
Τι να πω αν δεν πας να δεις απο κοντα και να εχει ποικιλια ενα μαγαζι δεν βγαζουμε ακρη!!άβυσσος τα παλιοοπλα

Τις ειδα και αυτες και μονο η α400 μ αρεσε αλλα πολλα τα λεφτα για μεταχειρισμενη μηπως;και δεν μου αρεσει και η πραλλαγη

Τότε θα έλεγα να πάρεις ένα ποζε ναχεις και τα δύο. Τα verney να ξέρεις είναι πολύ ελαφρά. Τα ατσάλινα είναι 3 κιλά και τα αλουμινίου 2700 και βγαίνουν μέχρι 71 εκ κάννες.
Το σκεφτομαι σοβαρα για ενα αλλα πρεπει να παω να το δω πρωτα..εχεις καμια φωτογραφια να μου στειλεις να το δω;

Το σκεφτομαι σοβαρα για ενα αλλα πρεπει να παω να το δω πρωτα..εχεις καμια φωτογραφια να μου στειλεις να το δω;
Έχω βάλει στο νc team Είναι παλιο μοντελο που είχε μείνει. Με απλές θαλάμες και σταθερά τσοκ. Τώρα δεν είμαι σπίτι να βάλω κι αλλες

Εγώ πάντως από το ‘89 που πήρα την πρώτη μου Benelli δεν βλέπω καμμία καινούργια σχεδίαση μέχρι τώρα. Η ίδια αδράνεια είναι.
Άλλο κουστούμι αλλά το σώβρακο ίδιο…
Ποιος έχει κάτι καινούργιο αυτόν τον αιώνα;
Ειχαμ του Γιαννο που δεν ιβλιπει καλα τωρα εχουμ κ τουν Μαριο... Χαθκαμαν...

Verney carron τα περισσότερα αλουμίνιο και τα παίρνουν για μπεκάτσες ελαφριά όπλα.
Οι μακακες (βλ εμενα) τα παίρνουν παντού περπατητο, καρτερία, σκοπευτήριο. Μετά σπάνε αρχιδια σε 2 οπλουργους και στον αντιπροσωπο και σε ένα φόρουμ ολόκληρο.

Status
Not open for further replies.
Back