Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
συνάντησα:
σειρά 390+: σκουριασμένα πιστόνια κι ελατήρια πιστονιών που οδηγούσαν σε εμπλοκές εάν δεν καθαρίζονταν (δεν μιλάω για μονίμως ακάθαρτα όπλα κ.λπ. λέω για σχεδόν ανεξήγητες σκουριές)

σειρά 300+ ανεξήγητες εμπλοκές αραιά και που - το έπαθα κι εγώ! (ευτυχώς σε δεντρότσιχλες)

το χειρότερο είναι που χάθηκε γουρούνι από τέτοια εμπλοκή!
πιτσιρικάς ήμουν 16-17 χρονών! ο κάτοχός της τρελάθηκε! ρίχνει ένα 9βολο ροτβαιλ και μετά Κοκομπλοκο! "πρώτη φορά μου κάνει εμπλοκή", μπορεί μετά να έριξε και 50 φυσίγγια να δει τι γίνεται, έριχνε τις 4αδες αβέρτα χωρίς πρόβλημα! (τότε ακόμη επιτρέπονταν τα 5ασφαιρα την Α302 παρότι 4σφαιρη την προτιμούσαν πολλοί ως καλύτερη - πιο ελαφρυά και αξιόπιστη από τις 48AL, Auto5, 1100). Έτσι κι ο κυρ-Ζήσης πλακώθηκε να ρίχνει.....βρε ελαφρυά φυσίγγια, βρε ντεμι μαγκνουμ, βρε ανάμικτα, τίποτα σκυλί η άτιμη, μόνο στο γουρουνι μπλόκαρε!!!

σπασμένα και ραγισμένα κλείστρα όχι από απρόσεκτους και δυναμίτες αλλά από εντατική χρήση ουκ ολίγα
αυτά... για την ώρα

Αν το έχεις διαπιστώσει προσωπικά πάω πάσο ...
Αν δεν έχεις ρίξει μην πιστεύεις τίποτα ...

Δεν ρίχνω τα πιο ελαφρά φυσίγγια της πιάτσας και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κάτι ιδιαίτερο ... το comfort ή η αναισθησία μου ???? Δεν ξέρω :)
Benelli M2
Όταν έχεις το θήραμα μπροστά δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ανάκρουση, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον από τη λίγη εμπειρία που έχω. Την ανάκρουση θα την καταλάβω ή σε τσιχλοκυνηγι με πολλές τουφεκιές ή στο σκοπευτήριο. Ειδικά όταν έχεις μπροστά σου το γουρούνι και Μπάρετ να επωμιζες θα σου φαινόταν πούπουλο ;)

πέρισυ τον χειμώνα στριμώξαμε ένα γουρούνι, μας πήρε χαμπάρι και δεν έβγαινε από το πυκνό
5 άτομα αραδιαστηκαμε σε μια ευθεία (δρόμο) και κάναμε κόντρα με κάτι άθλια παγανοφύσιγγα της πλάκας, να μη φυγει στο απαγορευμενο
ήμουν στην μέση κι έβλεπα τους άλλους χώρια που τους ρώτησα στο τέλος
ο μόνος που κατάφερε να ρίξει 4-5 φορές χωρίς εμπλοκή ήμουν εγώ με Μπραου
οι άλλοι ΟΛΟΙ μπαμ και εμπλοκή
όπλα: Benelli slugg, 302, 391, Φρανκι 612

μπορεί να μην λέει τίποτα, μπορεί να λέει όμως......
με την μπενέλλι 2 φορές επαθα εμπλοκή: από ελλατωματικό φυσίγγι και από στράβωμα του σωλήνα του επανατακτικού ελατηρίου δεν εφταιγε το όπλο! δεν λέω για τις μπερέττες που δοκίμασα..........
Πώς είναι δυνατόν να στραβωσει ο σωλήνας του επανατατικου αν δεν έχει βάλει το χέρι του ο άνθρωπος? Μου κάνει φοβερή εντύπωση.

Last edited:
Πώς είναι δυνατόν να στραβωσει ο σωλήνας του επανατατικου αν δεν έχει βάλει το χέρι του ο άνθρωπος? Μου κάνει φοβερή εντύπωση.
Τη θερμαίνουν για να δώσουν περισσότερη κλίση στο κοντάκι και μετά γίνονται οι ανεξήγητες εμπλοκές.

Τη θερμαίνουν για να δώσουν περισσότερη κλίση στο κοντάκι και μετά γίνονται οι ανεξήγητες εμπλοκές.
Αυτό κάνουν. Τρώγεται στα τοιχώματα του σωληνα αυτή η μαλακια που πατάει η ουρά του κλείστρου και μετά γίνεται της πουτανας. Μπορεί να σφηνώσει.

Οταν κυνηγας αγριογουρουνο με μπενελι και παθαινει εμπλοκη, πιανεις το οπλο αναποδα και κοπανας το αγριογουρουνο, εε αμα το αγριογουρουνο ειναι ''θηριο'' απο το πολυ κοπανημα στραβωνει......

Αν το έχεις διαπιστώσει προσωπικά πάω πάσο ...
Αν δεν έχεις ρίξει μην πιστεύεις τίποτα ...

Δεν ρίχνω τα πιο ελαφρά φυσίγγια της πιάτσας και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κάτι ιδιαίτερο ... το comfort ή η αναισθησία μου ???? Δεν ξέρω :)
Benelli M2
Αναισθησία σου .yel.

Status
Not open for further replies.
Back