Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αν βρεις browning k win να μη έχουν κάνει εμπλοκή πες το μας
Μέχρι στιγμής έχω εγώ μία,μελλοντικά δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί μπορεί και να την δώσω αλλά είκοσι χρόνια που την έχω ευτυχώς δεν μου έκανε εμπλοκή
Εσένα σου έκανε εμπλοκή χωρίς να έχει τίποτα,εμένα έριχνε κανονικά με σπασμένο ελατήριο στο πιστόνι
Όποιος θέλει απλότητα πάει σε αδράνεια και για εμένα προσωπικά αδράνεια ίσον benelli και αντικείμενα είναι το σύστημα με τις λιγότερες εμπλοκές
Και αυτό οφείλεται γιατί η αδράνεια σαν σύστημα καλύπτει την αμέλεια καθαρισμού πολύ περισσότερο σε σχέση με τα αέρια
Πόσες φορές θα έχουμε ακούσει για εμπλοκές σε όπλα αερίων ασχέτως εταιρείας που αν οι χρήστες έκαναν μία στοιχειώδη συντήρηση δεν θα γινόταν τίποτα και μετά φταίνε τα όπλα
Δεν μιλάω για την δική σου περίπτωση γενικά το λέω

Δεν δικαιολογείται για μένα κανένα όπλο να κάνει εμπλοκή τη σημερινή εποχή ,και να σου λέει δωρεάν αλλάζω το πιστόνι ή ελατωμα υλικού κτλ και να συμβαίνει συχνά ,γιατί συμβαίνει,οποίο όπλο μου έκανε εμπλοκή έφευγε γιατί και επιμελής είμαι στο καθάρισμα και τα κάνω βίδες ότι όπλο και να είναι και καταλαβαίνω στη πλειοψηφία που οφείλεται η εμπλοκή ,τι δικαιολογώ όταν έχουν ριχτεί πολλά φυσίγγια και χρειάζεται αλλαγή κάποιο ελατήριο αλλιώς στο κουβά για κάποιον άλλο δεν πληρώνω αυτογεμες για να παριστάνει το μονοκανο.

Εχω δουλέψει 3 διαφορετικά αερίων (303, maxus,xlr5) και τα αδρανείας της benelli. Με τακτική συντηρηση, δηλαδή καθάρισμα κάθε 2-3 κυνήγια ακόμα και με πολλές τουφεκιές, εμπλοκές δεν έκανε κανένα. Απο κει και πέρα πιο εύκολο αερίων στο καθάρισμα μακράν η 303 και μιλάμε και για όπλο 35 χρόνων, μετά η maxus και τελευταία η xlr. Η αδράνεια σ' αυτο το κομμάτι δεν παίζεται είναι το πιο καθαρό σύστημα. Στην αίσθηση της ανάκρουσης η maxus είναι αεροβόλο. Εδω η benelli ερχεται τελευταία, εκτός αν τα comfort κοντάκια κάνουν καλή δουλειά, πράγμα που θα διαπιστώσω σύντομα. Δεν είχα παράπονο απο κανένα συστημα με τακτική συντήρηση ακόμα και όπλα που πιάνουν πολλή κάπνα στον μηχανισμό δεν προβληματίζουν. Για κάποιον που βαριέται το τακτικό καθάρισμα και σιχτιρίζει να πετάει 10 πανάκια τη φορά υπάρχει η αδράνεια.

Πάντα θα υπάρχει η αστοχία υλικού ,η προϊόντα με προβληματα από το εργοστάσιο , γι'αυτό δίνεται και εγγύηση.Φυσικα σπαζεσαι όταν συμβαίνει στο νέο σου όπλακι που το περίμενες με λαχτάρα.Στην Αγγλία υπήρχε το φαινόμενο της Δευτέρας στις αυτοκίνητο- βιομηχανίες . Επειδή οι Άγγλοι το Σαββατοκύριακο γινόντουσαν λιώμα από το ποτό,τα αυτοκίνητα της Δευτέρας ήταν με τα περισσότερα κατασκευαστικά προβλήματα.

Τι με μπενελι πηγαν στον πολεμο?
Οταν κυνηγας αγριογουρουνο με μπενελι και παθαινει εμπλοκη, πιανεις το οπλο αναποδα και κοπανας το αγριογουρουνο, εε αμα το αγριογουρουνο ειναι ''θηριο'' απο το πολυ κοπανημα στραβωνει......

Γιώργο φίλε μου, διακρίνω μια προκατάληψη εναντίον των μπενέλλι!
Κι όμως η Μπενέλλι είναι το πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ όπλο σε θέμα εμπλοκών!
Οι γουρουνάδες γι' αυτό την προτιμάνε (κι ας "μην σκοτώνει") .yelling.

Γιώργο φίλε μου, διακρίνω μια προκατάληψη εναντίον των μπενέλλι!
Κι όμως η Μπενέλλι είναι το πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ όπλο σε θέμα εμπλοκών!
Οι γουρουνάδες γι' αυτό την προτιμάνε (κι ας "μην σκοτώνει") .yelling.
Πάει αυτό τώρα! Είναι παλιά δικαιολογία, την προτιμαγανε για της μεγάλες αποθήκες και μόνο για αυτό.

Πάει αυτό τώρα! Είναι παλιά δικαιολογία, την προτιμαγανε για της μεγάλες αποθήκες και μόνο για αυτό.
ποια μεγάλη αποθήκη;
η 123 5ασφαιρη έβγαινε το ίδιο και η Auto5, η 100, η 48Αλ κ.λπ. μονο η σειρα Α300 έβγαινε 4σφαιρη!
ΤΟΤΕ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ η μπανέλλι στους γουρουνάδες!
για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

μη μιλάς για τώρα!!! ΤΏΡΑ ούτως η άλλως ΟΛΕΣ οι μάρκες παίρνουν προέκταση

Αυτες οι ομορφιες δεν εγιναν απο την εντατικη χρηση ,αλλα απο φουρνελα .Πολυ σπανια θα σπασει κλειστρο απο μεγαλη χρησηView attachment 51217
Νομίζω αν και εσύ είσαι πιο ειδικός Βαγγέλη ότι σχεδόν κανένα κλείστρο δε σπάει απλά από χρήση πολλών σωστόν φυσιγγίων.

Και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω ενώ παίζει σημαντικότατο ρόλο η αξιοπιστία των όπλων είναι σημαντικό ατού που ανέβασε τη μπενελι είναι η παραπάνω χωρητικότητα φυσιγγίων παντα πάντα έπαιρνε το λιγότερο 5 μέσα και πάντα προτιμούσαν από την πλειοψηφία για την ομορφιά και το καθάρισμα οπότε θυμηθώ και μετά για τις ντουφεκιες της .Ασχέτως αν εγώ είμαι μπενελακιας και επιμελής και αν μου έλεγες τώρα διάλεξε ένα όπλο να σου χαρίσω μπενελι θα παιρνα παρόλο που στο σύνολό αξιοπιστία βλητική απόδοση θεωρώ κορυφή τη Μπερέτα.

Και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω ενώ παίζει σημαντικότατο ρόλο η αξιοπιστία των όπλων είναι σημαντικό ατού που ανέβασε τη μπενελι είναι η παραπάνω χωρητικότητα φυσιγγίων παντα πάντα έπαιρνε το λιγότερο 5 μέσα και πάντα προτιμούσαν από την πλειοψηφία για την ομορφιά και το καθάρισμα οπότε θυμηθώ και μετά για τις ντουφεκιες της .Ασχέτως αν εγώ είμαι μπενελακιας και επιμελής και αν μου έλεγες τώρα διάλεξε ένα όπλο να σου χαρίσω μπενελι θα παιρνα παρόλο που στο σύνολό αξιοπιστία βλητική απόδοση θεωρώ κορυφή τη Μπερέτα.

Αυτά δε μου τα λέγε όταν τρώγαμε ψητές τσίχλες που ήταν σκοτωμενες από 302 και σούπερ σπορτ γιατί γνωρίζομαι προσωπικά με το Τάκη,ακριβώς έτσι είναι, είναι καλύτερη σα σύνολο η Μπερέτα αλλά καθαρά από αξιοπιστία η μπενελι χάνει όμως στο βλητικο κομμάτι από τη Μπερέτα έτσι αποφασίζω μπενελι και πολύ καλό φυσίγγι και τον εαυτό μου από πίσω που τα υποστηρίζει ,ασχέτως αν δεν ξαναπαίρνω άλλο αυτογεμη και έχω δύο αερίων τώρα.Παμε για το τρέλαδικο κατευθείαν .

Όταν έχεις το θήραμα μπροστά δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ανάκρουση, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον από τη λίγη εμπειρία που έχω. Την ανάκρουση θα την καταλάβω ή σε τσιχλοκυνηγι με πολλές τουφεκιές ή στο σκοπευτήριο. Ειδικά όταν έχεις μπροστά σου το γουρούνι και Μπάρετ να επωμιζες θα σου φαινόταν πούπουλο ;)
Φυσικά ...

Status
Not open for further replies.
Back