Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τα 1500 ειναι το ανωτ οριο κ δεν τα χω σιγα σιγα θα τα βρω.
Ρωτησα γιατί μονο τις φωτο μ εβγαζε.
Θα δοκιμασω αργοτερα ισως είναι πιυ το δα απι κινητο.
Ευχαριστώ φιλε μου
άλλαξα το link πάνω, είναι αρκετά πανω σε λεφτά αλλά εδω τουλάχιστον δεν βρισκεις πλάγιο καινούργιο κατω απο 2000.
και αυτό το εχω ερωτευτεί αλλά....http://www.car.gr/parts/view/8133525/

άλλαξα το link πάνω, είναι αρκετά πανω σε λεφτά αλλά εδω τουλάχιστον δεν βρισκεις πλάγιο καινούργιο κατω απο 2000.
και αυτό το εχω ερωτευτεί αλλά....http://www.car.gr/parts/view/8133525/

Θεόφραστε 61 πόντους κάννη δεν κάνει ούτε σε νάνο πόσο μάλλον σε σένα που είσαι 2 μέτρα!

Θεόφραστε 61 πόντους κάννη δεν κάνει ούτε σε νάνο πόσο μάλλον σε σένα που είσαι 2 μέτρα!
Τα πάντα είναι θεμα στύλ.ha ha ha.
ασε που μ αρέσει η ποικιλία.... ναι αν ηταν το μοναδικο μου όπλο δεν θα το έπαιρνα, αλλά για περπατητο και με το προβλημα που έχω στην μεση μου είναι ο επομενοσ μου στόχος ενα οπλο γύρο- κάτω από τα 3 κιλά

Τα πάντα είναι θεμα στύλ.ha ha ha.
ασε που μ αρέσει η ποικιλία.... ναι αν ηταν το μοναδικο μου όπλο δεν θα το έπαιρνα, αλλά για περπατητο και με το προβλημα που έχω στην μεση μου είναι ο επομενοσ μου στόχος ενα οπλο γύρο- κάτω από τα 3 κιλά

Βρίσκεις σε αυτά τα κιλά και σε πιο νορμάλ μήκη σίγουρα πάντως. Εργκάλ σε ψήνει που είναι πιο ελαφρύ υλικό ή θες κάτι ανώτερω ποιοτικά;

Βρίσκεις σε αυτά τα κιλά και σε πιο νορμάλ μήκη σίγουρα πάντως. Εργκάλ σε ψήνει που είναι πιο ελαφρύ υλικό ή θες κάτι ανώτερω ποιοτικά;
Μάνο προτάσεις και απόψεις για τον Χρύσανθο είναι αυτά, εγώ αυτή την στιγμή μόνο άδεια αγοράς έχω, λεφτά γιοκ.sarcastic.

Αν καταφέρω να μαζέψω κανένα φράγκο και βρω ελαφρύ πλάγιο και οικονομικό θα το μπουμπουνήσω έχουμε μόνο 4 στο σπίτι.
Αυτό που έχω βάλει στο μάτι για περπατητό είναι αυτό http://www.car.gr/parts/view/6250168/ αλλά ούτε να πάω να το δω δεν μπορώ λόγο μέσης. .hit.

Ναι ρε Θεόφραστε συζήτηση κάνουμε. Έχεις δίκιο όμως, έτσι όπως το έγραψα είναι λες και το θεωρούσα δεδομένο!.sarcastic..sarcastic.
Ωραίο το οπλάκι που έχεις βάλει στο μάτι. Αυτή η μέση ρε φίλε τι ταλαιπωρία είναι, περαστικά να είναι..hair.

Θεοφραστεεεεε

Το βρηκα το οπλο πιυ θελω
Απλα σκέφτομαι. ....θα δεκτουν τα δυο τριτα μπροστα κ τα υπολοιπα απο βδομαδας?
Δεν Θελω να ζοριστω να βγαλω τον μηνα.
.... .banana..vert funny.

Αλλαξα το επίθετο μου...με λενε λαγκαρντ.....πολιτικο....βολευτη.....υπουργο.....βασικα διαλέγω αναλογα .hair.

Θεοφραστεεεεε

Αλλαξα το επίθετο μου...με λενε λαγκαρντ.....πολιτικο....βολευτη.....υπουργο.....βασικα διαλέγω αναλογα .hair.
Ναι ρε φίλε αλλά ντουκου θα σου κόψουν κανένα 5.000 να βγάλεις καμία έξοδο για κανένα σούσι.RESPECT.

Αν βρεις μεταχηρισμενο παντα το μπαουνικ bbs. Σκυλι οπως το θες και στα χρηματα που θες.;)

Θεοφραστεεεεε

Ευτυχώς δεν βιάστικα να παραγγείλω, δεν το έχει σε δισκανδαλο.yelling.

Θεοφραστεεεεε

Ρε μην κάνετε καμμιά βλακεία ρε...δεν είναι καλά!! Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν κυκλοφορούν πολλά???!! .yel..yel..yel..yel.

Ρε μην κάνετε καμμιά βλακεία ρε...δεν είναι καλά!! Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν κυκλοφορούν πολλά???!! .yel..yel..yel..yel.
Ενα μηδεν υπερ το Γιωργη με σουτ απ το κεντρο.sarcastic.
Σκαρτα ειναι.
Δεν ηξερα καν οτι εχουν πλάγιο καν να.
Πολυ θα θεκα να δω κλειδια κ μηχανισμους παντως:)

Πρώτο βήμα επετεύχθη , η Browning πουλήθηκε ,πριν καν βάλω αγγελία ..victory.
Πάμε τώρα στα ποιο σοβαρά , εκτός απο το να οδηγήσω στον Προκρούστη τα κοντάκια απο τα δυο pose πρέπει να δώ και ποια καραμπίνα μπορεί να με συντροφεύσει στο μέλλον. Εμπειρίες απο franchi affinity ή benelli Μ2 υπάρχουν ;
σαν κατοχος affinity max 5 με κλειστα ματια.....οχι την rib

Ποια η γνωμη σας για beretta sp BL-5
που το πέτυχες;;;;; σε καλή κατάσταση;;;; τσοκ 1-3;;;;
αξιόπιστο όπλο παλιάς σειράς κατά συνέπεια άριστα μέταλλα άριστα φινιρισμένα μεταλλικά μέρη
στην Αμερική νομίζω κυκλοφορούσε σαν bl5 στην Ευρώπη και Ελλάδα σαν s57
τιμή του μέχρι 700 ευρώ σε καλή κατάσταση 1000 σε άριστη :)

Status
Not open for further replies.
Back