Αργυρη σαν προσφατος κατοχος ενος skb εχω να κανω μονο θετικα σχολια εως τωρα αλλα αμα δεν το δεις απο κοντα οτι και να πουμε δεν εχει νοημα...τα 1000€ ισως και να ειναι καπως πολλα αλλα εσυ ξερεις για τα χρηματα που θες να διαθεσεις και ποσο κοστολογεις το οπλο σουΘελω παιδες την γνωμη σας για την αποκτηση ενος SKB 505
Μου ζητησαν το δικαννο που εχω το ΑΥΑ και επιπλεον 300€ για να μου δωσουν το skb που δεν το εχω δει , αλλα μου ειπαν οτι ειναι σχεδον καινουριο
Υπ' οψιν το δικαννο το δινω 700€
Θα ηθελα την γνωμη σας και αν καποιος εχει το συγκεκριμενο μοντελο ποζε αν ειναι οκ..!!
παγιδα σε εισαγωγικα φιλε , αν παμε στο μηχανουργικο μερος μονο τα αυτογεμη 200 ε το πολύ και τα ποζε τα ποιοτικα 300 , τα τουρκικα 100 ε το πολύ κοστοςΚαμία παγίδα και δεν αναφέρομαι σε οτιδήποτε πρόσθετο (σκάλισμα κλπ) αλλά για το μηχανουργικό κατασκεύασμα μόνο.
Ηλια στον καλκατζακο εχω δει και εχω επομισει το 705 και μου αρεσε , μου ηρθε καλα στο ματι αλλα και στο ζυγισμα του . Η αληθεια ειναι οτι το θελω ποιο πολυ για τον γιο μου σαν ξεκινημα , δεν ξερω ομως το μοντελο αυτο και αν ειναι πολλα τα χρηματα ακομα κι αν ειναι σε αριστη κατασταση...Αργυρη σαν προσφατος κατοχος ενος skb εχω να κανω μονο θετικα σχολια εως τωρα αλλα αμα δεν το δεις απο κοντα οτι και να πουμε δεν εχει νοημα...τα 1000€ ισως και να ειναι καπως πολλα αλλα εσυ ξερεις για τα χρηματα που θες να διαθεσεις και ποσο κοστολογεις το οπλο σου
Πρεπει να το δεις. Καλα οπλα αν και σε δικανα τα μονοσκανδαλα δεν μου αρεσουν προσωπικα παντα. Στα χρηματα παιξεΘελω παιδες την γνωμη σας για την αποκτηση ενος SKB 505
Μου ζητησαν το δικαννο που εχω το ΑΥΑ και επιπλεον 300€ για να μου δωσουν το skb που δεν το εχω δει , αλλα μου ειπαν οτι ειναι σχεδον καινουριο
Υπ' οψιν το δικαννο το δινω 700€
Θα ηθελα την γνωμη σας και αν καποιος εχει το συγκεκριμενο μοντελο ποζε αν ειναι οκ..!!
Θεωρω οτι ειναι ενα πολυ καλο οπλο για να ξεκινησει....σιγουρα το 705 και το 805 θα εχουν καλυτερο ζυγισμα απο το 505...αλλα θα αποκτησει γερες βασεις ο γιος και με εμενα σωστο κοντακι!Ηλια στον καλκατζακο εχω δει και εχω επομισει το 705 και μου αρεσε , μου ηρθε καλα στο ματι αλλα και στο ζυγισμα του . Η αληθεια ειναι οτι το θελω ποιο πολυ για τον γιο μου σαν ξεκινημα , δεν ξερω ομως το μοντελο αυτο και αν ειναι πολλα τα χρηματα ακομα κι αν ειναι σε αριστη κατασταση...
Ανταλλακτικα υπαρχουν ? Ενα θεμα με τα ελλατηρια τυπου u που εχουν βρισκεις ?Θεωρω οτι ειναι ενα πολυ καλο οπλο για να ξεκινησει....σιγουρα το 705 και το 805 θα εχουν καλυτερο ζυγισμα απο το 505...αλλα θα αποκτησει γερες βασεις ο γιος και με εμενα σωστο κοντακι!
Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει αλλα ενας καλος οπλουργος βρισκει οτι μπορει να χρειαστει!Ανταλλακτικα υπαρχουν ? Ενα θεμα με τα ελλατηρια τυπου u που εχουν βρισκεις ?
Εννοείται ρε φίλε. Τα Robust (το λέει και το όνομά τους robust=ρωμαλέος) είναι αθάνατα όπλα...Το τριήμερο που ήμουν στην Πάτρα πήγα στον Ρουμελιώτη ξέρετε γιατί, από εκεί είχα αγοράσει και το fausti btw, και ετσι όπως χάζευα είδα στην βιτρίνα με τα μεταχειρισμένα ένα verney carron sagittaire. Πλήρης απογοήτευση, κάπου είχα αναφέρει ότι είχα βάλει ένα τέτοιο στο μάτι, καμιά σχέση η ποιότητα κατασκευής με το robust. Μέταλλα ξύλα όλα μέτρια, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ήταν κακομεταχειρισμένο τόσο πολύ αλλά δεν το περίμενα να μου κάνει τόσο κακή εντύπωση γαλλικό όπλο
Για μενα ντενεκες. Το σαγκριτε. Ποια ρομπουστ συγκρινεις τα παλια; αν ναι καμια σχεση με τα βερνυ καρον αλλα γενικα μη νομθζεις οτι λενε και τιποτα τα γαλλικαΤο τριήμερο που ήμουν στην Πάτρα πήγα στον Ρουμελιώτη ξέρετε γιατί, από εκεί είχα αγοράσει και το fausti btw, και ετσι όπως χάζευα είδα στην βιτρίνα με τα μεταχειρισμένα ένα verney carron sagittaire. Πλήρης απογοήτευση, κάπου είχα αναφέρει ότι είχα βάλει ένα τέτοιο στο μάτι, καμιά σχέση η ποιότητα κατασκευής με το robust. Μέταλλα ξύλα όλα μέτρια, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ήταν κακομεταχειρισμένο τόσο πολύ αλλά δεν το περίμενα να μου κάνει τόσο κακή εντύπωση γαλλικό όπλο