Ακούω τις γνώμες σας για το β725 hunter premium.
Κάνες 71cm
![]()
Δν εχεις beretta?Ακούω τις γνώμες σας για το β725 hunter premium.
Κάνες 71cm
![]()
πλάκα με κάνεις;;;; τουφεκάραΑκούω τις γνώμες σας για το β725 hunter premium.
Κάνες 71cm
![]()
Δεν θελω να χαλασω την συζητηση για το μπραουνινγκ αλλα τωρα μου ηρθε. Το μοντελο της 390 που εχω ειναι a390 ST. Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο το st?
Τι κυνηγας φιλε μου?
Δν εχεις beretta?
Το έχω, το όπλο είναι εξαιρετικό σε όλα του. Οπότε η πρώτη μου συμβουλή είναι να το αγοράσεις. Θεωρώ ότι στην τιμή του δεν θα βρεις πολλές εναλλακτικές. Το μεγαλύτερο ατού για εμένα είναι η σκοπευτική του γραμμή. Με αυτό έχω τα καλύτερα αποτελέσματα γενικώς. Επίσης, έχει πολύ καλή κατανομή του βάρους με αποτέλεσμα να μην κουράζει καθόλου στο περπατητό. Γενικά κάνω πολύ περπατητό. Ότι άλλο θες μου λες.
Απο ανάκρουση πως ειναι ; Φυσίγγια ? Γραμμάρια ;
Οπλαρα ειναι.Ναι έχω αλλα θα ήθελα ένα πιο μακρύ κανό
Από ανάκρουση άριστο θα το χαρακτήριζα. Ο πατέρας μου έχει το Beretta 685 και η διαφορά είναι αισθητή. Γενικά έχει ανάκρουση που δεν σε ενοχλεί καθόλου, δεν θα πιστεύεις ότι είναι δίκαννο. Φυσίγγια εγώ επειδή κυνηγάω μικρά φτερωτά έχω ρίξει 28-32 γραμμάρια και λίγα 34γρ. Δεν είχα κάποιο θέμα με την ανάκρουση πάντως. Τώρα αν θες να ρίξεις πιο δυνατές τουφεκιές δεν ξέρω να σου πω πως θα είναι αλλά αναλογικά αν το πάρω δεν θα έχεις θέμα. Μη φοβάσαι τπτ πάντως στο συγκεκριμένο όπλο!
Στα μέρη μας δε χρειαζονται 76άρες κάννες,72 με 68 και ποιό καλά δισκάνδαλο!!Στα ίδια γραμμάρια είμαι με τα 34 στο λαγό. Αν όμως η θερμοκρασία πιο μετά κατέβει κάτω των 10c λέω να βάλω κάποιο 36γ σε Νο3-4 να μην χάσω το νούμερο σκαγιών στο Νο5 34γ.
Για τους 76 πόντους κάνη τι λέτε ;
Στα πουλιά βοηθά, αλλα στους λαγούς που οι περισσότεροι ειναι κοντά ;
Στα μέρη μας δε χρειαζονται 76άρες κάννες,72 με 68 και ποιό καλά δισκάνδαλο!!
Δεν θελω να χαλασω την συζητηση για το μπραουνινγκ αλλα τωρα μου ηρθε. Το μοντελο της 390 που εχω ειναι a390 ST. Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο το st?
δημητρη οπως εγραψε ο μανος παραπανω το st σημαινει στα ιταλικα spara tutto δηλαδη οτι ριχνει τα πανταΤο st σημαινει στανταρ νομιζω!στανταρ εκδοση δηλαδη, χωρις να ειμαι σιγουρος!
Και να εισαι σιγουρος οτι αυτο το οπλο ειναι ενα απο τα καλυτερα της beretta!